Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره سوادآموزی شیروان، سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: از جذب شدگان به کلاس های سوادآموزی ۳۸۵ نفر سوادآموز هستند،  ۲۰۷ نفر دوره انتقال و ۳۲۰ نفر دوران تحکیم را سپری می کنند.

سیدحسن باقرزاده افزود: امسال در این شهرستان در دوره انتقال ۲۰۸ نفر معادل ۱۰۰ درصد سهمیه تعیین شده، دوره تحکیم ۳۳۰ نفر معادل ۱۰۳ درصد سهمیه و برای دوره سوادآموزی هم تاکنون ۳۶۰ نفر جذب شده اند که مراحل ثبت نام آنها در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از جذب ۵۸ نفر از آموزش دهندگان سوادآموزی شیروان به عنوان نیروی حق التدریس به بدنه آموزش و پرورش خبر داد و گفت: اکثر آموزش دهندگان نیروهای خانم و با سوابق بالای کاری بودند که مقاطع تحصیلی آنان از فوق دیپلم تا فوق لیسانس بود.

رییس اداره سوادآموزی شیروان گفت: مجموع کلاس های درس تشکیل شده این شهرستان ۵۰ کلاس درس برای دوره انتقال و تحکیم بود که دوره سوادآموزی نیز به صورت یک نفره یا فرد به فرد است که در این راستا ۹۰ نفر آموزش دهنده، شامل ۱۰ نیروی مرد و ۸۰ زن در این خصوص فعالیت داشتند.

باقرزاده افزود: طول برگزاری کلاس های دوره سوادآموزی ۴۰۰ ساعت است که به آموزش دهنده هفت میلیون و ۹۲۰ هزار ریال، دوره انتقال ۶۰۰ ساعت با ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال و تحکیم ۲۰۰ ساعت است که به آموزش دهنده یک میلیون و ۶۱۰ هزار ریال تعلق می گیرد.

شیروان با ۱۵۶ هزار نفر، دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی است که طبق سرشماری سال ۹۵، ۶ هزار و ۴۵ بی‌سواد دارد.

برچسب‌ها سواد آموزی شیروان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سواد آموزی شیروان سواد آموزی شیروان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۳۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» که در روستای ایزی سبزوار اجرا می شود،‌ گفت: هدف وزارت جهاد کشاورزی، تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی به منظور کمک به اقتصاد و معیشت خانوارهای روستایی است.

وی افزود:‌ وزارت جهاد کشاورزی با این طرح تلاش می‌کند با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغالزا، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه، امکان‌پذیر کند.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار نیز گفت:‌ طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد»، برای نتخستین بار در استان خراسان رضوی،‌ با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی شهرستان سبزوار، به اجرا درآمده است.

علی اصغر امانیان افزود:‌ زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی، به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند و توسعه نقش آفرینی زنان در عرصه اقتصادی و اجتماعی به عنوان بخش مهمی از جمعیت فعال جامعه یکی از ارکان مهم توسعه همه جانبه کشور و اهتمام بخشی به توسعه پایدار است.

وی اضافه کرد: جهاد کشاورزی سبزوار این طرح را به منظور توسعه کشاورزی خانوادگی، توسعه مشاغل مکمل کشاورزی و بهبود معیشت خانوار روستایی به صورت نمونه در روستای ایزی به اجرا درآورده است.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار اظهار کرد: با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغال‌زا و تشکیل زنجیره تولید پرورش مرغ بومی و تولید تخم مرغ، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص حاصل خواهد شد.

بازدید از چند طرح تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت آباد از جمله برنامه های سفر مشاور وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان سبزوار است.

روستای ایزی، با جمعیتی حدود سه هزار نفر در پنج کیلومتری شمال شرق سبزوار قرار دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی