Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: گامی که درزمینهٔ حفظ حجاب و عفاف در دانشگاه آغازشده باید جدی گرفته شود.

یه گزارش خبرگزاری فارس از یزد، حجت‌الاسلام کلانتری در جمع اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر اذعان داشت: انقلاب اسلامی ایران مقدمه‌ای برای انقلاب حضرت مهدی(عج) است و ما باید تا پای جان برای این انقلاب ایستاده و با سربلندی و افتخار آن را تقدیم امام زمان کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی ایران را یک عالم دینی با دست‌خالی آغاز کرد، امام خمینی(ره) در حقیقت یک استاد بود که چند ویژگی مهم داشت، اندیشمندی و متفکر بودن به معنای واقعی از ویژگی‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی بود.

کلانتری بابیان اینکه حجاب و عفاف و شئون فرهنگی و اجتماعی، موضوع بسیار مهمی در جامعه است، گفت: عفاف و حجاب و پوشش مناسب از دستورات دینی و حدود الهی است و شکستن حجاب مقدمه‌ای برای سست کردن اعتقادات فرهنگی، سیاسی و دینی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: حجاب و عفاف یک پرچم و نماد است و دشمنان برای از بین بردن این پرچم و اجرایی کردن مقاصد شوم خود ابتدا به این نماد حمله‌ور می‌شوند.

کلانتری در ادامه با تبیین آیین‌نامه آراستگی و شئون فرهنگی و رفتار دانشگاه گفت: این دستورالعمل بر اساس اسناد بالادستی و نیز مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی که ناظر بر مسائل حجاب، عفاف و رفتارهای درون دانشگاه است، تنظیم و پس از یک هزار ساعت کارِ کارشناسی، درنهایت با تصویب شورای فرهنگی دانشگاه، مهرماه ۹۷ توسط رئیس دانشگاه ابلاغ‌شده است.

وی، انجام کار معرفتی در دانشگاه با محوریت حجاب و عفاف را ضروری خواند و در رابطه با دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری، اظهار داشت: مبنای نگارش این دستورالعمل اسناد بالادستی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، فرمان‌ها امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری و سند دانشگاه آزاد اسلامی است.

کلانتری با تأکید بر اینکه در اجرای این دستورالعمل همه در دانشگاه مسئول هستند، ادامه داد: گام اول این دستورالعمل کار معرفتی است که باید دانشجویان، کارمندان و اساتید توجیه شده و در فضای گفتمانی قوی به بیان نظرات خود بپردازند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان، هیئت‌های مذهبی، اساتید معارف اسلامی، کانون‌های فرهنگی هنری، کارشناسان فرهنگی دانشگاه، اساتید علاقه‌مند به این مباحث در ابتدا باید این فضای گفتمانی را در دانشگاه ایجاد کنند.

کلانتری بر ایجاد مراکز مشاور امین قوی، تقویت کمیته‌های انضباطی، فعالیت نیروهای متعهد و قوی در فضای مجازی و ... در اجرای دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری تأکید کرد.

گفتنی است معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای حضور خود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد به همراه هیئت همراه در معراج شهدای این دانشگاه حضور پیدا کرد و با مقام شامخ و والای شهدا با اهداء گل تجدید میثاق کرد.

انتهای پیام/3404

منبع: فارس

کلیدواژه: حجاب دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۵۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی مهدوی ارفع شامگاه جمعه در مراسم یادبود حافظان محراب و منبر قوچان هم‌زمان با شب شهادت امام جعفر صادق علیه الاسلام در بقعه آقانجفی قوچانی اظهار کرد: قرار گرفتن جبهه حق و باطل مقابل یکدیگر از ابتدای تاریخ بشریت تاکنون وجود داشته است و پیروزی انقلاب اسلامی این رویارویی را بیشتر آشکار کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه تلاش‌ها صورت گرفت تا این انقلاب و تئوری تمدن نوین اسلامی متوقف شود، گفت: بلافاصله پس از پیروزی، تمام ظالمان و مستکبران عالم به حمایت از صدام جمع شدند و جنگ تحمیلی را به وجود آوردند و جریان دفاع مقدس برای این بود که انقلاب اسلامی توسعه پیدا نکرده و به اهدافش نرسد.

وی با یادآوری این موضوع که وقتی جریان باطل به اهداف خود نرسید تهاجم فرهنگی، ناتوانی فرهنگی و قتل‌عام فرهنگی را به وجود آورد، تصریح کرد: این انقلاب با رهبری‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسیر خود در تحقق اهداف و آرمان‌هایش ادامه می‌دهد.

مهدوی ارفع تحقق وحدت امت اسلامی برای تشکیل جبهه‌ای واحد برای مقابله با استکبار را یکی از اهداف مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد محور مقاومت در میان کشورهای اسلامی وظیفه و تکلیفی بوده که از ابتدای خلقت همه انبیای الهی به دنبال آن بودند یعنی خط مبارزه دائمی و خستگی‌ناپذیر انجام شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه در چله دوم انقلاب باید منشور ترسیمی رهبر معظم انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهیم هم در خودسازی هم تمدن سازی و…، ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای منبر به تبیین ارزش‌های و آرمان‌های اسلام پرداخته شود و زمینه رهبری مردم را به سمت انجام‌وظیفه سوق داد.

وی پایگاه مسجد را محور همه فعالیت‌ها خواند که مردم پشتوانه این حرکت هستند و تصریح کرد: توجه به مسجد، محراب و منبر راه حرکت به سمت تحقق ارزش‌های و آرمان‌های اسلام بوده و باید هسته‌های مقاومت فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی در مسجد شکل بگیرد تا اسلام جهانی شود.

مهدوی ارفع هدایتگری، تحقق حاکمیت الهی و هدایت مردم به سمت سعادت و کمال را هدف بعثت انبیا برشمرد و بیان کرد: فلسفه پیامبران الهی این بود که مردم عبودیت و بندگی خداوند را داشته باشند و از طاغوت، کفر، بی‌دینی و الحاد پرهیز کنند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه امام صادق (ع) در طول ۳۴ سال امامت خود همواره در مسیر مبارزه با طاغوت و طاغوتیان حرکت کردند، افزود: امام صادق (ع) به دنبال پیاده‌سازی حاکمیت مطلق الهی بر اساس سیره تمدن سازی اهل‌بیت علیهم‌السلام بودند و در این مسیر منظومه فکری و عملی و اجتماعی اسلام را تدوین کردند.

وی با بیان این مطلب که در طول حیات امام صادق (ع) بیش از ۴ هزار نفر شاگردی ایشان را کردند، گفت: امام صادق (ع) در اقدامی راهبردی به بیان احکام فقهی و زندگی به همراه سبک حیات طیبه پرداخته و با بیش از ۳۵ هزار حدیث فقهی به تبیین حاکمیت الهی در عرصه فردی و اجتماعی پرداختند.

مهدوی ارفع تأکید کرد: امام صادق علیه اسلام با تربیت شاگردان شبکه‌ای از مروجان و مبلغان دین اسلام و تفکر شیعی ایجاد کردند که هم زمینه ارتباط شیعیان با مردم فراهم شد هم تشکیلات و سازمانی برای ائمه بعدی به وجود آمد.

کد خبر 6096117

دیگر خبرها

  • مساله حجاب، دستور الهی است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • یادداشت مهرداد خدیر / این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت‌هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • اعلام جزئیات جدید از لایحه حجاب و عفاف | اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد
  • مراحل برخورد با افراد بی‌حجاب بر اساس لایحه عفاف و حجاب
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • «بی‌حجاب، مزاحم ماست، نباید تحمل شود»- طراح لایحۀ حجاب و عفاف/ ابوالفضل اقبالی کیست؟
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد