Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@20:45:20 GMT

65 درصد مشاغل ما در 20 سال آینده متحول می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۳۱۷۹۲

65 درصد مشاغل ما در 20 سال آینده متحول می‌شود

رئیس مرکز توسعه فناوری و صنایع پیشرفته وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با رشد انقلاب صنعتی چهارم، 65 درصد مشاغل ما در 20 آینده متحول می‌شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، حسن آقاکثیری امروز در نخستین اجلاس سراسری انقلاب صنعتی چهارم در هزاره سوم، اظهار داشت: در دنیای رقابت امروز، موج، اصل اجتناب‌ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عده‌ای در دریای رقابت موج‌ساز هستند، عده‌ای با موج، موج‌سواری می‌کنند و عده‌ای هم با موج به زمین می‌خورند. 

وی افزود: انقلاب صنعتی چهارم آمده است و ما اگر این موج را نساخته‌ایم، باید بر آن سوارشویم، وگرنه اسیر آن می‌شویم. 

آقاکثیری افزود: نقطه شروع تحول انقلاب صنعتی چهارم، اینترنت صنعتی با محوریت کشور آلمان بود؛ از سال 2011 انقلاب صنعتی چهارم در آمریکا و آلمان آغاز شد؛ هوشمندسازی و دیجیتالی شدن در انقلاب صنعتی مهم است. 

وی افزود: مزایای پیاده‌سازی انقلاب صنعتی چهارم، رشد بهره‌وری، رشد انعطاف‌پذیری و کیفیت و سرعت، امکان تولید در مقیاس بالا و امکان شبیه‌سازی و جمع‌آوری و بررسی داده‌ها از ابتدا تا انتها است. 

رئیس مرکز توسعه فناوری و صنایع پیشرفته وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: کارخانجات آینده، کارخانجات مجاور خانه‌ها خواهند بود، چون مشکل محیط زیست در آنها رفع می‌شود. 

آقاکثیری ادامه داد: حوزه‌های تأثیرپذیر در انقلاب صنعتی چهارم، خدمات و مدل‌های کسب و کار، زنجیره ارزش صنایع، اطمینان و بهره‌وری و امنیت فناوری اطلاعات است. 

وی گفت: افرادی که امروز در مدارس ابتدایی تحصیل می‌کنند، زمانی که به سن اشتغال می‌رسند، مشاغلی دارند که 65 درصد آنها امروز وجود ندارد؛ یعنی 65 درصد مشاغل ما در 20 سال آینده متحول می‌شود. 

وی ادامه داد: کالا و خدمات، استراتژی و سازمان و تولید و عملیات از ابعاد اصلی اندازه‌گیری آمادگی تولید است، همچنین کالا و خدمات و تولید و عملیات از شاخص‌های اندازه‌گیری آمادگی تولید است. 

آقاکثیری اضافه کرد: تغییرات جمعیتی و اجتماعی، کمبود منابع ویژه خصوصاً آب، محیط زیست و تغییرات اقلیمی، تقسیم مسؤولیت‌های جهانی، نرخ بالای شهرنشینی و تغییر قدرت‌های اقتصادی ابرروند‌های تأثیرگذار در آینده اقتصاد است.

وی با تأکید بر اینکه با انقلاب صنعتی چهارم می‌توان مشکل آب را حل کرد، گفت:‌ از دلایلی که کشاورزی ما سودده نیست، هزینه بالای نیروی انسانی است که با تکنولوژی قابل رفع است. 

آقاکثیری گفت: بازار IOT رقم 4 تا 11 هزار میلیارد دلار تا سال 2025 میلادی خواهد بود که بازار بالقوه 40 تا 110 میلیارد دلاری برای ایران دارد که با این روش کیک اقتصاد کشور بزرگ می‌شود. 

رئیس مرکز توسعه فناوری و صنایع پیشرفته وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت:‌کشور ایران 9.3 درصد منابع نفتی کل جهان و 18 درصد منابع گازی دنیا را دارد. ما یک درصد جمعیت دنیا را داریم و قبل از تحریم‌ها نیم درصد GDP دنیا را تأمین می‌کردیم. 

آقاکثیری گفت: جی‌دی‌پی ایران نسبت به جی‌دی‌پی دنیا نیم‌درصد است و با تحریم‌ها سه سال است که جی‌دی‌پی منفی شده است. پارسال 6 درصد و امروز 9.5 درصد منفی شد. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری وزارت صنعت محیط زیست آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۱۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۳۷۹.۹ بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۴.۱ درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد افزایش یافته‌است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۵۷.۸ درصد افزایش یافته‌است.

کاهش تورم ماهانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۴.۱- درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۰- درصد)، ۲.۱ واحد درصد کاهش یافته‌است. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۱.۶ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۱.۱- درصد) است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۵۸.۴ درصد) ۶.۶ واحد درصد کاهش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در اسفند ماه ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۵۱.۸ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «کود» (۲۴.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۲۹.۲ درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۵۷.۸ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۵۹.۵ درصد)، ۱.۷ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «تخم مرغ خوراکی» (۲۵.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۰۰.۷ درصد) است.

برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

کد خبر 6092443

دیگر خبرها

  • مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد
  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • نرخ تورم سالانه در مرغداری‌های صنعتی به ۵۷.۸ رسید
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه