Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین عرفانی گفت: عوامل مختلفی می تواند موجب عفونت تنفسی شود که یکی از این عوامل از خانواده ویروس ها یا کروناویروس ها هستند. این نوع ویروس ۶ خانواده دارد که تاکنون جزو عوامل سرماخوردگی معمولی بودند اما دو نوع از آن عفونت شدید می دهد. یکی از آنها ویروس سارس بود که در سال ۲۰۰۳ در چین دیده شد و نوع دوم نیز کرونا ویروس مرس بود که در هفته های اخیز نیز در چین دیده شده است و طغیان آن در در چین و آسیای جنوب شرقی موجب عفونتهای شدید تنفسی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در هفته های گذشته به علت طغیان کروناویروس مرس در چنین تعدادی از افراد ( حدود ۴۴۰ نفر) مبتلا شده و حدود ۹ نفر نیز به علت وخامت حال و نارسایی تنفسی جان خود را در این کشور از دست دادند.

رئیس اداره مراقبت از بیماری های واگیر وزارت بهداشت افزود: کروناویروس مرس بین انسان و حیوان مشترک است و معمولا از حیوان به انسان منتقل می شود. این بیماری یک عفونت حاد تنفسی است که با تب، سرفه، تنگی نفس، درد بدن و علایم گوارشی مانند تهوع، اسهال و شکم درد نیز ممکن است دیده شود. بیماری های تنفسی می توانند دستگاه تنفسی فوقانی( بینی، سینوس، حلق و حنجره) یا دستگاه تنفسی تحتانی(برونش و نسج ریه) را درگیر کنند. کرونا ویروس می تواند بیماری خفیف را ایجاد کند اما اگر این عفونت به نسخ ریه برسد می تواند باعث نارسایی حاد تنفسی شده و در موارد مرگ آور باشد.

عرفانی ادامه داد: با توجه مراودات کشورها و رفت و آمد انسانها توصیه این است، افرادی که به چین یا کشورهای جنوب شرقی آسیا سفر می کنند، این بیماری را بشناسند، علایم آن را بدانند و راههای پیشگیری را بلد باشند تا اگر بیمار شدند به سرعت برای درمان مراجعه کنند.

وی گفت: اکنون با توجه به اینکه ترددهای هوایی مستقیم از ایران به چین از فرودگاه امام خمینی(ره) انجام می شود، تیم پایگاه مراقبت مرزی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این فرودگاه مستقر شده و مراقبت فعال برای بیماریابی کسانی که از چین وارد ایران می شوند و آموزش به کسانی که از ایران به چین یا آسیای جنوب شرقی می روند، انجام می شود.

عرفانی افزود: در سایر مبادی مرزی زمینی (ریلی و جاده ای) و دریایی و مرزهای هوایی که ممکن است غیر مستقیم به جنوب شرقی آسیا تردد و مسافرت باشد نیز تمهیدات لازم برای مراقبت فعال اندیشیده شده است تا از بروز این بیماری در کشور پیشگیری شود.

رئیس اداره مراقبت از بیماری های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: در ایران طی سالهای گذشته موارد معدودی از کرونا ویروس مرس در کشور دیده شده  اما تاکنون طغیان این بیماری را در کشور نداشته ایم. مواردی که در کشور بوده نیز به موقع شناسایی و درمان شده است. در هفته های اخیر و از اول امسال که این بیماری در چین دیده شده نیز موردی از این بیماری را در کشور نداشته ایم.

وی گفت: اگر یک بیماری در دنیا بسیار شایع شود به نحوی که نگرانی بین المللی ایجاد کند، سازمان بهداشت جهانی  نگرانی بین المللی اعلام می کند، تاکنون در مورد بیماری کروناویروس مرس چنین هشداری داده نشده است. در کشور ایران برای مراقبت های پیشگیرانه، پایگاه های مراقبت مرزی فعال شده است اما اکنون جای نگرانی نیست و موردی از این بیماری را در کشور نداریم.

۲۳۴۷۲۳۲

کد خبر 1344864

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: چین سلامت ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۹۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­دکتر محمدرضا نوروزی در برنامه زنده سلام خبرنگار افزود:­ بیماری‌های کلیه و مجاری ادراری­ شایع‌ترین بیماری های­ مردان در سنین بالا هست و بسیاری از خانم‌ها در سنین­ ­میانسالی و کهنسالی تجربیاتی از مشکلات ادراری را دارند. وی گفت: بسیاری­ اختلالات باروری و ناباروری به مشکلات اورولوژی مرتبط می‌شود.دکتر نوروزی ادامه داد:­ کشور­ما در چندین حوزه پیشرفت‌های خیلی خوبی داشته است مانند­ناباروری مردان. وی افزود: در زمینه درمان و تحقیق در رابطه با سلول‌های بنیادی پیشرفت داشته ایم. ­کشت سلول‌های بنیادی­ در زمینه درمان ناباروری­ در مورد آقایان و خانم‌ها پیشرفت‌های خوبی­ حاصل شده است.نوروزی افزود: ما همیشه نگران هستیم با توجه به آلودگی‌های محیطی و صوت و غذای فست فود و غیره، بیماری‌های بدخیم و سرطان‌ها افزایش یابد. ­وی گفت: برخی از­­بیماری‌های کلیوی جزء شایع‌ترین سرطان‌ها هستند. مانند­ سرطان پروستات مردان و سرطان‌های مثانه. وی اظهار کرد: در کشور­ ما درمان‌ها به سمت درمان‌های کمتر تهاجمی پیش می‌رود، ­ درمان‌هایی که فرد نیاز به اعمال جراحی باز نداشته باشد مانند­ استفاده از لیزر و­  مهندسی بافت.وی در پایان گفت:­ جامعه اورولوژی یک جامعه پویا، فعال و همدل هستش و یکی از بخش‌های خیلی خوب ما بخش اورولوژی و جراحی برای متخصصین خانم هستند که ما در دنیا بیشترین تعداد اورولوژیست خانم را نسبت به جمعیت در کشورمان داریم.بیست و هفتمین همایش اورولوژی ایران از ۱۱ تا ۱۵ اردیبهشت در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!