Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، 723 کانون استادی دانشگاه‌های سراسر کشور درباره مذاکره با آمریکا نامه‌ای خطاب به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشتند.

در بخش ابتدایی این نامه آمده است: با توجه در دوره مذاکرات برجامی برخی از مسئولان کشور با خوشبینی به نتیجه مذاکرات، به روابط عادی با اروپا و آمریکا امیدوار بودند، تلاش برای تحمیل بسیاری از تعهدات بین المللی نیز همراه با این موج، به جمهوری اسلامی ایران قوّت گرفت که متاسفانه بعضی از آنها بدون در نظر گرفتن عواقب آن متون اسناد حتی در مجلس شورای اسلامی نیز به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو بر اساس یک تصمیم ملّی نبوده بلکه پروژه‌ای آمریکایی-اروپایی بوده است؛ زیرا پیش‏تر قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم در 13/11/94 در مجلس شورای اسلامی تصویب شده و ملّت ایران از نظر حقوقی بی‌نیاز از پیوستن به کنوانسیون جدید بود ولی کشورهای اروپایی این اقدام را کافی ندانستند و در مذاکرات با رئیس جمهور و وزیر امور خارجه، اقدامات خود برای حفظ برجام از پیش شکست خورده را مشروط به پیوستن ایران به این کنوانسیون کردند.

در نامه 723 کانون استادی دانشگاه‌ها عنوان شده است: علاوه بر کلاهبرداری برجامی از دولت های یازدهم و دوازدهم؛ تعریف ایدئولوژیک، فلسفی و سیاسی خود از تروریسم را نیز بر ایران بزرگ و متمدن تحمیل کنند که متأسفانه مجلس ناکارآمد و به خصوص مدیریت آن که باید عصارگی فضایل فرهنگی و سیاسی جمهوری اسلامی‏ایران را نمایندگی می‏کردند؛ این تحمیل ننگین و ضد ایرانی را پذیرفتند که البته این روند با اصول 2-5-152-153 قانون اساسی مغایرت دارد.

استادان بسیجی بیان کردند: پس از برجام، دولت ایران خوشبینانه به همه تعهدات خود عمل کرد ولی طرف‏های اروپایی و آمریکایی نه تنها حاضر نشدند به تعهدات خویش عمل نمایند بلکه پس از مدتی دولت قانون شکن و جنایت پیشة آمریکا با خروج یک جانبه از برنامه جامع مشترک، تحریم‌های جدیدی را نیز علیه ایران ایجاد کرد وضعی که برخی از مسئولان کشور آن را جنگ اقتصادی یا تروریسم اقتصادی نامیدند؛ متعاقباً تهدیدات و حتی توهین به ساحت جمهوری اسالامی ایران و برخی نهادها و مسئولاننیز آغاز شد به گونه‌ای که در اقدامی غیر دیپلماتیک و غیر حقوقی و غیر رایج، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که یک نهاد رسمی در ایران می باشد را به عنوان نهادی تروریستی معرفی کردند.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: برخی مسئولان ایران هنوز در موج تصنعی و هیجانی برجامی به سر می‏برده و فکر می‏‌کردند همچنان به شکلی یک جانبه باید بر تعهدات فرامّلی خود بیفزاییم تا بهانه‌ای به اروپا و آمریکای ظالم ندهیم! آمریکا با کمال جسارت پاسخ دیپلماسی سازشِ وزارت خارجه ایران یعنی (به رسمیت شناختن سیاست بهانه جویی های بی پایان) کشورهای غربی برای سلطه بر کشورهای به اصطلاح جهان سوم را داد.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: اکنون جنبش استادی ایران به دنبال حماسه و خلق رفراندوم عظیم و تاریخی ایرانیان برای آری به خط مقاومت و کرامت ملّت که پس از شهادت فرماندة وطن در قیام عمومی 16دی ماه تهران و رستاخیز انسانی اقصی نقاط ایران شکل گرفت، از رئیس، دبیر و اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام مصرّانه مطالبه می‌کند که در پاسخ به درخواست ده‌ها میلیونی ملّت و در واکنش به ترور مقام رسمی کشور از سوی ائتلاف آمریکایی-اروپایی، صدای رفراندوم ملّی پسا تشییع را شنیده و صریحاً در جلسه‌ای فوق‌‏العاده به پنهان کاری و یا رودربایستی مابین مجمع و دولت خاتمه داده و با اظهار نة قاطع، پذیرش ننگی مجدد بر سیمای ملّتی کهن را باطل کنید.

در بخش پایانی این نامه آمده است: چنانچه احدی از اعضای محترم مجمع در اینباره ابهام داشته باشند می‏‌توانند به نامة علمی-حقوقی استادان حقوق، علوم سیاسی و دیپلمات‌های جمهوری اسلامی ایران به شورای نگهبان قانون اساسی به تاریخ 28 مهر 1397 مراجعه کنید.

انتهای پیام/

300 / 320 برجام نهادی تروریستی جنبش استادی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: برجام جنبش استادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۶۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی

تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امضا شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت‌هایی برسیم. 

وی افزود:ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: در این سامانه پویش‌هایی برگزار می‌شود و سقف نیاز‌ها بررسی می‌گردد و ما بستر‌های مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم.

وی ادامه داد:ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: مردمان کشور‌های دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر شهریاری تصریح کرد:باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد زیادی هستند که به برخی از پویش‌ها علاقه بسیاری دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین نهاد‌های خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

وی با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشور‌های منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینار‌های علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار نماید.

بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»