Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای آنکه کیفیت تحصیل در مناطق روستایی و عشایری به ویژه در مناطقی که کلاس‌های درس به صورت چند پایه برگزار می‌شود، مناسب باشد، سال‌هاست که طرحی به نام راهبران آموزشی اجرا می‌شود اما این افراد برای تردد در روستا نیاز به سهمیه بنزین دارند.

خبرگزاری فارس ـ گروه آموزش و پرورش: در حال حاضر امکان تحصیل در تمام مناطق شهری و روستایی کشور وجود دارد و هر دانش‌آموزی در هر نقطه از ایران می‌تواند از مزایای تحصیل بهره‌مند شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

برای آنکه کیفیت تحصیل در مناطق روستایی و عشایری به ویژه در مناطقی که کلاس‌های درس به صورت چند پایه برگزار می‌شود، مناسب باشد، سال‌هاست که طرحی به نام راهبران آموزشی اجرا می‌شود.

 محمدرضا سیفی مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر به خبرنگار فارس گفت:  حدود 17 هزار معلم در بیش از 6 هزار مدرسه سیار و نیمه سیار عشایری آموزش 187 هزار دانش‌آموز را به عهده دارند.

وی با اشاره به تحقق عدالت آموزشی در سراسر افزود: در این راستا پست سازمانی با عنوان راهبر آموزشی و تربیتی در این دولت ایجاد شد تا نیروهای باکیفیت و متخصص بتوانند با نظارت میدانی در مناطق روستایی و عشایری و بازدیدهای منظم و آموزش معلمان چند پایه، یادگیری دانش آموزان محروم روستایی و عشایری را بهبود بخشند.

 

موضوع استفاده از سهمیه بنزین برای راهبران آموزشی و تربیتی و معلمان مدارس روستایی و عشایری از مواردی بود که این افراد پیگیر آن بودند و آموزش و پرورش ابتدایی هم در این راستا تلاش کرد تا گام‌های مؤثری را بردارد.

سیفی در این خصوص گفت: راهبران آموزشی در طول هفته چندین بار با وسیله نقلیه شخصی خود در مناطق روستایی و عشایری تحت پوشش تردد می‌کنند و تلاش آنها نتایج بسیار خوبی در جهت ارتقای کیفیت آموزش در مناطق محروم عشایری و بازگرداندن تعداد بسیار زیادی از بازماندگان تحصیل داشته است.

سیفی با بیان اینکه سه هزار راهبر آموزشی با پست مصوب داریم، ادامه داد: این افراد به منظور ارائه خدمات کیفی آموزشی و پرورشی و نظارت و ارزیابی بر فرایندهای آموزش و یادگیری کلاس های چندپایه روستایی و عشایری، حاشیه شهری درراستای تحقق توسعه عدالت آموزشی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: آنان با ایجاد جو اعتماد و صمیمیت در مدارس مناطق مذکور با نظارت بالینی، ارزیابی‌های مستمر، فرایندهای آموزش و یادگیری، بازخورد مناسب و بهنگام به معلمان موجبات ارائه خدمات کیفی آموزشی و پرورشی، شوق یادگیری، نشاط و شادابی دانش‌آموزان را فراهم آورده‌اند.

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر تصریح کرد: این افراد با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و آموزش در محل به توانمندسازی معلمان و ارتقای سطح مهارت های حرفه‌ای آنان کمک شایان توجهی کرده‌اند. همچنین با برگزاری شورای معلمان قطبی در مدارس تحت پوشش  روستاهای همجوار، زمینه تبادل تجربیات، گفتمان و مشارکت در حل مسائل آموزشی و تربیتی مدارس فراهم شده است.

پیگیری‌ها نتیجه داد و چندی پیش نورعلی عباسپور مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش در این خصوص وضعیت تخصیص بنزین برای معلمان مناطق محروم اظهار کرد: آنچه در حوزه انجمن اولیا و مربیان مورد توجه قرار گرفته و پیگیری می‌شود مربوط به حوزه دانش‌آموزی است، اما درخواست‌های بسیار از سوی معلمان و به ویژه راهبران آموزشی برای اختصاص سهمیه بنزین هم داشتیم.

وی ادامه داد: با توجه به قول مساعد آقای نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، مبنی بر اختصاص سهمیه بنزین به راهبران آموزشی، این موضوع از طریق آموزش و پرورش هم پیگیری شد و قرار بر این است تا سهمیه بنزین به آنها اختصاص یابد و میزان آن مشابه سرویس مدارس، ۱۲۰ لیتر در ماه باشد.

برای درنظر گرفتن سهمیه سرویس مدارس، اقدامات متعددی انجام شده و مکاتبات زیادی شده است.

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در این خصوص به خبرنگار فارس گف: در رابطه با راهبران آموزشی باید بگویم که این افراد، نیروهای کیفی و تخصصی ما هستند و در راستای عدالت آموزشی و ارتقای کلاس‌های درس مناطق عشایری و روستایی و کلاس‌های چندپایه فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: راهبران آموزشی به مناطق مختلف روستایی و عشایری و مناطق محروم سرکشی می‌کنند و برنامه‌ آموزشی برگزار می‌کنند و به بهبود کیفیت یادگیری ـ یاددهی کمک می‌کنند.

حکیم‌زاده افزود: با توجه به اهمیت کار این افراد، بعد از سهمیه‌بندی بنزین، اهتمام زیادی شد تا بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که این افراد نیز کارشان بی‌وقفه ادامه پیدا کند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: در این راستا نامه‌ای به آقای جمالی نژاد معاون وزیر کشور نوشتم و خواستار مساعدت آنها شدم که وی نیز به کارگروه سهمیه‌بندی سوخت، این نامه را اجرا دادند.

وی ادامه داد: وزیر آموزش و پرورش در این راستا هم تأکید و هم پیگیری‌ داشتند و نامه‌ای به وزیر کشور نوشتند و بحث سهمیه سوخت راهبران آموزشی و معلمان مدارس روستایی و عشایری را پیگیری کردند.

حکیم‌زاده اظهار کرد: پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش به نتیجه رسید و شرکت پخش فراورده‌های نفتی، رونوشت نامه‌ای را نوشت که با این موضوع موافقت شده است و عنوان شد که ترتیبی فراهم شده است که این گروه نیز بتوانند از مزایای سهمیه‌بندی بنزین برخوردار شوند و می‌توانند با ورود به سامانه ثبت‌نام کنند.

وی تصریح کرد: بر این اساس می‌توانیم امیدواریم کار این عزیزان در مناطق محروم و روستایی که کار بسیار مهمی است دچار وقفه نشود.

سیفی در خصوص اجرای سهمیه‌بندی بنزین به خبرنگار فارس گفت: وظیفه معاونت آموزش ابتدایی احصا آمار راهبران آموزشی و پیگیری برای نتیجه بخش بودن نامه آقای وزیر بود که خوشبختانه در کارگروه مصوب شد، انجمن اولیا و مربیان نیز برطرف کردن مشکلات سامانه ثبت نام در سپند را بر عهده دارد

به گزارش فارس، بر این اساس راهبران آموزشی و معلمان مناطق روستایی و عشایری می‌توانند با مراجعه به سامانه سپند (سامانه پایش ناوگان دانش آموزی) https://irtusepand.ir/ ثبت نام کنند و مانند رانندگان سرویس مدارس با توجه به کدملی هر شخص و لیستی که به وزارت کشور (کارگروه طرح سهمیه بندی بنزین) داده شده است، این مزایا بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش معلمان مناطق روستایی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۶۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کوله پشتی کتاب در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری

احمد فرهادی از اجرای طرح کوله پشتی کتاب در شهرستان‌های عشایرنشین با هدف گسترش فرهنگ کتابخوانی و دسترسی بهتر عشایر به منابع مطالعاتی خبر داد و بر لزوم آمادگی شهرستان‌ها برای اجرای شایسته این طرح تأکید کرد.

بیشتر بخوانید

رشد ۱۰ درصدی اعضای فعال کتابخانه‌های عمومی در چهارمحال و بختیاری

وی افزود: در این طرح برنامه‌های متنوعی برای تمام گروه‌های سنی در نظر گرفته شده است و برپایی میز خدمت مشاوره‌ای، برنامه‌های آموزشی متمرکز بر حمایت از کسب‌وکار‌های نوپا و کوچک، برگزاری کارگاه‌های نقاشی، آموزش کاردستی و مسابقات کتابخوانی از جمله برنامه‌هایی است که در این طرح اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • افزایش چشمگیر سطح اجرا‌ها در جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی
  • بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستایی و عشایری لرستان
  • افزایش چشمگیر سطح اجراها در جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • دستمزد معلم خصوصی ابتدایی مشهد چقدر است؟
  • اجرای طرح کوله پشتی کتاب در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری