Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی- مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل گفت: کمک‌های مردمی برای سیل‌زدگان استان سیستان و بلوچستان در کتابخانه‌های عمومی جمع آوری می‌شود.

به گزارش ایکنا از اردبیل، پروانه رضاقلیزاده، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل، دوم بهمن‌ماه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان، اظهار کرد: همزمان با آحاد مردم ایران در حمایت از مردم سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان، پایگاه‌های جمع آوری کمک‌های مردمی در کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اعضای کتابخانه‌های عمومی و همچنین کارکنان و کتابداران این نهاد در همه حوادث و بحران‌های طبیعی بوجود آمده در نقاط مختلف کشور با ارسال کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود، اعلام مشارکت و همبستگی نموده اند، افزود: در ماجرای سیل استان‌های شمالی و جنوبی کشور در سال گذشته و همچنین تهیه تجهیزات و منابع برای کتابخانه عمومی تفکر استان تهران که در جریان اغتشاشات آبان ماه مورد آتش سوزی قرار گرفت و سایر حوادث طبیعی با جمع آوری وسایل مورد نیاز از جمله لوازم التحریر و اسباب بازی برای کودکان حمایت‌های خود را اعلام کرده اند.
مدیرکل کتابخانه‌ای عمومی استان در ادامه سخنان خود با اشاره به راه اندازی پایگاه‌های کمک‌های مردمی برای سیل زده گان استان سیستان و بلوچستان در کتابخانه‌های عمومی، افزود: در این پایگاه‌ها لوازم ضروری و مورد نیاز مناطق سیل زده از جمله پوشاک، کفش، پتو، لوازم بهداشتی، آب معدنی، اسباب بازی برای کودکان و لوازم التحریر برای دانش آموزان جمع آوری می‌شود.
وی ضمن دعوت از عمومی مردم استان برای مشارکت در این کار خیرخواهانه و انسان دوستانه، خاطر نشان کرد: کتابخانه‌های عمومی آماده دریافت کمک‌های مردمی، بویژه لوازم التحریر و اسباب بازی برای ارسال به مناطق سیل زده هستند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن پایگاه کمکهای مردمی سیل زدگان کتابخانه عمومی اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۸۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان گفت: در شش ماهه گذشته شاهد رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، معصومه حسنی خونسار عصر امروز در دیدار دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری؛ راه‌اندازی محافل قرآنی و کتابخانه هدهد سفید را از اقدامات مؤثر این دولت ذکر کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 54 با کتابخانه عمومی در استان وجود دارد که از این تعداد 16 باب روستایی و 38 باب کتابخانه شهری و مشارکتی با سایر ادارات هستند.

وی از عضویت 51 هزار نفر در کتابخانه‌های کردستان خبر داد و گفت: 900 هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های استان وجود دارد و در شش ماهه گذشته شاهد رشد 3 برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان بوده‌ایم.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان افزود: راه‌اندازی کتابخانه مرکزی حضرت آیت‌الله خامنه ای یکی از مهم ترین و برجسته ترین اقدامات در این زمینه بوده که خوشبختانه به خوبی مورد توجه علاقمندان به کتاب و کتابخوانی قرار گرفته است.

وی برگزاری نشست‌های مطالعاتی، نشست‌های کتابخوان، کارگاه‌های آموزشی، جلسات مشاوره، محافل ادبی، نشست‌های جمع‌خوانی کتاب، رونمایی از کتاب، مسابقات کتابخوانی مکتوب و مجازی، نقد کتاب، نشست‌های تخصصی کتابخوان، قصه‌گویی، برنامه‌های ویژه در بخش‌های کودک، جشنواره رضوی، جشنواره قصه‌گویی، طرح‌های «هدهد سفید» و «با هم بخوانیم» را از جمله این برنامه‌ها برشمرد.

حسنی عنوان کرد: در سال گذشته 24 هزار و 500 جلد کتاب با موضوعات متنوع از سوی خیرین و واقفین کتاب اهدا شده که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان خواستار حمایت مسئولان استان از کتابخانه‌های عمومی شد و تصریح کرد: توجه به ترویج فرهنگ کتابخوانی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای شاخص‌های کتابخوانی داشته باشد.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • ضرورت راه اندازی کتابخانه سیار در روستاها
  • شهرستان مهر میزبان شاعران
  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • هرمزگانی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد تومان زکات فطریه پرداخت کردند
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است