Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-04@18:20:10 GMT

روی «خکاوه» سرخ‌تر از همیشه

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۱۷۲۳۵

روی «خکاوه» سرخ‌تر از همیشه

پول نیوز - در حالی که اغلب شرکت ها رشد درآمد داشته‌اند، «خکاوه» خلاف جهت حرکت کرده و با افت درآمدها مواجه شده است. در نتیجه آن، زیان خالص سنگین‌تر از گذشته شد.

به گزارش واحد تحلیل و ارزیابی پول نیوز (تاپ)، دوره 9 ماهه منتهی به آذر سال 98 شرکت «سایپا دیزل» همانند دوره های اخیر با زیان به پایان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بار زیان خالص شرکت با رشد 10 درصدی به رقم عجیب 3772 میلیارد ريالی رسید.

در حالی که اغلب درآمدهای عملیاتی شرکت ها به لطف افزایش نرخ ها، در سال جاری رشد داشته اما؛ این موضوع در «سایپا دیزل» برعکس بوده است. درآمدهای عملیاتی شرکت در دوره یاد شده با افت جالب توجه 71 درصدی، به رقم 2522 میلیارد ريال رسید.

نگاهی به آمار تولید و فروش «خکاوه» نشان می دهد که مقدار تولید در 9 ماهه سال جاری 83 درصد و مقدار فروش 81 درصد افت کرده است. در این مدت، کاميونت فوتون که بار اصلی تولید و فروش سال گذشته را بر دوش داشت، تولید و به تبع به فروش نرسید.

این خودروساز ورشکسته توانسته با کنترل هزینه های فروش، عمومی و اداری و همچنین سایر هزینه های عملیاتی، نسبت به 9 ماهه سال 97 زیان عملیاتی کمتری بسازد و در حالی که سود ناخالص 39 درصد افت کرده بود، زیان عملیاتی 54 درصد کاهش یابد.

باز هم هزینه های سرسام آور مالی کار را برای «خکاوه» وخیم‌تر کرد و با شناسایی 3106 میلیارد ريال هزینه مالی، زیان خالص 10 درصد رشد کرد.

به این ترتیب، «خکاوه» در دوره 9 ماهه سال 98 به ازای هر سهم 1431 ريال زیان متحمل شد.

در پایان این دوره، زیان انباشته از رقم 21862 میلیارد ريال فراتر رفت که معادل 8 برابر سرمایه اسمی شرکت است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تاپ کدال افزایش سرمایه زیان عملیاتی پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۷۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته

شرکت گازپروم روسیه در پی کاهش صادرات ناشی از تحریم‌های غرب، اولین ضرر سالانه خود از سال ۱۹۹۹ را گزارش کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، شرکت گازپروم روسیه در پی کاهش صادرات ناشی از تحریم‌های غرب، اولین ضرر سالانه خود از سال 1999 را روز پنجشنبه گزارش داد.

بر اساس گزارش درآمد گروه گازپروم، این شرکت دولتی روسیه در سال 2023 زیان خالص 629 میلیارد روبلی (6.7 میلیارد دلاری) را ثبت کرد که اولین زیان سالانه آن در 25 سال گذشته است. این نتیجه برخلاف سود خالص 13.2 میلیارد دلاری در سال 2022 گزارش شده است.

کل درآمد این شرکت از 126 میلیارد دلار در سال قبل به 92 میلیارد دلار در سال 2023 کاهش یافت.

گازپروم روسیه: اتحادیه اروپا با کمبود گاز مواجه می‌شودآلمان شرکت تابعه غول انرژی روسیه را مصادره می‌کند

در گزارش گازپروم آمده است که درآمد حاصل از فروش گاز با 40 درصد کاهش به 47.4 میلیارد دلار رسیده در حالی که درآمد حاصل از تجارت نفت با افزایش 4 درصدی به 38 میلیارد دلار رسیده است. فروش در کسب و کار برق این شرکت نیز نزدیک به 9 درصد افزایش یافت و به 6.6 میلیارد دلار رسید.

پس از گزارش درآمد روز پنجشنبه، سهام گازپروم بیش از 4 درصد سقوط کرد.

صادرات گاز روسیه به بازارهای سنتی خود در اتحادیه اروپا به دلیل تحریم‌های مربوط به جنگ اوکراین و خرابکاری در خطوط لوله نورد استریم، که قبلا مسیر اصلی گاز روسیه به این منطقه بود، کاهش یافته است.

بر اساس محاسبات رویترز، عرضه گاز طبیعی گازپروم به اروپا در سال 2023 با 55.6 درصد کاهش به 28.3 میلیارد متر مکعب رسید.

طبق برآورد آژانس بین المللی انرژی، این صادرات به پایین ترین سطح خود از اوایل دهه 1970 کاهش یافت.

با این حال، گازپروم مقصد تجارت انرژی خود را به سمت آسیا تغییر داده است و چین به یکی از بزرگترین خریداران این شرکت تبدیل شده است.

در صورت بهره برداری کامل از خط لوله قدرت سیبری، حجم صادرات گاز روسیه به چین می تواند به 100 میلیارد متر مکعب در سال برسد.

به گفته گازپروم، هنگامی که این اتفاق بیفتد، چین به طور کامل جایگزین اتحادیه اروپا از نظر واردات گاز روسیه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • پیش‌بینی‌های ناامیدکننده فروش آیفون در چین
  • کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی