Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@12:07:31 GMT

روغن های هیدرولیک، معرفی، بررسی، خرید

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۲۹۳۱

روغن های هیدرولیک، معرفی، بررسی، خرید

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر،  روغن هیدرولیک در سیستم های هیدرولیکی یکی از مهم ترین مواردی است که در انتخاب آن آگاهی و دقت بسیاری نیاز است. روغن های هیدرولیک وظایف بسیاری دارند که علاوه بر روانکاری شامل گزینه های مهم دیگری نیز می شود. این دسته از روانکارها در عملیات انتقال قدرت کمک چشمگیری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این میزان اصطکاک را به حداقل رسانده و ازسایش و خوردگی قطعات جلوگیری می کنند.

یکی دیگر از مزایای مهم روغن های هیدرولیک کاهش دما در سیستم های هیدرولیکی می باشد. روغن هیدرولیک به واسطه افزودنی های پیشرفته و خاص از افزایش دمای قطعات جلوگیری می کند و عملیات انتقال گرما به خوبی توسط این روغن انجام می شود. روانکارهای هیدرولیکی بر پایه ترکیبات معدنی و سینتتیک تولید می شوند. در ادامه قصد داریم سه محصول پر فروش در زمینه روغن های هیدرولیک را معرفی کنیم.

روغن شل تلوس  S۲ M ۶۸

یکی از برترین و محبوب ترین روغن های هیدرولیک، روغن شل تلوس S۲ M ۶۸ می باشد که توسط کمپانی بزرگ Shell تولید می شود. روغن هیدرولیک  Shell Tellus S۲ M ۶۸ یک روغن با کارایی بالا است که از تجهیزات به خوبی محافظت می کند. این محصول عملکرد بسیار خوبی دارد و در صنایع مختلف و تجهیزات قابل حمل مورد استفاده قرار می گیرد. این روغن فشار دما و فشار مکانیکی بر روی قطعات را کاهش داده و در نتیجه از آسیب های احتمالی بر روی تجهیزات جلوگیری می کند. روغن هیدرولیک شل تلوس S۲ M در کاهش رسوبات و بهره وری انرژی نیز بسیار مؤثر است. از ویژگی های مهم این روغن می توان به عمر طولانی، صرفه جویی در هزینه های تعمیر و نگهداری و حفظ کارایی سیستم اشاره کرد.

روغن پارس بابک ۶۸

اگر بخواهیم سراغ روغن های هیدرولیک تولید داخل برویم گزینه های بسیار مناسبی را برای انتخاب خواهیم داشت. برای مثال روغن هیدرولیک پارس بابک ۶۸ یکی از روانکارهای مطرح در این زمینه می باشد که توسط شرکت نفت پارس تولید می شود. روغن پارس بابک ۶۸ به لطف بهره مندی از روغن های پایه مرغوب در طیف وسیعی از صنایع کاربرد دارد. این محصول در برابر اکسیداسیون مقاوم است و قابلیت جداسازی آب را دارا می باشد.

یکی دیگر از ویژگی های مهم پارس بابک ۶۸ پایداری حرارتی بسیار خوب آن است. روغن پارس بابک در بازه دمای منفی ۲۱ درجه تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد قادر به فعالیت است. همچنبن قطعات را در برابر خوردگی و زنگ زدگی محافظت می کند. از دیگر ویژگی های این روغن هیدرولیک می توان به قابلیت جداسازی هوا، جلوگیری از تشکیل کف و مقاومت بالا اشاره کرد.

روغن هیدرولیک بهران H ۶۸

روغن هیدرولیک بهران H ۶۸ محصولی دیگر از روغن های هیدرولیک تولید داخل کشور می باشد که توسط شرکت نفت بهران عرضه می شود. این روغن با استفاده از بهترین مواد اولیه تولید شده است. روغن بهران H ۶۸ تمام ویژگی های لازم برای یک روغن هیدرولیک را دارا می باشد.

بهران هیدرولیک H ۶۸ از ویژگی جدا پذیری از آب پیروی می کند و در محیط هایی که آب وجود دارد عملکرد خود را حفظ کرده و با آب مخلوط نمی شود. علاوه بر این به واسطه فرمولاسیون پیشرفته بهره وری سیستم های هیدرولیکی را افزایش می دهد و از عمر نسبتا بالایی یرخوردار است. همچنین وجود آلاینده ها در سیستم تاثیر چندانی بر عملکرد روغن ندارد و می توان گفت به عنوان یک فیلتر، آلاینده های شناور در روغن را از بین می برد.

در صورت تمایل برای مشاوره بیشتر و خرید انواع روغن های صنعتی به سایت ما به نشانی roghandan.com مراجعه نموده و یا با تلفن های شرکت در ارتباط باشید.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4832741

منبع: مهر

کلیدواژه: روغن موتور قیمت روغن روغن صنعتی همراه اول هواوی شرکت هواوی موبایل گروه خودروسازی سایپا ایران کیش سیل سیستان و بلوچستان اپراتور تلفن همراه بانک ملی آژانس های مسافرتی گردشگری صنعت خودروسازی مسکن تورگردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۲۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور یکی از برنامه‌های مهم وزارت نفت را خاموشی فلرها دانست و گفت: این فلرها بر اساس برنامه زمانبندی خاموش و به ارزش افزوده تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه مرتضی شاهمیرزایی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی راهکارهای تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردمی در صنعت ارز آفرین پتروشیمی در شرکت پتروشیمی بوشهر را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: مشعل‌های صنایع و شرکت‌ها و صنایع مختلف مستقر در منطقه پارس جنوبی باید خاموش شوند.

معاون وزیر نفت افزود: برنامه قطعی وزارت نفت و نظام، خاموشی فلرها است.

فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور اضافه کرد: از هم اکنون که پروژه‌ها در حال اجرا هستند در مورد مصرف بهینه انرژی برنامه‌ریزی لازم صورت بگیرد.

وی با بیان این که فلرها برای اضطرار و موارد خاص هستند، خطاب به مدیران فنی و طراحان گفت: اقدامات تکمیلی برای مهار فلرها انجام شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر هم از افزایش رشد 37 درصدی تولید این پتروشیمی در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن خبر داد و گفت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با 510 میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد 18 درصدی ثبت کرد.

جواد حاتمی کسب درآمد 20 هزار میلیارد تومانی را از دیگر موفقیت‌های شرکت پتروشیمی بوشهر در سال قبل دانست و بیان کرد: ظرفیت تولید شرکت پتروشیمی بوشهر حدود 9 میلیون و 248 هزار تن است که ضمن تامین خوراک صنایع دیگر بخش از آن به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

ایران در برداشت گاز از میادین مشترک از قطر پیشی گرفت/ احداث 50 پالایشگاه و پتروشیمی

وی از راه‌اندازی فاز دوم این پتروشیمی خبر داد و تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی بوشهر تهیه خوراک است که با توجه به راه‌اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک این مجموعه افزایش یابد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • واکنش شورای‌رقابت به افزایش ۱۵۰میلیونی قیمت پرشیا
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پرشیا
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید