Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-05@21:41:26 GMT

قیمت گوشت باز هم کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۳۱۹۹۸

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  قیمت گوشت روند کاهشی خود را در روزهای گذشته ادامه داده و گوشت مخلوط گوساله کیلویی ۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می‌رود. گوشت ران و دست گوساله هم کیلویی ۶۷ هزار تومان عرضه می‌شود.

 

کاهش قیمت گوشت در بازار به دلیل افزایش تولید گوشت انجام شده که طبق اعلام دامداران استانهای مختلف دام آنها دستشان مانده است، از چند ماه گذشته دامداری‌های استان‌ها معترض هستند که دام آنها در دستشان مانده و خریداری برای آنها نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

۳ پیشنهاد دامداران برای جلوگیری از انباشت دام در دامداری‌ها

در این میان آنها چندین پیشنهاد داشتند؛ نخست آنکه شرکت پشتیبانی امور دام خریداری کرده و به عنوان ذخیره استراتژیک نگهداری کند و در زمان لازم به بازار تزریق کند تا قیمت‌ها هم متعادل شود.سناریوی دوم اینکه واردات گوشت به کشور قطع شود. کشور سالانه ۱۵۰ هزار تن نیاز به واردات گوشت دارد که در طول سال وارد می‌کند.

 

سناریوی سوم اجازه صادرات به تولیدکنندگان داده شود. اما برای سناریوی سوم مخالفانی وجود دارد و اینکه از آنجا که تولید داخل پایدار نیست و انباشت دام در دامداری‌ها مقطعی است، صدور مجوز صادرات قیمت را همانند سال گذشته که قیمت به کیلویی ۱۲۰ هزار تومان هم رسید بحرانی خواهد کرد.دامداران قیمت هر کیلو دام زنده را ۲۵ هزار تومان می فروشند اما قیمت گوشت در بازار کیلویی بیش از ۶۰ هزار تومان است بر اساس یک عرف معمول قیمت گوشت در بازار باید دو برابر قیمت دام زنده باشد.
 

ثبات قیمت گوشت مرغ

بر اساس گزارش میدانی قیمت مرغ هم در هفته‌های گذشته ثابت مانده و کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌شود. تولیدکنندگان مرغ بارها اعتراض کرده‌اند که این قیمت برای آنها مقرون به صرفه نیست و ضرر می‌کنند، اما برخی کارشناسان این حرف آنها را قبول ندارند و معتقدند با کاهش قیمت تمام‌شده می‌توان حاشیه سود ایجاد کرد.
 

می‌توان به جای افزایش قیمت محصول هزینه‌ها را کم کرد

قیمت تمام‌شده تولید در کشور ما بالاست، بیش از ۷۰ درصد خوراک دام و طیور وارداتی است و با هر نوسان در بازارهای جهانی، قیمت داخل هم نوسان پیدا می‌کند اگرچه دولت با اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی تلاش می‌کند که جلوی نوسان‌های قیمت را بگیرد، اما وجود دلالی‌های گسترده در این حوزه اجازه این کار را حتی به دولت هم نمی‌دهد.

 

از سوی دیگر هزینه پرت انرژی در مرغداری‌های کشور بالاست و در مرحله نخست هدفمندی یارانه‌ها قرار شد ۱۷ هزار مرغداری کشور از نظر تعدیل مصرف انرژی اصلاح شوند، اما هیچ‌وقت چنین نشد. از سوی دیگر نژادهای مرغ در کشور می‌تواند بهره‌ورتر باشد.
 

هر کیلو ران مرغ ۹۸۰۰ تومان، ران مرغ بدون کمر ۱۲ هزار و ۴۰۰ تومان، سینه مرغ ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان،‌ سینه کبابی ۱۸ هزار و ۸۰۰ تومان، فیله مرغ ۲۵ هزار تومان، کتف و بال ۱۳ هزار تومان، گردن مرغ ۴ هزار و ۷۰۰ تومان، ساق مرغ ۲۲۰۰ تومان به فروش می‌رود.همچنین قیمت ماهی آزاد قزل‌آلا در بازار تهران ۲۶ هزار و ۸۰۰ تومان، ماهی تیلاپیا ۵۳ کیلویی هزار تومان عرضه می‌شود.

 

آخرین خبر

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: دامداری اقتصاد گوساله جام نیوز گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۱۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، امین اسدی، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تا کنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اسدی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دما ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلاء در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

اسدی در پایان عنوان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 6097347

دیگر خبرها

  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • کاهش قیمت قیمت نوبرانه‌ها تا این تاریخ | قیمت عمده گوجه سبز و توت فرنگی
  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا پایان اردیبهشت