Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: در صورت ارسال پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل، جمهوری اسلامی اقدامات سخت‌تری انجام خواهد داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمود واعظی در حاشیه جلسه هیئت دولت در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اگر پرونده جمهوری اسلامی ایران به شورای امنیت ارسال شود، از NPT خارج خواهیم شد، اظهار داشت: در دولت درباره این موضوع مصوبه‌ای نداشته‌ایم، این موضوع از اختیارات دولت است و باید تصمیم آن در جای دیگری گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس‌جمهور نامه‌ای به سران کشورهای ۱+۴ نوشتند و اعلام کردند که ما علاقه داریم در برجام بمانیم و آنچه تعهدات ما در برجام است، انجام می‌دهیم به شرط آنکه ۱+۴ هم به تعهدات خود در برجام وفادار باشد.

وی افزود: بحثی مطرح شده بود مبنی بر اینکه امکان دارد آمریکایی‌ها یا برخی کشورها به دنبال برگرداندن پرونده ایران به شورای امنیت باشند که اعلام شد اگر این اقدام انجام شود، جمهوری اسلامی ایران اقدامات سخت‌تری را انجام خواهد داد از جمله خروج ازNPT.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور تصریح کرد: اگر اروپایی‌ها بخواهند از این مسیر خارج شوند، ما هم مسیر دیگری را ادامه خواهیم داد.

واعظی در پاسخ به سؤال دیگری در مورد مواجه صداوسیما با اخبار مربوط به دولت گفت: ما از آقای علی‌عسگری چیز زیادی نمی‌خواهیم، ما می‌خواهیم صحبت‌های رئیس‌جمهور و وزرا بدون تبعیض و بر اساس آنچه صحبت می‌شود، پخش شود؛ اما برخی مطالب حذف می‌شود و می‌گویند مصلحت نیست یا برداشت خود را از صحبت‌های رئیس‌جمهور یا برخی از وزرا زیرنویس می‌کنند درحالی‌که این زیرنویس با صحبت‌های رئیس‌جمهور و وزرا کاملاً مغایر است.

وی با تأکید بر اینکه مشکلی با رئیس سازمان صداوسیما نداریم و روابط خوبی بین دو طرف حاکم است، گفت: ما مجموعه عظیمی از پرسنلی که در صداوسیما و سراسر کشور کار می‌کنند را از خودمان می‌دانیم و هیچ مشکلی با این مجموعه نداریم. متأسفانه افراد اندک سیاسی در صداوسیما حضور دارند که در ۱۵ سال گذشته سمت‌های کلیدی را گرفته‌اند و فکر می‌کنند اگر کسی سمتی داشته باشد، باید بر اساس تفکر یا مانند یک حزب عمل کند.

به گفته رئیس دفتر رئیس‌جمهور، ما معتقدیم که صداوسیما نباید بر اساس نظر این گروه محدود، به شکل جناحی اداره شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور با تأکید بر اینکه صداوسیما یک رسانه ملی و متعلق به کل نظام است، اظهار داشت: ما می‌گوئیم همانطور که برای قوا و نهادهای دیگر، صدا و سیما بسته‌های خبری می‌بندند، برای دولت نیز عمل کنند. به طور مثال، یک وزیر ما سه روز به هرمزگان رفته و از همه شهرستان‌های سیل‌زده سرکشی کرده است اما در مقابل، به فردی که در میان سیل‌زدگان غذا توزیع می‌کند، بیشتر پرداخته می‌شود. صدا و سیما باید بدون تبعیض، همه خدمات را نمایش دهد.

واعظی ادامه داد: این به معنای اختلاف میان دولت و صدا و سیما نیست، انتقاداتی داریم که باید به آن توجه شود.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگری در مورد انتخاب رئیس سازمان هلال‌احمر گفت: شورای عالی در آن زمان با عجله تشکیل شد. هنوز استعفای آقای پیوندی پذیرفته نشده بود بنابراین وقتی انتخابات برگزار شد، مشکلاتی در رأی‌گیری و انتخابات وجود داشت. ۹ نفر شرکت کرده بودند که ۲ نفر از داخل شورای عالی و ۷ نفر از بیرون بودند. این ۷ نفر فرصت بسیار محدودی داشتند که برنامه‌های خود را ارائه دهند اما آن دو نفر وقت بیشتری داشتند، اتفاقاً آن ۲ نفر انتخاب شدند. آن ۷ نفر اعتراض کردند و نامه‌ای به رئیس‌جمهور نوشتند. رئیس‌جمهور بی‌طرفانه به معاونت حقوقی مأموریت داد که این موضوع را بررسی کند و معاونت حقوقی به انتخابات ایراد گرفت و پیشنهاد داد که انتخابات دوباره برگزار شود. برگزاری انتخابات در اختیار شورای عالی است. پس از برگزاری قانونی انتخابات، رئیس‌جمهور نیز یکی از دو نفر را انتخاب می‌کند.

واعظی تصریح کرد: در موارد دیگر که اختلاف درونی وجود داشته، رئیس‌جمهور اعلام کرده تا زمانی که اختلاف درونی مجموعه حل نشود، بنده کسی را امضا نمی‌کنم.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا استعفای آقای پیوندی نهایی شده و مورد قبول رئیس‌جمهور قرار گرفته است؟ گفت: خیر.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در مورد انتقاداتی پیرامون نحوه احراز صلاحیت‌ها افزود: اگر رد صلاحیت‌ها بر اساس قانون باشد و کسی که تخلف کرده است، رد صلاحیت شود، دولت به هیچ‌وجه نسبت به این رد صلاحیت‌ها مطلبی ندارد اما گزارش‌هایی که ما از نمایندگان مجلس و برخی نامزدها دریافت کرده‌ایم، این‌گونه نیست. به طور مثال، عده‌ای رفتند و با شورای نگهبان صحبت کرده‌اند و به آنها گفته شد که «شما از برجام و دولت حمایت کرده‌اید، به همین دلیل رد صلاحیت شده‌اید».

واعظی بیان کرد: این به معنای مخالفت با تفکر و اندیشه است و ۲۴ میلیون نفر به این اندیشه رأی داده‌اند. آیا برجام باید تبدیل به نقطه ضعف برای ردصلاحیت شود؟ چنین گزارش‌هایی وجود دارد.

وی افزود: به عنوان مثال، نماینده مردم رشت به این علت رد صلاحیت شده است؛ با خود ایشان صحبت کنید. نمی‌شود که همه ناحق باشند و فقط سخنگوی شورای نگهبان، حق باشد. تا الان هرکسی در هر جایی انتقاد کرده، ایشان جواب داده، حتی جواب آقای لاریجانی را هم داده است.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: همواره دو تفکر در کشور وجود داشته است؛ یک تفکر که سردمدار آن مقام معظم رهبری بوده‌اند. ایشان همواره به دنبال برگزاری پرشور انتخابات با مشارکت حداکثری مردم بوده‌اند اما تفکر دیگری نیز وجود دارد که می‌گوید «مهم نیست چند درصد مردم در انتخابات شرکت می‌کنند بلکه مهم این است که نتیجه انتخابات چه باشد»

واعظی خاطرنشان کرد: مهندسی انتخابات که نتیجه آن انتخاب گروه خاصی باشد، انتخاب همه ملت ایران نیست. صحبت دولت و آقای رئیس‌جمهور روشن است. ما باید انتخابات حداکثری و پرشور برگزار کنیم؛ این موضوع مشکلات داخلی و بین‌المللی ما را حل می‌کند. حضور گسترده مردم در انتخابات، بسیاری از توطئه‌ها را خنثی می‌کند.

افزایش سلاح‌ها در منطقه خلیج فارس، موجب افزایش صلح و آرامش نخواهد شد

وی گفت: منطقه خلیج‌فارس، منطقه‌ای حساس است. افزایش سلاح‌ها در این منطقه، موجب افزایش صلح و آرامش نخواهد شد بلکه باعث تشنج بیشتر در این منطقه می‌شود بنابراین همواره در مذاکراتی که با اروپا داشته‌ایم، تأکید کرده‌ایم که اگر می‌خواهید منطقه خلیج‌فارس، منطقه آرامی باشد، باید خودتان را کنار بکشید و اجازه دهید کشورهای منطقه خودشان برای آرامش و صلح در منطقه تصمیم بگیرند؛ چنین اقداماتی باعث ثبات در منطقه نخواهد شد.

انتهای پیام/4034/

منبع: آنا

کلیدواژه: هیئت دولت رئیس دفتر رئیس جمهور محمود واعظی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۹۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان تهران چطور تقسیم می شود ؟ مراکز استان ها مشخص شدند

به گزارش پارس نیوز تسنیم نوشت: حسین نوش‌آبادی با اشاره به موضوع تشکیل استان تهران شرقی گفت: حوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا یکی از حوزه‌های پرجمعیت و از لحاظ جغرافیایی وسیع است که از نظر فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و صنعتی نیازمند ساختار جدید و تقسیمات جدید کشوری است.

وی افزود: به دلیل وجود جمعیتی بیش از ۹۰۰ هزار نفر در شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا و نیز جمعیت شهرستان پاکدشت، بیش از ۱ میلیون نفر جمعیت در جنوب شرقی استان تهران سکونت دارند که تأسیس استانداری را ضروری کرده است.

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا گفت: در سفر رئیس‌جمهور به دیار ۱۵ خرداد، بحث استان شدن ورامین قطعی شده، البته استان شدن ورامین از پیش مطرح شده بود و پیگیری این موضوع در این دوره از دولت انجام شده است.

 

نوش‌آبادی تصریح کرد: استان شدن ورامین و موافقت با طرح، اجرا و در دستور کار قرار گرفتن این پروژه در دولت سیزدهم انجام خورده است.

 وی ادامه داد: بر اساس پیگیری‌ها و رایزنی‌های فراوانی که با رئیس‌جمهور انجام شده، استان تهران به ۳ استان تهران مرکزی، تهران غربی به مرکزیت شهریار و استان تهران شرقی به مرکزیت ورامین تقسیم می‌شود.

نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های ورامین و نیز پیشینه تمدنی و تاریخی، این منطقه نسبت به سایر مناطق، ارجحیت دارد و به عنوان مرکز استان تهران شرقی معرفی شده و دولت نیز در حال نهایی کردن آن است که در نهایت به عنوان لایحه به مجلس آینده ارائه شده و استان شدن ورامین در دستور کار قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • کاردار ایران خطاب به وزیر دفاع انگلیس: کاملا نادان هستید
  • واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها محقق شد
  • استان تهران چطور تقسیم می شود ؟ مراکز استان ها مشخص شدند
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان