Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@21:32:24 GMT

تولید80میلیون تن محصولات‌زراعی درکشور

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۴۴۷۴

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی از تولید سالانه 80 میلیون تن محصولات زراعی در کشور خبر داد. ناطقان: عباس کشاورز سرپرست وزارت جهاد کشاورزی امروز در مراسم رونمایی از دستاوردهای صنعت زنبورداری در سالن تلاش با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: زنبور یکی از سیکل‌های پایدار برای حیات طبیعت است و در گام اول باید از این حشره حمایت شود تا محیط زیست پایدار بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کشاورز همچنین گفت:‌ 250 هزار هکتار کشت کلزا در کشور داریم که زنبورداران از این کشت استقبال می‌کنند و وجود زنبور در کنار کشت کلزا عملکرد این دانه روغنی 25 تا 40 درصد افزایش می‌دهد.

وی افزود: اگر کشاورز زنبور عسل در کنار کلزا داشته باشد 2 تن در هکتار اضافه برداشت می‌کند یعنی 30 درصد افزایش عملکرد پیدا می‌کند که در آن صورت سالانه بین 60 تا 70 هزار تن کلزا به واسطه حضور زنبور عسل افزایش می‌یابد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: برخی از محصولات مانند تولید آفتاب‌گردان کاملاً به زنبور عسل وابسته است که اگر نباشد در هر هکتار 500 کیلوگرم افت محصول پیدا می‌کند و دانه آفتاب‌گردان پوچ می‌شود.

کشاورز خبر داد: سالانه 80 میلیون تن محصولات زراعی در کشور تولید می‌شود و در یک محصول که خیلی وابسته هستیم یونجه به عنوان غذای دام است که به غیر از زنبور نمی‌تواند آن را بارور کند.

وی با بیان اینکه معتقدم باید کارهای تصدی‌گری را به بخش خصوصی واگذار کنیم، گفت: ایده‌ مشارکت خصوصی خصوصی را تأکید می‌کنم که در تولید هم بسیار مؤثر است. صندوق‌ها یک ابزار توسعه هستند و نه اینکه منبع وام باشند. باید دانش را به کالا تبدیل کرده و تولید ثروت کنیم.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: اغلب کشاورزان به وضع موجود راضی هستند که این منشأ تغییر نمی‌شود که باید فکری کنیم که خلق ثروت ایجاد شود.

کشاورز همچنین افزود: صندوق حمایت از کشاورزی با مدیریت مردم باعث توسعه این بخش می‌شود و دولت باید پایش را از کارها بیرون بکشد و امور را به شرکت‌های تعاونی واگذار کند صحبت من با زنبورداران است که عملکرد تولید پایین است برای برون‌رفت از این مسئله باید با افزایش بهره‌وری و انتقال دانش بیشترین بازده را به دست آوریم. در کنار عسل، تولید ژل، نیش زنبور عسل و بره موم تولید شود.

در این مراسم همچنین از سامانه مبادلات الکترونیکی صنعت زنبورداری ایران رونمایی شد که تا کنون 5 میلیارد تومان گردش مالی داشته است. همچنین رونمایی و معرفی قرص ژل رویال انجام شد. در این مراسم اعلام شد عسل اگر کیلویی 100 هزار تومان باشد اما با  تولید یک کیلو ژل رویال 4.5 میلیون تومان ارزش به دست می‌آید و زنبورداری باعث گرده‌افشانی برای محیط زیست و افزایش عملکرد محصول می‌شود.

همچنین بانکی‌پور مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری هنگام رونمایی از محصولات جدید از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سرپرست وزارت جهاد کشاورزی خواست جلوی واردات ژل رویال گرفته شود زیرا در تولید این محصول خودکفا هستیم و اکنون ژل رویال چینی با دلار آزاد کیلویی 500 هزار تومان وارد می‌شود اما ژل رویال ایرانی و درجه یک کیلویی 4.5 میلیون تومان است که نمی‌توانیم با این واردات رقابت کنیم.

همچنین در این مراسم از زنبورداران نمونه محمدرضا کوهی که با سرمایه‌گذاری خودش دانش تولید ژل رویال را کسب کرده و در اختیار زنبورداران قرار داده بود و همچنین حسن سلیمانی که با تولید منحصربه‌فرد تجهیزات زنبورداری و تولید سلول‌های ژل رویال به عنوان تولیدکننده برتر تقدیر شد. منبع: فارس برچسب ها: تولید ، محصولات زراعی ، زنبورداران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تولید محصولات زراعی زنبورداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۴۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی نقدی عصر یکشنبه در اولین جلسه شورای اداری سال جدید ضمن تبریک روز شوراها اظهار کرد: دولت سیزدهم دولتی انقلابی است، مدیران باید با تفکر جهادی برای حل مشکلات مردم گام برداشته و جهادی پای کار باشند.

فرماندار شهرستان شفت با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی شهرستان پیگیر پروژه‌های در دست اجرا باشند، افزودد: مدیران در جذب اعتبارات برای پروژه‌های شهرستان شفت تلاش مضاعف داشته باشند.

نقدی بر لزوم کار جهادی و تلاش شبانه روزی مدیران برای رفع محرومیت از چهره شهرستان تاکید کرد و ادامه داد: برای توسعه شهرستان شفت نیازمند همدلی و همکاری همه دستگاه‌ها هستیم.

فرماندار شفت ادامه داد: خوشبختانه این همدلی در شهرستان بین تمامی دستگاه‌ها وجود دارد و با همکاری و همراهی همه مدیران برای رفع محرومیت از چهره این شهرستان تلاش مضاعف خواهیم کرد.

نقدی اضافه کرد: رعایت نظم و انضباط در ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان شفت به دقت رعایت شود و همه مسؤولان موظفند که نظم و انضباط را در دستور کار خود قرار دهند.

فرماندار شفت با اشاره به اینکه عملکرد هیچ اداره‌ای نباید پنهان بماند، تاکید کرد: روابط عمومی‌ها بایستی با عملکردی هر چه بهتر در راستای شفاف‌سازی جهت اطلاع رسانی اقدام کنند.

خانواده شهدا مایه خیر و برکت نظام و انقلاب هستند

فرماندار شفت گفت: خانواده شهدا مایه خیر و برکت نظام و انقلاب هستند و مسؤولان موظفند تا با سرکشی مداوم به آنان، ضمن رفع مشکلات این خانواده معظم، در مسیر خدمت رسانی به مردم، از والدین شهدا طلب دعای خیر کنند.

وی افزود: خانواده معظم شهدا در دفاع از ارزش‌های اسلامی تمام هستی خود را تقدیم راه خدا کردند و این کمترین وظیفه مسئولان است تا ضمن سرکشی به آنان، از نزدیک با مسائل و مشکلات آن‌ها آشنا شده و با افتخار در صدد رفع مشکلات بر آیند.

فرماندار شفت با اشاره به اینکه آمارها نشان می‌دهد سال زراعی سختی همچون سال گذشته را در پیش خواهیم داشت، بیان کرد: باید برای پیشگیری از وقوع هرگونه بحرانی دستگاه‌ها از اکنون برنامه ریزی و آمادگی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه فصل کشاورزی سال گذشته با چالش‌هایی مواجه بودم تصریح کرد: امسال باید از تمام ظرفیت‌ها برای برطرف کردن مشکلات آب کشاورزی شالیکاران در سطح شهرستان استفاده کنیم.

نقدی بر لزوم استفاده از تجربه موفق سال گذشته در مدیریت منابع آب کشاورزی تاکید کرد و بیان کرد: لایروبی انهار، بهسازی آب بندان ها، رفع نواقص ایستگاه‌های پمپاژ، دریچه سازی در نقاط مورد نیاز، طرح تجهیز و نوسازی اراضی در برخی مناطق از جمله اقداماتی است که در مدت زمان باقی مانده با دقت و سرعت اجرایی شود.

تلاش‌های دولت سیزدهم در کم کردن از دغدغه کشاورزان

نقدی با اشاره به تلاش‌های دولت سیزدهم در کم کردن از دغدغه کشاورزان افزود: ضروری است خود کشاورزان هم با توجه به میانگین کاهشی نزولات جوی و دیگر محدودیت‌های موجود، هر چه سریع‌تر نسبت به بیمه اراضی خود اقدام کنند.

وی با تاکید بر جدی گرفتن بحث بیمه، خواستار اطلاع رسانی مناسب در خصوص مزایای بیمه اراضی کشاورزی شد تا در زمان وقوع حوادث احتمالی، کشاورزان از حمایت‌های قانونی برخوردار شوند.
مسؤولان محلی برای رفع مشکلات آب کشاورزی پای کار باشند

فرماندار شفت با اشاره به اینکه مسئولان محلی به عنوان خدمتگزاران مردم در روستاها هستند، بیان کرد: با توجه به شناختی که از مشکلات روستاها در حوزه آب کشاورزی دارند باید در راستای رفع مشکلات کشاورزان گام بردارند.

کد خبر 6091417

دیگر خبرها

  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس