Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@22:16:32 GMT

پزشک خیر کردستانی حامی مادران و کودکان شد

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۳۱۲۴۳

پزشک خیر کردستانی حامی مادران و کودکان شد

مهدی‌علی مسیمر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دکتر شمسی زارع متخصص زنان و زایمان مرکز پزشکی، درمانی و آموزشی بعثت سنندج است که در راستای کمک به مادران و کودکان در معرض خطر سوء تغذیه به عضویت مجمع خیرین سلامت استان پیوست.

وی  گفت: این پزشک خیر در نخستین اقدام خود ۲۰۰ میلیون ریال به حساب این مجمع برای تامین داروهای مکمل مورد نیاز دوران بارداری و قطره AD و آهن کودکان نیازمند پوشش خدمات بهداشتی در ناحیه منفصل شهری نایسر  واریز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کردستان یادآور شد: این پزشک خیر قبل از اینکه به عضویت مجمع خیرین سلامت درآید نیز در زمینه حمایت از مادران پرخطر اقدامات حمایتی زیادی انجام داده است.

وی اظهار داشت: در سال جاری خیران ۵۵ میلیارد و ۲۵ میلیون ریال به حوزه سلامت استان برای تکمیل و احداث ساختمان‌ها و خرید تجهیزات پزشکی و غیرپزشکی کمک کرده‌اند.

مسیمر یادآور شد: از زمان تاسیس این مجمع(سال ۸۸) تاکنون بیش از یک هزار و ۲۵۰ خیر کمک های خود را به بخش سلامت استان اهدا کردند که اکثر این افراد بومی و تعدادی نیز خیرین سایر استان‌های کشور هستند.

مجمع خیرین سلامت در نیمه دوم سال ۸۸ در استان کردستان فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون ۳۷۰ میلیارد ریال از سوی خیرین به بخش های مختلف دانشگاه علوم پزشکی برای اجرای طرح‌های عمرانی، درمانی، خدماتی، زمین، تجهیزات پزشکی و مصالح ساختمانی کمک شده است.

مردم نیک اندیش و خیر استان کردستان می توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب ۵۰۹۸۲۳۳ بانک رفاه کارگران نزد شعبه آبیدر کد ۷۷۵ یا شماره کارت ۵۸۹۴۶۳۱۸۹۰۸۲۳۲۳۰ و شماره حساب ۰۱۰۹۶۵۰۶۳۳۰۰۲ و همچنین شماره کارت ۶۰۳۷۶۹۱۹۹۰۱۴۳۱۰۹ نزد بانک صادرات شعبه میدان آزادی کد شعبه ۱۳۸۴ واریز کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 استان های کشور تغذیه دانشگاه علوم پزشکی زمین کودکان قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۱۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۸۵۰ نفر ماما در استان کرمانشاه

شیوا کاظمی، مسئول دفتر مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با گرامیداشت ۱۷ اردیبهشت‌ماه روز جهانی ماما با شعار «نقش ماما در نجات محیط ریست»، گفت : در کشور ایران به دلیل مشکلاتی که از نظر پیری جمعیت داریم این شعار با عنوان «هر ماما، یک سفیر جوانی جمعیت» اعلام شده است.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت عهده‌دار بیش از ۶۰ درصد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است که عمده‌ترین این نقش‌آفرینی توسط ماما‌ها اجرا می‌شود.

مسئول دفتر مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه بهترین کُنشگران جوانی جمعیتی ماما‌ها هستند، افزود: هدف از نامگذاری این روز به نام ماما بیان توانایی و نقش حرفه مامایی در ارتقای سلامت مادران و نوزادان است.

وی در رابطه با ترویج زایمان طبیعی و کاهش سزارین، تصریح کرد: براساس ماده ۵۰ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور سالانه باید ۵ درصد زایمان‌های سزارین را کاهش دهند.

کاظمی در مقایسه زایمان طبیعی و سزارین، گفت: سزارین سبب محدود شدن تعداد بارداری‌ها می‌شود، مادران سزارینی ۲ نهایتا ۳ تا بچه می‌توانند باردار شوند، اما زایمان طبیعی محدودیتی برای بارداری ندارد، لذا لازمه جوانی جمعیت ترویج زایمان طبیعی است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از کار‌های صورت گرفته برای تشویق مادران برای زایمان طبیعی استفاده از ماما همراه است.

مسئول دفتر مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: مامای همراه، مامایی تحصیل‌کرده است که اصول زایمان بدون دخالت پزشکی را با گذراندن دوره‌های آمادگی زایمان و روش‌های کاهش درد را فرا گرفته و به مادران باردار خدمات متناسب با شرایط آنها ارائه می‌دهد.

وی اضافه کرد: ماما همراه از هفته ۲۰ تا ۳۷ حاملگی به مادر باردار در ۸ جلسه ۹۰ دقیقه‌ای با ارائه آموزش‌های لازم خدمات ارائه می‌دهد و در صورت تمایل مادر می‌تواند بعد از این مدت هم به فعالیت خود ادامه دهد.

کاظمی خاطرنشان کرد: در بیمارستان‌ها، مامای همراه می‌تواند همراه مادر در اتاق زایمان حاضر شوند و به او در زایمان کمک و پشتیبانی دهد، اگرچه مامای همراه اجازه دخالت در فرآیند زایمان را نخواهد داشت.

کاظمی با بیان اینکه ۴۰ ماما در این طرح مشارکت دارند، تصریح کرد: تمامی ماما‌های شاغل در بیمارستان و بهداشت در این زمینه آموزش دیده‌اند که مادران باردار در صورت تمایل می‌توانند و با مراجعه به خدمات مشاوره مامایی درخواست ماما همراه کنند.

وی گفت: بیش از ۸۵۰ نفر ماما در استان در سه حوزه آموزش، بهداشت و درمان مشغول به فعالیت هستند که تعدادی در بخش خصوص به عنوان ماما مطب‌دار در حال فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • همایش «دین، سلامت و کمک‌ های بشر دوستانه» برگزار می شود
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • فعالیت بیش از ۸۵۰ نفر ماما در استان کرمانشاه