Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@05:15:36 GMT

ظرفیت پذیرش دانشجو برای سال ۴۰۰- ۱۳۹۹ تصویب شد

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۸۸۴۸

ظرفیت پذیرش دانشجو برای سال ۴۰۰- ۱۳۹۹ تصویب شد

در نشست شورای دانشگاه تربیت مدرس،‌ ظرفیت پذیرش دانشجو برای سال ۴۰۰-۱۳۹۹ به تصویب رسید.

به گزارش ایسنا، در این نشست دکتر کلباسی معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس و دکتر مینایی مدیر دفتر برنامه ریزی، گسترش و بازنگری گزارشی از روند بررسی ظرفیت پذیرش دانشجو برای سال ۴۰۰- ۱۳۹۹ را ارائه کردند.

دکتر کلباسی در این زمینه اظهار داشت: برای تعیین ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه، روال و قاعده این است که در مرحله اول نکات راهبردی که در سال آینده در خصوص ظرفیت پذیرش دانشجو چگونه عمل شود، در هیات رییسه دانشگاه با همفکری اعضای هیات رییسه مطرح و درباره آن تصمیم گیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چارچوب کلی که برای ظرفیت پذیرش دانشجو در سال ۹۹ در نظر گرفته شده، ثبات ظرفیت در دوره های روزانه و اندکی کاهش در دوره های کارشناسی ارشد و افزایش در دوره های شهریه پرداز و دوره هایی که برای دانشگاه تعهد خوابگاهی ندارند، می باشد. همچنین افزایش پذیرش در دوره های پردیس و نیز برای اولین بار پذیرش در دوره های دکتری پردیس خواهیم داشت و در دوره کارشناسی ارشد پردیس نیز امسال تنوع خوبی در رشته ها دیده شده است.

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس خاطر نشان کرد: بر اساس سقف ظرفیت هر دانشکده چنانچه دانشکده ها مشکلی از نظر عدد C نداشته باشند، می توانند تا سقف تعیین شده دانشجو پذیرش کنندکه این امر از سوی دفتر گسترش و بازنگری مورد بررسی قرار گرفت و در شورای آموزشی بررسی و ظرفیت نهایی در هیات رییسه مطرح و مصوب شده و امروز نیز برای تصویب در شورای دانشگاه ارائه شده تا به سازمان سنجش اعلام شود.

وی تصریح کرد: ظرفیت پذیرش امسال در بخش روزانه که متعهد به ارائه خوابگاه هستیم،‌ نسبت به سال ۹۸، ۱۴ درصد کاهش و در دوره روزانه نوع ۲ که تعهد خوابگاهی نداریم، ۱۳ درصد افزایش خواهیم داشت.

دکتر کلباسی در ادامه تاکید کرد: این ظرفیت،‌ ظرفیت آزمونی است و ظرفیت پذیرش غیرآزمونی نیز به این تعداد اضافه خواهد شد که با احتساب ظرفیت استعدادهای درخشان،‌ دانشجویان بین الملل و دانشجویان رتبه اولی در برخی رشته ها،‌ حدود ۳۵۰ نفر نیز به این ظرفیت اضافه خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر کلباسی یادآور شد: در سال ۹۸ حدود ۲۷۰۰ نفر پذیرش دانشجو داشتیم که در سال ۹۹ این عدد حدود ۳۰۱۹ نفر پیش بینی شده است و با توجه به اینکه در دوره های شهریه پرداز، یک سوم ظرفیت پیشنهادی محقق می شود،‌ پیش بینی ما این است که ظرفیت پذیرش دانشجو در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ تفاوت چندانی نداشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تربيت مدرس ظرفیت پذیرش دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛رضامرادصحرایی افزود: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغییر داشته باشد،

وي گفت: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آیین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد. این آیین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیات دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می شود و تعداد دانش آموزان در رشته های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد.بنابراین تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد معادل ۲ درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت در اختیار شرکت‌ها و صنایعی قرار خواهد گرفت که اقدام به تاسیس هنرستان جوار آن شرکت می‌کنند. 

وزیر آموزش و پرورش افزود: ۲۰ درصد ظرفیت آموزش متمرکز فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها به آموزش مهارت به دانش‌آموزان غیر از رشته فنی و حرفه‌ای اختصاص پیدا خواهد کرد. 

صحرايي درخصوص برنامه آموزشی استان‌ها برای سال تحصیلی جدید، گفت: ۱۰ تا ۲۰ درصد برنامه‌های آموزشی باید متناسب با زیست بوم هر استان امکان تغیبر داشته باشد. امکان‌سنجی این موضوع در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفته و امیدواریم این موضوع نیز به زودی به ثمر برسد. یکی از کارهای آیین‌نامه اخیر این است که ۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت آموزی باید تغییر پیدا کند.  

وی بیان کرد: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب یک طرح اعلام شده است. کمیسیون آموزش مجلس آن را تصویب کرده و در نوبت صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.

صحرایی در پاسخ به سوالی درباره دریافت شهریه برای مهارت آموزی نیز گفت: اگر قانونی در مجلس است که اعلام کرده گرفتن هزینه مهارت آموزی غیرقانونی است، آن قانون مبناست. ما قانونی نداریم که اعلام کرده باشد گرفتن هزینه مهارت‌آموزی غیرقانونی است. اینکه سال گذشته گرفته نشده به این معنا نیست اخذ هزینه مهارت‌آموزی امسال غیرقانونی است.

دیگر خبرها

  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • جزییات آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در کنکور ۱۴۰۳
  • اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان تصویب شد
  • تصویب و تکمیل اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد