Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@11:28:32 GMT

۴ میلیون کانادایی برای تامین غذا با مشکل مواجه هستند

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۴۷۶۸

۴ میلیون کانادایی برای تامین غذا با مشکل مواجه هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افراد زیادی در کشورهای ثروتمند بر اثر گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند؛ کانادایی‌هایی که نمی‌توانند از عهده خرید غذای روزانه خود برآیند، به احتمال زیاد در جوانی جان خود را از دست می‌دهند.

مطالعه‌ای که بر روی بیش از نیم میلیون بزرگسال کانادایی انجام شده است نشان می‌دهد گرسنگی بر افزایش مرگ‌ومیر از تمام انواع عوامل مرگ، به جز سرطان، تأثیر مستقیم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله که در مجله اتحادیه درمانی کانادا منتشر شده، آمده است: احتمال کشته شدن افرادی که با مشکلات شدیدی برای یافتن غذای کافی مواجه هستند از بیماری‌های عفونی، زخم‌های غیر عمدی و خودکشی ۲ برابر افرادی است که با مشکلات گرسنگی روبرو نشده‌اند.

فی من، مؤلف اصلی مقاله، که دانش‌پژوه فوق‌دکتری در دانشگاه تورنتوی کانادا است، در مصاحبه با مؤسسه تامپسون رویترز گفت: ما عوامل مرگ‌ومیر جهان سومی را در یک کشور جهان اول کشف کرده‌ایم.

او گفت: کانادایی‌هایی که امنیت غذایی ندارند با مشکلاتی مانند عفونت و مسمومیت دارو روبرو هستند. این‌ها مشکلاتی است که ما انتظار داریم افراد در کشورهای در حال توسعه (و نه پیشرفته) با آن روبرو باشند. این نتایج بسیار غیرمنتظره بود؛ حتی در کشورهای پیشرفته‌ای مانند کانادا، هنوز افراد بر اثر گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از ۴ میلیون کانادایی برای تهیه غذای کافی خود با مشکل روبرو هستند.

طبق جدیدترین داده‌های سازمان ملل متحد، در سراسر جهان بیش از ۲ میلیارد نفر به غذای کافی و سالم دسترسی ندارند، که این آنها را در معرض مخاطرات سلامتی قرار می‌دهد. ۸ درصد افراد ساکن در آمریکای شمالی و اروپا در این شرایط به سر می‌برند.

کد خبر 4832186

منبع: مهر

کلیدواژه: کانادا گرسنگان مرگ و میر سیل سیستان و بلوچستان بانک مرکزی ایران قیمت دلار سقوط هواپیمای اوکراینی قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت عملیات بازار باز مالیات بورس قیمت یورو ایالات متحده آمریکا قیمت سکه بهار آزادی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۴۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی شنبه یا ۵ شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده است

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه خراسان نوشت:

با گذشت ماه ها از ارائه لایحه دولت به مجلس برای افزایش تعطیلات و رای موافق مجلس به کلیات این لایحه، طی روزهای اخیر و پس از مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس برای تعطیلی پنج شنبه و جمعه، بحث هایی را در فضای رسانه ای و افکار عمومی ایجاد کرد و دوقطب که یک سر آن معتقد به تعطیلی پنج شنبه و جمعه و قطب دیگر که تعطیلی جمعه و شنبه را توصیه می کند، در این باره شکل گرفت.

دولت در لایحه خود که بر تعطیلی دو روز در هفته تاکید شده ، خواستار این شده است که دستش در انتخاب روزهای تعطیل باز باشد.

مروری بر سابقه مباحث مطرح شده در این باره نشان می دهد که از سال های گذشته در بین فعالان اقتصادی که با خارج از کشور مراودات کاری دارند، ضرورت سامان دهی تعطیلات و انطباق تعطیلات در ایران با سایر کشورها مطرح بوده است. چراکه در بسیاری از کشورهای جهان تعطیلات هفتگی دو روزه است و شامل روزهای شنبه و یک شنبه می شود. با توجه به تعطیلی جمعه و شرایط نیمه تعطیل پنج شنبه در صورت تعطیلی این روز در عمل ۴ روز از هفته امکان برخی پیگیری های اداری در ارتباط با خارج از کشور میسر نیست. همچنین افزایش بازدهی کاری در روزهای غیرتعطیل و کمک به گردشگری داخلی و رونق سفرهای کوتاه از دیگر دلایل مطرح شدن افزایش تعطیلات در کشور است.

در مجموع با توجه به لایحه دولت و موافقت مجلس با کلیات آن و نظر مثبت فعالان اقتصادی، به نظر می رسد درباره اصل دو روزه شدن تعطیلات در طول هفته تردیدی نیست اما بر سر تعطیلی پنج شنبه یا شنبه اختلاف نظر وجود دارد. موافقان پنج شنبه به شرایط تثبیت شده نیمه تعطیل پنج شنبه اشاره دارند و از این جهت تعطیلی پنج شنبه را شدنی تر می دانند اما از طرف دیگر موافقان تعطیلی شنبه معتقدند با تعطیلی شنبه و دایر بودن فعالیت ها در روز پنج شنبه، تعطیلات مشترک در ایران و بسیاری از کشورها به ۳ روز کاهش می یابد و به روان تر شدن ارتباطات کاری، تجاری و بانکی با خارج از کشور کمک می کند. به نظر می رسد راهکار حل مشکل در وهله نخست پرهیز از دوقطبی سازی و مواضع تند سیاسی بر سر موضوعی اجتماعی - اقتصادی مثل تعطیلی است. این مسئله یک منطق اقتصادی دارد که به روان شدن مراودات اقتصادی با کشورهای خارج برمی گردد. به ویژه در شرایطی که روزهای تعطیل در بسیاری از کشورها، حتی برخی کشورهای اسلامی نیز شبیه کشورهای غربی است. لذا تعطیلی شنبه با توجه به انطباق با تعطیلات سایر کشورها برای فعالان اقتصادی و سایر افرادی که به نحوی با حوزه های بین المللی مراودات کاری دارند، مفیدتر است. هرچند در نهایت باید در موضوعاتی که صبغه اجتماعی نیز دارد، برداشت عمومی و همراهی جامعه با آن نیز مدنظر قرار گیرد، لذا بهتر است فعلا بدون جبهه گیری قطعی درباره روز تعطیل اضافه بر جمعه، این موضوع از منظرهای مختلف بررسی شود. ۲۳۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898899

دیگر خبرها

  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است
  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • کانادایی‌ها به دنبال استخدام سولسشایر
  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • طراحی مد با الهام از یک غذای مکزیکی! (عکس)
  • تعطیلی شنبه یا ۵ شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده است
  • چهار محور در استان مسدود است