Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایی عنوان کرد سیاست‌های اعزام به توکیو از 14 ماه قبل به تمام رشته‌ها ابلاغ شده بود.

طرفداری - دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک در خصوص کاروان ایران در بازی های پارالمپیک 2020 و نحوه اعزام ورزشکاران به این رقابت ها توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش فارس، هادی رضایی درباره دلیل عدم اعزام تعدادی از رشته‌هایی که موفق به کسب سهمیه حضور در بازی‌های پارالمپیک شده‌اند، به توکیو اظهار داشت:

این موضوع مربوط به 14 ماه قبل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیاست در بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا اجرا شد که 209 نفر اعزام شدند و 170 نفر با مدال برگشتند و برای اولین بار در بین کشورهای آسیایی سوم شدیم.

وی ادامه داد:

بعد از این مسابقات، سیاست کمیته ملی روی سرمایه گذاری در بخش آموزش و استعدادیابی انجام شد؛ کارشناسان و روسای فدراسیون‌های مربوطه حدود 14 ماه قبل همگی به این سیاست رای مثبت دادند که اعزام‌های صورت گرفته به بازی‌های پارالمپیک بر مبنای 4 گروه طلا، نقره و برنز و قهرمانان آسیا باشد. دسته آخر اگر اعزام نشوند، در بازی‌های پاراآسیایی بعدی ممکن بود به مشکل بر بخوریم.

دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک گفت:

این سیاست با توافق و تصویب تمام روسای فدراسیون‌ها، ابلاغ شد؛ به نماینده تمام تیم‌ها نیز گفته شد که کسب سهمیه ملاک اعزام نیست. در این 14 ماه هر رشته و هر ورزشکاری که در راستای این سیاست موفق به کسب سهمیه شده اعزام می‌شود و هر کسی نبوده، اعزام نمی‌شود، اما کمی هم مسائل مالی را هم در نظر گرفتیم.

رضایی تصریح کرد:

برآورد ما این است که اگر با 70 نفر اعزام شویم، بین 27 تا 30 مدال می‌گیریم و اگر 180 نفر را هم اعزام کنیم دقیقا همین تعداد مدال را خواهیم گرفت. این سیاست از 14 ماه قبل تعیین شده و برخلاف گفته برخی دوستان به هیچ عنوان شتاب‌زده نیست. در این مدت نیز تعدادی در این چارچوب قرار گرفتند و اعزام می‌شوند.

وی در پاسخ به این سوال که برخی منتقدان معتقدند در صورت عدم برخی رشته‌ها مانند فوتبال 5 نفره یا بسکتبال با ویلچر انگیزه بازیکنان در این رشته‌ها از بین می‌رود، گفت:

بسکتبال در آسیا سوم شد و رنکینگ 6 جهانی را دارد. به نظر شما اگر یک ورزشکار را اعزام کنیم و در بین 32 نفر آخر شود، خوب است؟ اگر ما با 180 نفر برویم و 27 مدال کسب کنیم بهتر است یا با 70 ورزشکار همین تعداد مدال را بیاوریم؟

دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک که با بخش ورزشی شبکه خبر صحبت می‌کرد، گفت:

تا امروز 60 درصد بودجه سالمان را گرفته‌ایم. اگر چیزی اضافه بیاوریم، سال آینده بازی‌های پاراآسیایی جوانان را در پیش رو خواهیم داشت و در آنجا سرمایه‌گذاری خواهیم کرد.

رضایی در پاسخ به این سوال که آیا رشته‌ای بوده که امکان کسب سهمیه داشته، اما به دلیل مشکلات مالی به این رقابت‌ها اعزام نشده است، گفت:

در والیبال نشسته بانوان نایب قهرمان آسیا هستیم و فرصت حضور در مسابقات گزینشی پارالمپیک که به میزبانی کانادا برگزار می‌شد را داشتیم، اما فدراسیون مربوطه تشخیص داد اعزام صورت نگیرد.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۱۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهریار حیدری، نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مورد آخرین شرایط ابلاغ قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان، گفت: طرح مذکور با اشراف کامل به مسائل و مشکلات کولبران و مشکلات مرزنشینان طراحی شد و بیش ۲۰۰ نفر از نمایندگان برای اجرایی شدن آن موافقت کردند.

رشد قاچاق و ناامنی در مرز‌ها در با ارتباط با نیاز معیشتی مرزنشینان است

نماینده مردم قصر شیرین سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این قانون به امنیت پایدار مرز‌ها کمک خواهد کرد، افزود: وجود چنین قانونی به امنیت پایدار مرز‌ها کمک خواهد کرد، یکی از موارد رشد قاچاق و ناامنی در مرز‌ها نیاز معیشتی مرزنشینان است، اگر معیشت آنان به درستی تامین شود شاهد کاهش مولفه‌های ضد امنیتی و قاچاق خواهیم بود تا زمانی که مردمان مرزنشین نیازمند‌ترین قشر جامعه از نظر معیشتی باشند کماکان این مشکلات وجود خواهند داشت، با تمام این تفاسیر اجرایی شدن قانون مذکور به امنیت پایدار کمک می‌کند.

مرزنشینان حافظان مرز‌ها هستند

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ضرورت دارد از نظر حاکمیتی مردم مرزنشین، در مرز‌ها ساکن باشند تا توسط خود مردم با همکاری مرزبانی امنیت مرز‌ها را تامین شود، اظهار کرد: این طرح بار‌ها در رفت و برگشت شورای نگهبان بود و مجلس و دولت برای اصلاح و تایید نهایی تلاش داشتند که در نهایت به تصویب رسید، در حال حاضر دولت باید ظرف دو ماه آیین نامه اجرایی آن را به دستگاه‌های مختلف ابلاغ نماید. امیدوارم در اردیبهشت ماه اجرایی و عملیاتی شود تا مرزنشینان از مواهب آن بهره‌مند شوند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) منجر به اشتغال پایدار و تجارت مرزی می‌شود، گفت: در قانون مذکور فعالیت مرزنشینان مشخص، حقوق گمرکی و بازرگانی نیز تعیین و به بیانی در این قانون وظایف و حقوق دولت، مرزنشینان و تاجران مشخص می‌شود.

در قانون ساماندهی کولبران، تاجران ۳۵ درصد معافیت بازرگانی برخوردار خواهند بود

حیدری با بیان اینکه در قانون ساماندهی کولبران تاجران از ۲۵ تا ۳۵ درصد معافیت بازرگانی و فعالیت گمرکی برخوردار خواهند بود، اظهار کرد: به واسطه اجرایی شدن قانون مذکور تجاری که کالایی را از امارات و یا چین سفارش و توسط تاجر به مرز‌های گمرکی ایران منتقل سپس در اختیار وانتخاب کوله قرار می‌گیرد.  

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این قانون مسیری برای اقدام به فعالیت قانونی کولبران است، گفت: با اجرایی شدن این قانون نیازی نیست کولبران با مشقت در آن سوی مرز‌ها به دنبال تامین کالا‌های خود باشند بلکه در داخل مرز‌ها کالای مورد نیاز را تهیه می‌کنند و حدود ۲ میلیون تومان در ماه تخفیف سود بازرگانی می‌گیرند به فرض مثال اگر کالایی ۱۰میلیون تومان قیمت آن باشد حدود ۴ میلیون سود بازرگانی به آن تعلق می‌گیرد و از محل تخفیف سود بازرگانی دو میلیون تومان تخفیف سود بازرگانی دریافت می‌کنند، به عبارتی سالانه ۲۴ میلیون تومان برای هر کوله‌بری سودآوری خواهد داشت.

سخنگوی فراکسیون مرزنشینان مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه اجرای قانون مذکور موجب افزایش امنیت مرزی خواهد شد، اظهار کرد: حفاظت و حراست از امنیت مرز‌ها از مسئولیت دولتمردان و مسئولان نظام است، این مهم زمانی رخ می‌دهد که قوانین کارآمدی برای بهبود معیشت و امنیت مرزنشینان تصویب شود خوشبختانه این قانون اقدام موثر و مناسب در این راستا است، از دیگر مزایایی این قانون درآمد‌های بازرگانی و گمرکی متعلق به دولت به مدت ۵ سال برای تقویت زیرساخت‌ها و بهبود وضعیت مناطق مرزی بازگردانده می‌شود بنابراین با توجه به مزیت‌ها و ضرورت‌ها دولت هرچه سریعتر این قانون اجرایی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • ابتدای سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند
  • در آغاز سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم
  • گنج‌زاده مدرس کمپ تمرینی چین شد
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر