Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بهنام صفرپور، درباره برگزاری شانزدهمین کنگره صرع ایران گفت: این کنگره از ۲ تا ۴ بهمن در کتابخانه ملی با محوریت‌های صرع پایدار و صرع مقاوم به درمان دارویی برگزار می‌شود.

وی افزود: در روز دوم کنگره درباره اینکه چه بیمارانی باید جراحی شوند، چه بیمارانی صرع مقاوم به درمان هستند، نتایج جراحی‌ها، استفاده داروهای جدید در درمان صرع و مسائل رادیولوژیک و تصویربرداری بیماران مبتلا به صرع مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفرپور ادامه داد: در روز سوم کنگره صرع، جمعه ۴ بهمن نیز درباره صرع اطفال صحبت می‌شود که در خدمت همکاران فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال خواهیم بود و همچنین مشکلاتی که بیماران صرع شاید به لحاظ جنسی داشته باشند، بررسی می‌شود.

وی گفت: امسال برای اولین بار در کنگره صرع ما رزیدنت‌های نورولوژی از دانشگاه علوم پزشکی ایران جهت شرکت در مسابقه‌ای که برنامه ریزی کرده ایم و طی سه روز برگزار می‌شود، حضور خواهند داشت.

دبیر شانزدهمین کنگره صرع ایران اظهار داشت: در کنگره امسال حدود ۱۰۰ مقاله دریافت کردیم که از این تعداد ۴۰ مقاله در قالب سخنرانی انجام می‌شود.

صفرپور با بیان اینکه مهمانان خارجی برای حضور در کنگره صرع به دلیل محدویت ها سفر خود را به ایران کنسل کردند، افزود: فقط یک مهمان از ایتالیا و هند با رایزنی‌های که انجام شد، در کنگره حضور خواهند داشت.

وی در ادامه درباره وضعیت دارویی بیماران مبتلا به صرع گفت: بیشتر داروهایی که از خارج وارد می‌شد را شرکت‌های داخل می‌توانند تولید کنند. بنابراین ما مشکل و کمبود دارویی در حوزه تشنج نداریم. اما امکان دارد یک دارو برای مدتی کمیاب شود که داروی دیگر جایگزین خواهد شد.

کد خبر 4832883

منبع: مهر

کلیدواژه: بیماری صرع دارو بیماری خاص وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو سرطان لبنیات تجهیزات پزشکی دارو سازمان بیمه سلامت اهدای خون آفلاتوکسین سازمان نظام پزشکی سیگار پوست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درمان ناباروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۳۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ حزب لیبرال دموکرات انگلیس در گزارشی اعلام کرد بیمارانی که دچار سکته قلبی در انگلیس می‌شوند باید بیش از ۲۴ ساعت معطل بمانند تا آمبولانس اورژانس سر برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس گزارشی که حزب لیبرال دموکرات‌ها امروز منتشر کرد، پارسال در انگلیس، اهداف خدمات آمبولانس، در همه سازمان‌های بهداشت و درمان این کشور، محقق نشد. براساس این گزارش، هدف وزارت بهداشت و درمان انگلیس این است که در موارد حاد، از جمله سکته‌های مغزی یا قلبی، آمبولانس‌ها در مدت ۱۸ دقیقه سر بالین بیمار برسند که تقریب در همه مناطق، پارسال چنین نشد.
در گزارش حزب لیبرال دموکرات‌های انگلیس آمده است مثلا در دو مورد در مناطق وارینگتون (Warrington) و استافوردشایر (Staffordshire) افرادی که خونریزی داشتند، بیش از ۲۵ ساعت منتظر آمبولانس ماندند.
ایندیپندنت نوشت جولیان هارتلی (Julian Hartley)، میدر عامل تامین خدمات در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس می‌گوید با توجه به کمبود نیروی انسانی، کاهش امکانات، همراه با افزایش درخواست ها، دولت انگلیس باید فورا بودجه بهداشت و درمان را افزایش دهد. وی افزوده در حالی که تقاضا برای خدمات بهداشتی و درمانی هیچ گاه تا این اندازه فراوان نبوده است، مدیران بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها تلاش می‌کنند تا تاخیر‌ها را کم کنند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ماه گذشته یک شرکت خصوصی که اخیرا در منطقه شرق انگلیس فعالیت می‌کند، برای اعزام آمبولانس، از هر بیمار ۹۹ پوند می‌گیرد. این روزنامه نوشت پارسال ۳۴ هزار بیمار در درون آمبولانس‌ها در بیرون از بیمارستان‌های انگلیس منتظر ماندند تا در اورژانس بیمارستان‌ها پذیرش شوند و آسیب دیدند.
بر اساس گزارش ماه پیش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، هفت میلیون بیمار در این کشور در فهرست انتظار آغاز درمان در بیمارستان‌های دولتی انگلیس اند.

دیگر خبرها

  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو به طبیعت
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • دیدار وزیر بهداشت با ساکنان منطقه ۱۸ تهران
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت