Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از جنایت‌هایی که گمان می‌رود رژیم اسرائیل با تکیه به غرب - که همواره شعار عدالت، حقوق بشر و کرامت انسانی را سر می‌دهد مرتکب شده است، جنایت توقیف اجساد شهدای فلسطینی است که نمی‌توان توصیفی جز وحشیانه و وقیح برای آن به کار برد.

این رژیم جنایتکار، همچنان در مقبره‌های خود و در سردخانه هایش، ۳۰۴ جسد را در توقیف خود دارد که برخی از آن‌ها متعلق به ده‌ها سال پیش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۲۰۱۰، مقامات رژیم اشغالگر صهیونیست، جسد شهید مشهور العاروری را پس از ۳۴ سال توقیف، آزاد کردند. یک سال بعد، جسد شهید حافظ ابوزنط که دوست شهید العاروری بود، پس از ۳۵ سال توقیف، آزاد شد.

گمان می‌رود که این جنایت فجیع علیه انسانیت، کاملاً "اسرائیلی" بود، زیرا هیچ نظام یا رژیمی در جهان وجود ندارد که بتواند چنین جنایتی را مرتکب شود، بدون آنکه پیامد‌های قانونی آن را متحمل شود. اما به نظر می‌رسد که افشاگری دو فعال سعودی درباره اقدام رژیم‌های سعودی و اسرائیل، در ارتکاب این جنایت، انحصاری بودن این جنایت را برای اسرائیل شکست.

در عربستان سعودی این جنایت به شکل فجیع‌تر و وحشیانه‌تر و از چند دهه قبل اتفاق افتاده است، بدون اینکه عامل آن کمترین ترسی از مجازات یا حتی سرزنش داشته باشد.

علت آن هم تکیه به دلار‌های نفتی است که صدای منادیان آزادی و انسانیت را در غرب دروغگو خفه کرده است. چند روز پیش، یک فعال مردمی از اهالی منطقه القطیف عربستان فاش کرد که رژیم سعودی، اجساد ۹۷ نفر از کسانی را که با ابزار‌های نظامی ترور کرده، یا کسانی را که در وسط زندان‌ها جان باختند یا در نتیجه قطع سرشان با شمشیر اعدام شدند، توقیف کرده است.

بدین شکل، این اجساد که بر اساس قوانین بین المللی و حقوق بشر و تعالیم دینی باید دفن می‌شدند، هتک حرمت شدند. فعالان درباره اینکه کدام یک از این دو رژیم یعنی رژیم اسرائیل یا رژیم سعودی در جهان در زمینه توقیف اجساد شهدا اول هستند و از این اجساد برای مجازات و اعمال فشار بر خانواده هایشان استفاده می‌کنند، اختلاف نظر دارند.

جنایت وحشیانه‌ای که اسرائیل و عربستان در اعمال فشار بر خانواده‌ها و محروم کردن آنان از حقوق اساسی بشر در اکرام میت و کفن و دفن آن و برگزاری مراسم ختم برای کاسته شدن از درد و مصیبت شان، مرتکب می‌شوند، به وضوح از ترس رژیم‌های عربستان و سعودی از شهدا چه در زمان زنده بودن آنان و چه پس از مرگ آنان پرده بر می‌دارد.

منابع وابسته به فعالان سعودی فاش کردند که برخی از زندانیان بر اثر شکنجه از دهه شصت قرن گذشته جان باخته اند، ولی جای اجساد آنان هنوز مشخص نیست، و جز مقامات سعودی که جان این زندانیان را در سلول‌های تاریک گرفته اند، کسی نمی‌داند که اجساد آن‌ها کجاست.

از جمله این شهدا، شهید عبدالرؤوف بن الشیخ حسن الخنیزی در سال ۱۹۶۱، شهید عبدالمجید الشماسی در سال ۱۹۶۸، شهید حسن بن العلامه الشیخ فرج العمران در سال ۱۹۷۰، شهید عبدالواحد العبد الجبار در سال ۱۹۷۰، شهید حسن صالح الجشی در سال ۱۹۷۳، شهید محمد الحایک در سال ۱۹۹۷، و دیگر شهدایی است که با شمشیر اعدام شدند.

از دیگر شهیدان، شهید خالد عبدالحمید العلق در سال ۱۹۸۸، شهید أزهر علی الحجاج در سال ۱۹۸۸، علی عبدالله الخاتم در سال ۱۹۸۸، محمد علی القروص در سال ۱۹۸۸، صادق عبدالکریم مال الله در سال ۱۹۹۲ است.

حال اگر کسانی باشند که جنایت رژیم اسرائیل را در توقیف اجساد شهدای فلسطینی برای استفاده از آنان در مبادله اسرا و جنازه‌های نظامیان صهیونیست در نزد گروه‌های مقاومت فلسطینی توجیه کنند؛ این سوال وجود دارد که توجیه مقامات سعودی برای توقیف اجساد شهدا از اهالی القطیف والاحساء و دیگر مناطق عربستان چیست؟!

آیا عربستان سعودی، رکورد رژیم اسرائیل را در جنایت توقیف اجساد شهدا نشکسته است؟

آیا این جنایت‌های فجیع، از دروغ و نفاق غرب و درصدر آن آمریکا که مدعی عدالت و کرامت انسانی و حقوق بشر است، پرده برنمی دارد؟! درحالیکه یک بار تحت فشار لابی‌های صهیونیست و بار دیگر تحت فشار دلار‌های نفتی، چشمانش را بر روی همه این جنایت‌های فجیع بسته است.

منبع: العالم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عربستان سعودی اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۵۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟

با توجه به کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی در مسیر تشکیل دولت مستقل فلسطین، بسیار بعید است که بتوان از توافق عادی سازی قریب الوقوع میان ریاض و تل آویو سخن گفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های غربی همزمان با نشست داووس صحرا در ریاض و حضور آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در این نشست گزارش دادند که عربستان  آماده عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی می باشد. این فضاسازی رسانه‌ای که با آغاز دور جدید گفتگوها برای توقف جنگ غزه در قاهره همزمان بود، این انگاره را مطرح نمود که در صورتی که بنیامین نتانیاهو از ایده حمله به رفح دست بکشد و توافق تبادل اسرا را منعقد نماید، می‌تواند در ازای آن روابط رسمی با عربستان را برقرار نماید.

 از ابتدای تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی در نوامبر 2022، عادی سازی روابط با ریاض با الگو برداری از مدل روابط با امارات و بحرین به عنوان مهمترین دستور کار سیاست خارجی این رژیم روی میز قرار داشت. آمریکا برای متقاعد کردن نتانیاهو به منظور دست کشیدن از عملیات گسترده در رفح، تلاش کرد تا "دوراهی رفح یا ریاض" را در فضای رسانه‌ای منطقه‌ای و بین المللی شکل دهد.

دولت بایدن که از افزایش اعتراضات دانشجویی که از بدنه اجتماعی حزب دموکرات هستند، نگران است، تلاش دارد تا در سال منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سریع تر به جنگ غزه پایان دهد. از این رو می خواهد از جیب عربستان سعودی دستاوردی سیاسی برای نتانیاهو جفت و جور نماید تا وی به توافق تبادل اسرای پیشنهادی در قاهره و توقف جنگ تن بدهد.

اما واقعیت این است که با بررسی موضع گیری مقامات سعودی در نشست داووس صحرا، نشانه‌ای از تغییر جدی در موضع آنها در خصوص پرونده روابط ریاض با رژیم صهیونیستی قابل مشاهده نبود. مقامات عربستانی همچنان با تاکید بر سیاست سنتی شان مبتنی بر پافشاری بر روی گزینه تشکیل دولت مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 به پایتختی قدس شرقی که در سال 2001 در نشست بیروت تحت عنوان «ابتکار عربی» ارائه شده بود، نشان دادند که خبری از توافق قریب الوقوع در روابط با تل آویو نیست.

به نظر می‌رسد هیاهوی رسانه‌ای آمریکایی‌ها درباره توافق قریب الوقوع بیشتر برای جلب نظر نتانیاهو بود که البته موفق هم نبوده و دولت تندروی اسرائیل علاقه‌ای به توقف جنگ و کشتار در غزه ندارد.

در چنین شرایطی با توجه به آنکه افق روشنی برای تشکیل دولت فلسطین در چهارچوب راهکار دو دولتی مدنظر سعودی قابل دسترس نیست، بعید است که بتوان از توافق عادی سازی قریب الوقوع ریاض و تل آویو سخن گفت. مگر اینکه آمریکا موفق شود عربستان را متقاعد نماید که پیشنهاد ارائه شده برای انعقاد قرارداد راهبردی و امنیتی آنقدر با ارزش است که در ازای آن سیاست سنتی ریاض در قبال فلسطین را متحول نماید. در چنین شرایطی بر کسی پوشیده نیست که اعتبار سیاسی عربستان نزد افکار عمومی جهان عرب و کشورهای اسلامی خدشه دار خواهد شد به ویژه آنکه در نظر داشته باشیم که سعودی‌ها در مقایسه با امارات و بحرین جایگاه بالاتری در میان افکار عمومی عربی برای خودشان تعریف کرده‌اند.

هشدار عربستان به اسرائیل درباره حمله به رفحدرخواست عربستان بر ایجاد گذرگاه امن برای کمک به غزه

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • هشدار گروه‌های فلسطینی درباره جنایت صهیونیست‌ها در رفح
  • درگیری شدید مقاومت فلسطین و ارتش اسرائیل در شرق رفح/ شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۷۸۹ نفر رسید
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • ذوب شدن اجساد شهدای غزه با سلاح‌های ممنوعه ارتش صهیونیستی
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در موج حملات هوایی علیه رفح
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • طرح توهمی نتانیاهو برای غزه بعد از قتل عام فلسطینی‌ها
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست