Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار ویژه رییس مجلس و مدیرکل بین­ الملل مجلس شورای اسلامی در دیدار با مدیر کل وزارت امور خارجه دانمارک، موضع اروپا برای فعال ساختن مکانیسم ماشه در قبال برجام را غیرسازنده خواند.

به گزارش گروه سیاسی برنا، «حسین امیرعبداللهیان» روز چهارشنبه در دیدار با «کریستینا مارکوس لاسن» مدیر کل وزارت امور خارجه دانمارک با اشاره به سابقه دیرینه مناسبات دو کشور افزود: جمهوری اسلامی ایران و دانمارک از توانمندی­‌های فراوانی برای گسترش مناسبات و همکاری­‌های دوستانه فیمابین برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستیار ویژه رییس مجلس با تأکید بر اهمیت گفت وگو، نقش دیپلماسی پارلمانی در توسعه ارتباطات و همکاری­‌های دو کشور را مهم و ضروری خواند و اظهار داشت: گسترش ارتباطات پارلمانی، نقش مؤثری در کمک به شناخت بهتر از مواضع یکدیگر و توسعه همکاری­ های مشترک فیمابین دارد.

امیرعبداللهیان از برخی کشورهای اروپایی به دلیل عدم محکومیت اقدام تروریستی آمریکا در اقدام آشکار تروریسم دولتی علیه شهید سردار قاسم سلیمانی انتقاد کرد و گفت: متاسفانه این اقدام تروریستی آمریکا، مهر تاییدی بر نقض فاحش قواعد حقوق بین ­الملل است و عدم محکومیت جهانی این اقدام در تعارض با صلح و امنیت منطقه و جهان است.

وی موضع اروپا برای فعال ساختن مکانیزیسم ماشه در قبال برجام را غیرسازنده خواند و فشار مجلس به دولت و وزارت امور خارجه مبنی بر خروج ایران از NPT را گوشزد کرد.

امیرعبداللهیان گفت: یکجانبه آمریکا جهان را ناامن‌تر کرده است.

مذاکره تنها راه عبور از وضع فعلی و دور کردن خطر وقوع جنگ در منطقه است

کریستینا مارکوس لاسن نیز در این دیدار بر اهمیت نقش و جایگاه ایران در منطقه تاکید کرد و افزود: تداوم گفت وگو و مناسبات دوستانه با جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی دانمارک نیز از اهمیت فراوانی برخوردار است.
مدیرکل وزارت خارجه دانمارک با ابراز نگرانی از افزایش­ تنش در منطقه غرب آسیا گفت: استفاده از مذاکره و گفت وگوی سیاسی، تنها راه عبور از وضع فعلی و دور کردن خطر وقوع جنگ در منطقه است.

این مقام دانمارکی با اشاره به توافق هسته‌ای و مکانیزم ماشه گفت: دانمارک از همه طرف ‌ها می­‌خواهد تا به تعهدات خود بازگشته و به آن پایبند بمانند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهان دولت رییس مجلس مجلس شورای اسلامی وزارت امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۴۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت خارجه هند: خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می‌شوند

به گزارش صدای ایران به نقل از ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه هند اعلام کرد که تمامی خدمه این کشتی با انجام تعهدات توافق شده آزاد خواهند گشت.

ایرج الهی، سفیر ایران در هند از سوی دیگر تاکید داشته که خدمه هندی کشتی توقیف شده بازداشت نبوده و می‌توانند به هند بازگردند.

وزارت خارجه هند همچنین تاکید داشت از طریق نمایندگی این کشور در تهران با خدمه هندی کشتی توقیف شده در ارتباط بوده و درحال تضمین سلامتی آنها هستند.

نیروی دریایی سپاه پاسداران در تاریخ ۲۵ فروردین ماه، یک کشتی باری مرتبط با رژیم صهیونیستی را در منطقه خلیج فارس توقیف کرد.

این کشتی باری که «ام‌اس‌سی‌آریز» (MSC Aries) نام دارد با پرچم پرتغال فعالیت می‌کرد و مرتبط با شرکت «زودیاک مریتایم» مستقر در لندن بوده که مالک آن یک میلیاردر اسراییلی به نام «ایال اُفر» است.

دیگر خبرها

  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • دیدار و گفت‌‌وگوی معاون سیاسی وزارت خارجه ایران با نماینده ویژه پوتین
  • آزادی کارکنان هندی کشتی توقیف شده توسط ایران
  • وزارت خارجه هند: خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می‌شوند
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران
  • محکومیت حمله اسرائیل به سفارت ایران در نشست بریکس
  • افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز | تصمیم کشور همسایه بعد از اقدام ایران
  • اصولگرایانِ منتقد «گشت ارشاد»، تغییر موضع داده اند؟ /دولت رئیسی همچنان مدافع رویکردهای تند و سلبی در موضوع حجاب
  • روزنامه‌نگاری که دیپلمات نبود
  • رمزگشایی از سیگنال‌های برجامی آمریکایی‌ها پس از عملیات وعده صادق/ آیا ایران به دنبال تغییر در دکترین ساختن بمب اتمی است؟