Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@13:53:58 GMT

چگونه غم و رنج را تاب بیاوریم؟

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۱۹۱۶۳

چگونه غم و رنج را تاب بیاوریم؟

 زمانی که حوادث و اتفاقاتی ناگوار در سطح جامعه رخ می‌دهد و به اصطلاح می‌توان گفت: اذهان عمومی رنجیده خاطر می‌شود و غم و افسردگی سراغ افراد می‌آید، این ناراحتی می‌تواند در روحیه خانواده‌ها و کودکان نیز تاثیر داشته باشد.

به دنبال اتفاقات ناگوار استرس، اضطراب، ترس و نگرانی و ناآرامی در افراد ایجاد می‌شود و می‌تواند در روند خواب افراد نیز تاثیرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همچنین فراوانی و پشت سر هم بودن اتفاقات می‌تواند باعث ایجاد ناتوانی روحی و ضعف روانی شود که در نهایت باعث می‌شود افراد انرژی و انگیزه خود را برای فعال و شاداب بودن از دست بدهند یا در مسیر افسرده‌خویی قرار بگیرند.

برخی افراد در شرایط ناراحت کننده از مهارت تاب‌آوری برخوردار هستند. تاب‌آوری ظرفیتی برای مقاومت در برابر استرس و حوادث مختلف است و با برخورداری از این مهارت افراد این قابلیت را پیدا می‌کنند که با خطرات و سختی‌ها سازگار شوند و پس از سپری شدن مصیبت به بازسازی زندگی خود بپردازند. باید اشاره داشت که تاب‌آوری به معنای توانایی مقابله با شرایط دشوار و پاسخ انعطاف‌پذیر به فشار‌های زندگی روزانه است.

باید در نظر داشته باشیم که مهارت تاب‌آوری نمی‌تواند جلوی اتفاقات تلخ را بگیرد یا مشکلات را از بین ببرد بلکه به افراد این توانایی را می‌دهد که مقابله سالم داشته باشند و بتوانند با شرایط پیش آمده سازگار شوند. برخی تصور می‌کنند اگر بتوانند با حوادث سازگار شوند به معنای سنگدلی و بی‌احساسی آنهاست در صورتی که علاوه بر همدردی و هر کمکی که فرد می‌تواند انجام دهد، در عین حال می‌تواند مقاومت روانی خود را نیز بالا ببرد.

در مورد کودکان و فضای خانوادگی توصیه می‌شود با توجه به سن کودک با آن‌ها صحبت شود و همچنین فضا‌های دیگر و اخبار دیگری را نیز برای فرزند خود بازگو کنید تا از میزان تلخی روانی کودک کاسته شود. همچنین شرکت در انجمن‌های خیریه و کمک‌های مردمی نیز می‌تواند از لحاظ روانی به تاب‌آوری افراد و احساس همدردی و آرامش آن‌ها کمک کند.



منبع: پارسینه

کلیدواژه: غمگین بودن افسردگی تاب آوردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۹۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرتاب نخستین کاوشگر برای نمونه‌برداری از ماه

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز؛ این اولین بار در تاریخ است که یک کشور تلاش می‌کند از این منطقه مرموز، نمونه جمع‌آوری کند.

بیشتر بخوانید؛ ناسا فضاپیمایی شبیه به پهپاد به ثمر «تایتان» می‌فرستد

چین روز جمعه با موفقیت کاوشگر Chang'e-۶ را به فضا پرتاب کرد و مأموریتی جسورانه را برای جمع‌آوری حدود ۲ کیلوگرم نمونه از سمت دور ماه آغاز کرد. این اولین بار در تاریخ است که یک کشور تلاش می‌کند از این منطقه مرموز، نمونه جمع‌آوری کند.

کاوشگر Chang'e-۶ که توسط موشک Long March-۵ Y۸ قدرتمند حمل می‌شد، پس از رسیدن به مدار برنامه‌ریزی شده، سفر چند هفته‌ای خود به ماه را آغاز کرد. این کاوشگر شامل یک مدارگرد، یک فرودگر، یک صعودکننده و یک کپسول بازگشت است.

انتظار می‌رود Chang'e-۶ در اواخر سال جاری در حوضه Aitken، یک دشت عظیم برخوردی در قطب جنوب ماه، فرود بیاید. این منطقه که به دلیل قدمت باستانی و پتانسیل علمی بالا انتخاب شده است، می‌تواند سرنخ‌هایی را در مورد منشاء و تاریخچه ماه ارائه دهد.

جمع‌آوری نمونه از سمت دور ماه یک چالش فنی پیچیده است زیرا این منطقه از دید مستقیم زمین پنهان است. برای غلبه بر این مشکل، Chang'e-۶ از یک ماهواره رله برای برقراری ارتباط با زمین استفاده خواهد کرد.

این کاوشگر همچنین حامل چهار ابزار علمی بین‌المللی است که توسط دانشمندانی از فرانسه، اروپا، ایتالیا و پاکستان توسعه یافته است. این ابزارها برای مطالعه ترکیب، خواص فیزیکی و تاریخچه نمونه های جمع‌آوری شده استفاده خواهند شد.

ماموریت Chang'e-۶ گامی مهم در اکتشاف ماه توسط چین است. این کشور در سال ۲۰۲۰ با ماموریت Chang'e-۵ از سمت نزدیک ماه نمونه‌برداری کرد و اکنون قصد دارد با رسیدن به سمت دور ماه به اکتشافات خود ادامه دهد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229352 برچسب‌ها سفر به کره ماه

دیگر خبرها

  • دانلود آهنگ مست عشق علیرضا قربانی + متن
  • پرتاب نخستین کاوشگر جهان برای نمونه‌برداری از سمت دور ماه
  • پرتاب نخستین کاوشگر برای نمونه‌برداری از ماه
  • اختلال در جمع آوری آبگرفتگی ها در اهواز به علت قطع برق
  • ورود آب به برخی منازل در اهواز/ ادامه جمع‌آوری آبگرفتگی خیابان‌ها
  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • محبت یک کشش روانی است یا امر اختیاری؟
  • جمع آوری ۵۶۰ میلیارد ریال زکات در خوزستان
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی