Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورمحمدی روز سه شنبه در جلسه آموزش و پروش آذربایجان شرقی افزود: به دلیل فشارها و تنگناهای موجود مشکلات جدی وجود دارد. برخی از مدیران به لحاظ محدودیت‌های موجود از اولیا مطالبه پول می‌کردند که از بدیهی‌ترین خلاف‌ها به شمار می رود. اگر دستگاه تعلیم و تربیت تخلف کند از دیگران چه انتظاری می توان داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورمحمدی اضافه کرد: لازم است کارهای مردم را با مشارکت مردم انجام دهیم، اما مجبور کردن اولیای دانش آموزان به پرداخت پول هنگام ثبت نام به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: سرمایه گذاری در آموزش هزینه نیست، زیرا محصول آن انسان‌های تعلیم یافته و متخصص است که جامعه را اداره خواهند کرد. باید در استان توجه ما به امر آموزش و پرورش بیشتر شود.

وی اظهار داشت: تنگناهای زیادی در کشور وجود دارد که یکی از جدی‌ترین آنها تامین منابع مالی است و برای این امر حتما باید مشارکت مردم را جلب کنیم و انجمن اولیا و مربیان را جدی بگیریم.

وی ادامه داد: باید از خیرین مدرسه‌ساز بخواهیم به امر مدرسه یاری و برطرف کردن مسائل و مشکلات مالی مدارس موجود نیز توجه کنند.

برچسب‌ها مدارس آذربایجان شرقی خیران مدرسه ساز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس آذربایجان شرقی خیران مدرسه ساز مدارس آذربایجان شرقی خیران مدرسه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۳۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسینعلی محمدی متکازینی ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: بهشهر دارای بیش از ۲۰۰ مدرسه و ۲۸ هزار دانش آموز است که در مقاطع مختلف تحصیل می‌کنند.

وی افزود: مدارس شهرستان بهشهر از لحاظ کیفیت از استان جلوتر است و با تراکم دانش آموزی مواجه هستیم، اما مشکل فضا در بهشهر وجود ندارد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر یادآورشد: از خرداد ۱۴۰۳ دبیرستانی‌ها در هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی خواهیم داشت و شبه امتحان نهایی برای دانش آموزان برگزار شد.

محمدی گفت: این امتحانات شبه نهایی به‌منظور کاهش استرس دانش‌آموزان دبیرستانی تدوین شده است در مدارس برگزار شد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر از تک نوبته بودن مدارس بهشهر خبر داد و گفت: همه‌مدارس بهشهر در همه‌مقاطع تحصیلی نوبته هستند و هیچ مدرسه دو نوبته ای در بهشهر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش خود یک رسانه است، خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی در کشور و استان و شهرستان خانه‌ای نداریم که آموزش و پرورش نباشد و حضور جدی در زندگی مردم دارد و ارتباط ما با خانواده‌ها دو طرفه است.

محمدی متکازینی گفت: در بحث حجاب و عفاف براساس دستگاه نظارتی، بهشهر از جمله شهرهایی است که کمترین چالش را دارد.

وی افزود: حجاب در مدارس اجباری است و قانون است و دانش آموزان باید با پوشش مدرسه حاضر شوند و همه دستگاه‌های فرهنگی باید کمک‌کار ما برای این امر مهم باشند.

کد خبر 6087653

دیگر خبرها

  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود
  • هشت هزار و ۴۰۴ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی افتتاح شد
  • اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بستان آباد
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد