Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از بوشهر، قباد بهزادی‌پور سرپرست اداره‌کل امور کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی در چهاردهمین جلسه شورای اقتصاد و سرمایه‌گذاری استان بوشهر که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار شد، با ابراز خرسندی از حضور در استان بوشهر، مدیران و به‌ویژه اسماعیل عبداللهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر را کادری فناور و آگاه به مسائل این حوزه دانست و اظهار کرد: یکی از دلایل سفر به بوشهر و دیگر استان‌ها، ظرفیت‌سنجی و شناسایی ظرفیت‌های واحدهای دانشگاهی برای برنامه‌ریزی‌های کلان سازمان است تا علاوه بر نقش‌پذیری بیشتر واحدها در برنامه‌ها، متناسب با اقدامات آنان ردیف بودجه‌ای مناسبی در برنامه‌های معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری به آن اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به‌منظور ترغیب شرکت تمام واحدهای دانشگاهی در مقوله توسعه فناوری در واحدها، برخی از استان‌های کشور به‌عنوان پایلوت دانشگاه انتخاب و معرفی شده‌اند، بیان کرد: استان بوشهر با توجه به زیرساخت‌های دانشگاهی و مزیت‌های متعدد استانی می‌تواند به‌عنوان یکی از پایلوت‌های مهم در دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شود.

این مقام مسئول ادامه داد: در بهمن ماه امسال چهار چالش ملی فناوری در سطح ملی انجام خواهد شد که استان بوشهر می‌تواند چالش پنجم را مطرح و اجرا کند.

ظرفیت دانشگاهی، اقلیم منطقه و نیاز صنایع به‌طور کامل و مشخص دیده شود

سرپرست اداره‌کل امور کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه نیاز به فناوری در ظرفیت اعضای هیئت علمی و نیازسنجی صنایع منطقه (پویش کارآفرینی) دیده می‌شود، تصریح کرد: ظرفیت دانشگاهی، اقلیم منطقه و نیاز صنایع باید به‌طور کامل و مشخص دیده و بیان شود تا در برنامه کلان کشوری مدنظر قرار گیرد.

بهزادی‌پور با بیان دیدگاه و هدف ایجاد معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: در دهه‌های گذشته با این استدلال که دانشگاه‌ها باید به تربیت نیروی کار برای دولت بپردازند، تنها از دانشگاه توقع معلم‌بودن می‌رفت که معاونت آموزشی این وظیفه را در دانشگاه عهده‌دار بود؛ اما با اشباع‌شدن نیروی کار ادارات دولتی، دانشگاه نسل دوم و توسعه تحصیلات تکمیلی یعنی تربیت دانش‌آموخته برای صنایع مدنظر قرار گرفت و از این رو معاونت پژوهش به‌عنوان عنصر اصلی در دانشگاه متولد شد.

وی با بیان اینکه اکنون که ادارات و صنایع در پذیرش نیروی کار اشباع شده و نیاز جدیدی در این حوزه ندارند، بالطبع باید کسانی از دانشگاه فارغ‌التحصیل شوند که خود متخصص و کارآفرین باشند، تأکید کرد: پس دانشگاه نسل سوم و چهارم در کشور و در کنار آن زیرساختی تخصصی به نام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری به‌عنوان یک نیاز مطرح شد.

سرپرست اداره‌کل امور کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این معاونت با هدف تحقق شعار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی یعنی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهی کارآفرین و هر دانشجو یک تخصص و یک مهارت کسب و کار» شکل گرفته است.

بهزادی‌پور با بیان اینکه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی دارای پنج رکن اصلی (اداره‌کل) است، توضیح داد: این ارکان، اداره کل امور سیاست‌گذاری و آیین‌نامه‌ها، اداره‌ کل شتاب‌دهنده‌ها، اداره کل کارآفرینی و مراکز رشد، اداره‌ کل اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری و اداره کل پارک علم و فناوری است.

وی با تأکید بر اینکه برای هرکدام از این ارکان یک تکلیف اساسی تعریف شده است، یادآور شد: مجموع این وظایف یک چرخه هدفمند را تشکیل خواهند داد.

سرپرست اداره‌کل امور کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه تا پیش از این در واحدهای دانشگاهی در مبحث فناوری فقط مراکز رشد فعال بودند که صفر تا ۱۰۰ برنامه‌ها در این مراکز انجام می‌شد، تشریح کرد: در واقع مرحله پیش‌رشد که مرحله آموزش مقدماتی و آشنایی با مفاهیم اولیه و اساسی مانند بازار، برنامه کسب و کار برای محصول و مرحله حمایت مالی برای تولید محصول و سپس جذب سرمایه‌گذار یا اختصاص سرمایه برای تجاری‌سازی محصول توسط این مراکز انجام می‌شد، پروسه‌ای کاری زمان‌بر بود و با ایجاد مشکل در هر مرحله عملا کار متوقف می‌شد.

بهزادی‌پور با بیان اینکه در چرخه امور معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه مشکلات دیده شده و برای رفع آن تدابیر اتخاذ شده است، تشریح کرد: برای حل مشکلات در مرحله نخست، اداره کل شتاب‌دهنده ایجاد شد که علاوه بر آموزش، مسائل مربوط به جذب و پذیرش علاقه‌مندان را عهده‌دار است و تمام آموزش‌ها پیش از ورود به بحث بازار و تولید محصول داده می‌شود. پس از تهیه برنامه کسب و کار پلن طرح و تأیید شورای مرکز رشد برای ساخت نمونه اولیه حمایت مالی می‌شود. مراکز رشد یک هسته فناور را به شرکت دانش‌بنیان کامل تبدیل می‌کنند. بحث سرمایه‌گذاری در بخش پارک‌های علم و فناوری دنبال می‌شود. در حقیقت در این چرخه وظیفه هر بخش کاملاً مشخص است.

فعالیت حدود ۵۰۰ هسته فناور، ۴۲۰ واحد فناور و ۸۰ شرکت دانش‌بنیان دانشگاهی

وی یادآور شد: حدود ۵۰۰ هسته فناور، ۴۲۰ واحد فناور و ۸۰ شرکت دانش‌بنیان دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی در حال فعالیت است.

سرپرست اداره‌کل امور کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه دو رسالت کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای (اعم از دانش‌بنیان و غیردانش‌بنیان) و افزایش درآمدهای شهریه‌ای در این معاونت مدنظر است، بیان کرد: در آیین‌نامه جامع بازار فناوری دانشگاه، بحث سراها و فعالیت و شتاب‌دهنده‌ها به خوبی بیان شده است که مسئله علاوه بر ایجاد چرخه اشتغال‌زایی، شرکت در سهام شرکت‌ها موجب افزایش درآمدهای شهریه‌ای نیز خواهد بود.

بهزادی‌پور خاطرنشان کرد: باید فرهنگ کارآفرینی در جامعه از طریق دانشگاه ترویج شود، یعنی اینکه دانش‌آموخته ما و خانواده‌های ایشان به‌عینه درک کنند که فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر آمادگی و تخصص لازم برای کسب و کار و اشتغال‌زایی، کمک دانشگاه را برای راه‌اندازی شرکت در کنار خود خواهند دید.

وی در پایان خواستار شد تا علاوه بر مهیاکردن شرایط برای بازدید خانواده‌ها از ظرفیت‌های دانشگاه، امکان بازدید یا اطلاع‌رسانی از شرکت‌های موفق دانشجویی و محصولات دانش‌بنیان فراهم شود.

انتهای پیام/

331 / 188 چالش ملی شورای اقتصاد واحد بوشهر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: چالش ملی شورای اقتصاد واحد بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۰۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دبیر برگزاری کنگره شهدا، این کنگره را مهمترین راه خنثی سازی تهدیدات دشمنان در محیط های دانشگاهی دانست و گفت: همانگونه که رهبر معظم انقلاب نیز همواره تاکید دارند؛ باید شهدا را به عنوان الگوی جوانان معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: مشق مشاوره پیش از ورود به بازار کار/ فارغ‌التحصیلان واحد تهران شمال به مراجعان خدمات روانشناسی ارائه می‌دهند

محمد آدیگوزل زاده، اظهارکرد: در هفته‌های اخیر در راستای اجرای برنامه‌های "سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران"به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، اقدامات موثری صورت گرفته از جمله یادواره‌ها، همایش‌ها و برنامه‌های فرهنگی و دیدار با خانواده معظم شهدای دانشگاه که با مدیریت کنگره در سطح استان در حال اجرا است.

وی افزود: اقدامات مختلفی از قبیل ساخت یادمان شهدای استان در واحد تهران شمال، فضاسازی، دیوارنگارها، نصب عکس شهدا، نامگذاری اماکن به نام شهدا، تبلیغات شهری به مناسبت کنگره شهدا انجام و پیش بینی شده است.

این مسئول ادامه داد: به همین منظور هماهنگی‌هایی در خصوص ساخت تیزر تبلیغاتی اجلاسیه، تولید و پخش مستند روایی از شهدای استان تهران، ضبط مستند شفاهی خانواده شهدا و منسوبین و پادکست زندگینامه شهدا در دست اقدام است.

وی اظهار کرد: جلسات استانی با مجموعه اعضای دست‌اندرکار این کنگره بزرگ در حال انجام بوده و آمادگی لازم برای برگزاری "سومین کنگره دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران" در روز دهم خرداد وجود دارد.

دبیر دبیرخانه کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به برگزاری یادواره‌های شهدا در واحد های استان اشاره و تأکید کرد: همچنین بخش زیادی از اسناد و آثار شهدا در راستای اجرای کنگره جمع‌آوری و مستندسازی شده و تعداد زیادی از زندگینامه‌ها و آثار شهدا تبدیل به ‌کتاب شده است.

آدیگوزل زاده تأکید کرد: پیش از این تولیداتی با محوریت شهدا شامل ابعاد مختلف زندگی و وصیت‌نامه‌های شهیدان تولید و در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شده است، البته با برگزاری این کنگره ۲۰ مستند از مجموعه ۷۰ شهیدگرامی، تولید و آماده پخش است و به نحو ویژه‌تری تولیدات در حوزه شهدا استمرار می‌یابد.

وی گفت:تمامی ارکان و تولیدات کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، همچون دو دوره قبل با محوریت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در حال انجام است و این یکی از دستاوردهای بزرگ کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی است. پیش از این نیز شورای سیاست گذاری و کمیته های این کنگره از جمله کمیته مالی، فرهنگی، تدارکات و پشتیبانی، فناوری و فضای مجازی، روابط عمومی و تبلیغات، انتظامات و نظارت و بازرسی فعالیت خود را آغاز کرده اند. همچنین به زودی اهم فعالیت های کمیته اجرایی اعلام و در اختیار رسانه ها قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228567 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود