Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@08:36:11 GMT

شهرداری‌ها موظف به رعایت قانون هوای پاک هستند

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۹۱۹۹

شهرداری‌ها موظف به رعایت قانون هوای پاک هستند

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران بابیان اینکه قانون هوای پاک در سال ۹۶ تصویب شد، گفت: قانون هوای پاک شهرداری‌ها را هم برای حفاظت از هوای پاک در مواقع اضطرار و هشدار مکلف کرده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، شینا انصاری در چهارمین نشست کمیته تخصصی محیط زیست و توسعه پایدار کلانشهرهای ایران که به میزبانی شهر یزد برگزار شد، اظهار کرد: اقدامات در خصوص پیشگیری از آلودگی هوا توسط دستگاه های مختلف ناهماهنگ است زیرا با اجرا شدن درست و به موقع تمام بندهای قانون هوای پاک و آیین نامه های مربوط به آن شاید امروز با چنین آلودگی هوایی مواجه نبودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسئله آلودگی هوا در گروی یک متولی نیست، افزود: ۲۰ دستگاه در امر پیشگیری از آلودگی هوا مسئولیت دارند.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه سازمان محیط زیست به عنوان سیاست‌گذار حوزه محیط زیست و پیشگیری از آلودگی هوا است، تاکید کرد: لازم است این نهاد به صورت ماهیانه اقدامات را از دستگاه های مربوطه در کارگروه ملی هوای پاک مطالبه ملی کند.

وی با بیان اینکه نظارت عالیه برعهده محیط زیست است، تصریح کرد: وزارت صنعت وظیفه دارد رعایت الزامات محیط زیستی، نظارت بر مجوز واردات خودروها و نظارت بر عملکرد صنایع را انجام دهد.

انصاری افزود: وزارت نفت طبق قانون هوای پاک مکلف است سوخت بنزین و نفت گاز  یورو چهار را در کلانشهرها و ۱۶۳ محور مواصلاتی کشور توزیع کند.

وی با اشاره به طرح کهاب گفت: هدایت بخارات سمی و سرطان زا بنزین در جایگاه های سوخت توسط وزارت نفت باید انجام شود.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: به واسطه تحریم ها هنوز نتوانستیم به طور کامل سوخت یورو ۴ را ارائه بدهیم هر چند از سال ۹۰ بنزین ارائه شده استاندارد است، اما در سوخت دیزل همچنان گوگرد وجود دارد.

وی با اشاره به تولید و شماره گذاری خودروهای نو گفت: خودروهای یورو ۵ باید از سال آینده شماره گذاری شود و محیط زیست با پیش فروش خودروهای یورو ۴ مخالفت کرده است.

انصاری گفت: موتورسیکلت ها بخش مهمی از آلایندگی هوا را تولید می کند و در قانون هوای پاک تبدیل موتورسیکلت کاربراتوری به انژکتوری یا برقی دیده شده که هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی با بیان اینکه حمایت از خودروهای پایه گاز سوز و حمایت از موتور سیکلت های برقی طبق آیین نامه ۲ قانون هوای پاک دیده شده است، افزود: اگر چه توقف موتورسیکلت کاربراتوری از سال ۹۵ باید انجام می شد، اما چون چهار هزار و ۳۰۰ موتورسیکلت کاربراتوری در انبارها داشتیم باز هم شماره گذاری شد ، اما در نهایت تولید این نوع موتور سیکلت در کشور متوقف است.

وی گفت: قانون هوای پاک شهرداری ها را هم برای حفاظت از هوای پاک در مواقع اضطرار و هشدار مکلف کرده است.

کد خبر 407086

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر شهرداری یزد محيط زيست قانون هوای پاک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۹۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۲۴۰۰ متقاضی تعویض خودروی فرسوده به محیط زیست کردستان

رئیس سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری سنندج گفت: بر خلاف آنچه از سوی مدیرکل محیط زیست کردستان اعلام شده، شهرداری سنندج پیرو مکاتبه این دستگاه مبنی بر معرفی متقاضیان برای دریافت تسهیلات خودروهای فرسوده، ۲۳۴۳ نفر را به این دستگاه معرفی کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شهرداری سنندج، حمید خضری با اشاره به مباحثی که روز گذشته مدیرکل محیط زیست کردستان در نشست خبری با اصحاب رسانه مبنی بر اینکه «در نامه‌ای به دفتر شهری و شهرداری‌های استان، خواستار معرفی متقاضیان دریافت تسهیلات تعویض خودرو فرسوده شده‌ایم و حال که حدود سه ماه از آن نامه‌نگاری می‌گذرد هنوز پاسخی دریافت نکرده‌ایم» اظهار کرد: استفاده از چنین ظرفیتی که می‌توان شهر سنندج را از وجود خودروهای فرسوده نجات دهد برای شهرداری سنندج از اهمیتی زیادی برخوردار بوده و به عنوان خدمت‌گذار مردم هرگز کوتاهی صورت نگرفته است.

وی افزود: شهرداری سنندج در زمینه معرفی خودروهای فرسوده متقاضی دریافت تسهیلات بلافاصله بعد از مکاتبه اداره کل محیط زیست، در تاریخ بیست‌وهفتم دی سال گذشته لیست دو هزار و ۳۴۳ نفری متقاضیان تسهیلات تعویض خودروهای فرسوده را با امضای شهردار سنندج ارسال کرده است.

رئیس سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری سنندج خاطرنشان کرد: ضمن انجام مکاتبه و ارسال لیست متقاضیان در پیگیری‌هایی که از اداره کل محیط زیست انجام گرفت اعلام کردند فعلاً اعتباری تخصیص پیدا نکرده است و به محض تخصیص اطلاع خواهیم داد که تا این لحظه هیچ خبری از سوی آن دستگاه داده نشده است.

کد خبر 747431

دیگر خبرها

  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • معرفی ۲۴۰۰ متقاضی تعویض خودروی فرسوده به محیط زیست کردستان
  • پرورش‌دهنده حلزون در شهرضا به مراجع قضایی معرفی شد
  • کشف صد هزار حلزون در شهرضا
  • تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود