Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد رئیس قوه قضائیه با بیان این که در حاشیه سفر خود به یزد، هفده هیأت مسائل این استان یزد را بررسی می کنند، گفت: صنعت گردشگری در استان یزد از مواردی است که می‌تواند به عنوان اقتصاد گردشگری فعال و منشأ آثار بسیاری باشد.

حجت الاسلام و المسلمین«سیدابراهیم رئیسی» صبح امروز سوم بهمن ماه در بدو ورود خود به یزد در جمع خبرنگاران، ضمن عرض سلام و احترام به مردم یزد، خانواده شهدا و مدیران این استان، اظهار کرد: یزد علاوه بر این که قطب معدنی و صنعتی است و استانی است که دین، فرهنگ و هنر در این استان با هم آمیخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استان یزد را مرکزی برای گردشگری دانست و افزود: صنعت گردشگری در این استان از مواردی است که می‌تواند به عنوان اقتصاد گردشگری فعال و منشأ آثار بسیاری باشد.

رئیس قوه قضائیه در ادامه معرفی فرهنگ و تمدن ایرانی راهگشا بودن مسائل اقتصادی را از جمله ظرفیت‌های گردشگری یزد عنوان کرد و گفت: در این سفر 17 هیأت نسبت به بررسی مسائل استان یزد اقدام می کنند که از این تعداد 9 هیأت در شهرستان ها و هشت هیأت نیز در مرکز استان فعالیت دارند.

حجت السلام رئیسی دیدار با قضات و کارمندان دستگاه قضایی، شرکت در شورای اداری استان، نشست با خانواده شهدا و دیدار مردمی، دیدار با نخبگان را از جمله برنامه های خود در استان یزد دانست و بیان کرد: امیداوارم در بررسی های انجام شده و گزارش هایی که امشب در شورای قضایی استان یزد مطرح می‌شود، بتوانیم تصمیمات مناسب و مهمی برای رفع مسائل یزد بگیریم.

این مسئول استفاده از نظرات نماینده ولی فقیه در استان یزد، استاندار و رییس کل دادگستری یزد را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: یزد جزو استان‌های پیشرو در کشور است و امیدواریم بتوانیم با رفع مشکل به مردم ولایت مدار این استان خدمت کنیم.

وی در پایان سخنان خود، گفت: امیدوارم به برکت شهدای عظیم الشأن به ویژه شهید سلیمانی این سفر برای مردم یزد پرخیر برکت باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: يزد استانی سیاسی رييس قوه قضاييه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۸۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر چهارشنبه در دهمین جشنواره جهادگران علمی و فناوری بسیج استان مرکزی اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند علاج مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است که برای تحقق آن توجه ویژه به ۲ رکن اقتصاد مردمی و اقتصاد دانش بنیان است.

وی افزود: گروهی که باید این فرمان و پرچم را راهبری و هدایت کند، بسیجیان هستند چرا که بسیج معجزه امام راحل و دستاورد مهم انقلاب اسلامی است.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه سال گذشته دانشگاه اراک جز ۱۰ دانشگاه برتر کشور شناخته شده است، افزود: در حوزه فناوری برای تقویت، توسعه اقتصاد دانش بنیان، باید از ظرفیت جهادگران به عنوان کلید حل مشکلات کشور بهره گیری کرد.

وی تاکید کرد: در استان مرکزی آب سنگین، به ارزش هر کیلو ۸۰۰ دلار تولید می‌شود در حالی که نفت خام بشکه‌ای ۸۰ تا ۹۰ دلار به فروش می‌رسد، بر این اساس آب سنگین ظرفیت تولیدی ویژه ای در این استان محسوب می‌شود.

مخلص الائمه تاکید کرد: مسائل و مشکلات با کار زیاد حل نمی‌شود بلکه نیازمند اقدام جهادی است که در این راستا تمام ظرفیت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار مرکزی گفت: بدون تردید ظرفیت‌های جمهوری اسلامی به مراتب بیش از مشکلات است که می‌توان با تعامل و هم‌افزایی تمام ارگان‌ها بر مسائل و مشکلات غلبه کرد در غیر این صورت نوعی نقص در عملکرد و بروکراسی اداری وجود دارد.

وی اقتصاد نفتی را پاشنه اقتصاد کشور دانست و گفت: پیشرفت علم و فناوری و کلید حل مشکلات کشور و به تبع آن استان، نیازمند دانش‌بنیان کردن تولید است که با توجه به این مهم در کمترین زمان به قله‌ای که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند، دست می‌یابیم.

کد خبر 6100541

دیگر خبرها

  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • نگاه دولت به مسائل اقتصادی تخصصی است نه سیاسی
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • مهمترین اخبار ۱۸ اردیبهشت/طرح جدید پلیس به عابران پیاده رسید
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته