Web Analytics Made Easy - Statcounter

ثمینی با اشاره به اهمیت نهادینه سازی فرهنگ مطالعه در تقویت فرهنگ عمومی جامعه، افزود: توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در مناطق محروم و دورافتاده باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

« محمود ثمینی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: توسعه فرهنگ مطالعه در جامعه بستر تقویت فرهنگ عمومی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان اظهار داشت: مشارکت نهاد های اجرایی و فرهنگی جهت تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه بویژه در مناطق محروم ضروری است.

 

وی خاطرنشان کرد: در سایه برنامه ریزی فرهنگی و مشارکت عمومی می توانیم شاهد توسعه همه جانبه استان بویژه در عرصه فرهنگی باشیم.

 

ثمینی در ادامه با اشاره به پروژه‌های حوزه کتاب و کتابخانه در استان، اظهار کرد: باید نحوه اجرا و مدت زمان این پروژه ها مشخص باشد.

 

وی گفت: در طول فرآیند پیشرفت پروژه و طی هر جلسه گزارشی داده شود، همچنین در سرعت و کیفیت کار باید دقت کافی را داشته باشید.

 

ثمینی در ادامه با اشاره به ارتقای انجمن کتابخانه‌های استان در کشور افزود: امیدواریم تا پایان سال جاری با تلاش و پیگیری بیشتر در سطوح اول کشور قرار بگیرد چراکه این کار باعث توسعه فرهنگی و آگاهی‌بخشی به جامعه خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه کتابخانه و کتاب‌خوانی باید در نقاط محروم و دورافتاده استان ترویج بدهیم، خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت مراکز فرهنگی همچون مساجد، مصلی‌ها، مدارس، اماکن دولتی در روستاها و شهرها برای امر دایر کردن کتابخانه‌های موقت لازم بوده اما این کافی نیست.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با تاکید بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای این امر مهم که خداوند از آن به قلم سوگند یاد کرده است، افزود: برای دایر کردن این کتابخانه‌ها در صورت نیاز می‌توان از مذاکره، تبیین، منافذ و راه‌های مناسب استفاده کرد تا بتوان همه جا را تبدیل به کتابخانه کنیم.

 

وی ادامه داد: در بحث کتابخانه و کتاب‌خوانی باید به نیازمندی‌ها بر اساس مخاطبین و بخش‌های مختلف آن منطقه از جمله جوانان و نوجوانان توجه خاص داشت.

 

ثمینی در بحث ترویج کتاب به ایجاد ساز و کاری مناسب برای جمع‌آوری کتاب به صورت اهدا، نذر و یا خرید از طرف کسانی که قصد دارند به این امر مهم کمک کنند تاکید کرد و گفت: می‌توان این ساز و کار را از طریق رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی اطلاع‌رسانی کنیم.

 

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان اظهار کرد: به سمتی حرکت کنیم که مردم در آینده‌ای نزدیک در روستاها و شهرها بانی ساخت کتابخانه‌ها و نهایتا شاهد توسعه فرهنگی استان باشیم.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما فعالیت های مسجدی کانون های فرهنگی هنری مساجد طرح ملی فهما رویداد ملی فهما سردار سلیمانی کانون های فرهنگی هنری مساجد کتاب و کتابخوانی فرهنگ عمومی مطالعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۷۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق در دل کویر استان یزد

حفیظی رئیس کتابخانه‌های عمومی اشکذر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: کتابخانه باقر العلوم (ع) در سال ۱۳۷۹ در روستای عز آباد شهرستان اشکذر تاسیس شد این کتابخانه در حال حاضر دارای بیش از ۱۰ هزار نسخه کتاب است همچنین این کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق است.

او بیان کرد: در کتابخانه باقر العلوم (ع) فعالیت‌های فرهنگی از جمله قصه گویی، نقاشی نشست کتابخوان، نقد و بررسی کتاب، شو نشینی فرهنگی همراه با نشست‌های شاهنامه خوانی و .. برگزار می‌شود.

حفیظی اظهار داشت:روستای عزآباد رستاق در نهمین دوره جشنواره روستا‌های دوستدار کتاب کشور در سال ۱۴۰۲ حائز رتبه شده است.
 
او گفت: برنامه تقدیر از خانم راضیه رنجبر کتابدار کتابخانه با حضور مدیرکل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت ارشاد، فرماندار اشکذر، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد؛ بخشداربخش مرکزی اشکذر و جمعی از فعالین عرصه کتاب و کتابخوانی برگزار شد.


رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان اشکذر بیان کرد: روستای عزآباد در رستاق همواره در حوزه‌های مختلف پیشگام است و اغلب افراد روستا فرهنگی و اهل مطالعه هستند که با حمایت مسئولان می‌توان فرهنگ کتابخوانی را بیش از پیش در روستا ترویج داد.

او اظهار داشت: هرچند شبکه‌های مجازی امروزه مورد اقبال جامعه واقع شده است در حالی که هیچ چیز نمی‌تواند جای کتاب و مطالعه را بگیرد و به همین دلیل نقش کتاب همواره باید مورد توجه آحاد جامعه باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق در دل کویر استان یزد
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی