Web Analytics Made Easy - Statcounter

زکایی درباره موانع نوآوری در صنعت پلاستیک گفت: قوانین مقرراتی وجود داردکه باعث شده پتروشیمی‌ها مواد اولیه مورد نیاز این صنعت را صادر کنند زیرا برای‌‌شان سودآوری بیشتری دارد.

سعید زکایی نائب رئیس انجمن پلیمر ایران و دبیر دومین همایش صنعت پلاستیک ایران در گفتگو با خبرنگار حوزه صنعت گروه اقتصادی خبرگزاری آنا گفت:هدف از برگزاری دومین همایش صنعت پلاستیک کمک به فعالان این صنعت برای ارتقا سطح اطلاعات و دیدگاه‌یشان نسبت به فناوری و نوآوری در سازمان‌ است تا بتوانند با تولیدکنندگان جهانی رقابت کنند و همچنین از فناوری‌های روز دنیا عقب نمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عقب ماندن و عدم اطلاع از موضوعات روز دنیا، ضعف بزرگ و مشهودی در صنعت پلاستیک بود که ما از سال گذشته به این موضوع ورود کردیم. از این‌رو اولین دوره همایش نوآوری در صنعت پلاستیک نیز در سال گذشته برگزار شد.

زکایی درباره اهداف برگزاری همایش نوآوری در صنعت پلاستیک گفت: در دومین همایشی که امسال برگزار شد، سعی کردیم توجه شرکت‌های حوزه پلاستیک را به موضوع نوآوری بیشتر جلب کنیم. هدف دوم از برگزاری این همایش، آشنایی بیشتر شرکت‌ها با موضوعات رایج در صنعت پلاستیک دنیا است که چه موضوعاتی در دنیا مطرح می‌شود تا براساس آن صاحبان شرکت‌ها بتوانند برای نوآوری سازمان خود برنامه‌ریزی کنند و از موضوعات روز دنیا در صنعت پلاستیک مطلع شوند.

پتروشیمی‌ها مواد اولیه را به جای فروش در داخل، صادر می‌کنند

نائب رئیس انجمن پلیمر ایران همچنین به عوامل تضعیف نوآوری در صنعت پلاستیک پرداخت و گفت: مجموعه‌ای از عوامل مانع نوآوری در صنعت پلاستیک شده است. بخشی از عوامل مربوط به توانمندسازی شرکت‌ها است یکی دیگر از عوامل، نحوه سیاستگذاری متولیان این صنعت است، زیرا باید آن‌ها به نحوی عمل کنند که تمامی اکوسیستم صنعت پلاستیک،‌ شامل صنعت پتروشیمی، صنایع تکمیلی و سایر ذی‌نفعان، مجبور به همکاری بشوند و نفع تمامی این اکوسیستم در همکاری بیشتر با یکدیگر باشد.

وی افزود: در وضع فعلی منفعت تمامی ذینفعان در همکاری نکردن است به عنوان مثال صنعت پتروشیمی به جای فروش مواد اولیه به داخل، آن‌ را صادر می‌کند. همچنین دولت باید به انجمن‌ها بیشتر بها بدهد. گرچه خوشان هم باید بیشتر فعال شوند تا با برنامه‌ریزی و تعامل بیشتر با دولت، وضعیت صنعت را بهبود دهند.

دبیر دومین همایش نوآوری در صنعت پلاستیک تصریح کرد: در حال حاضر نتوانسته‌ایم از ظرفیت کامل صنعت پلاستیک استفاده کنیم و باید به توسعه آن بیشتر توجه کنیم. این صنعت از صنایع مهم کشور و از 5 صنعت اصلی برای توسعه است زیرا حلقه کاملی از تولید مواد اولیه را در داخل کشور داریم. همچنین به لحاظ علمی و دانشی، سطح بسیار بالایی داریم که بلااستفاده باقی مانده است و در صورت بهره‌گیری مناسب از این ظرفیت‌ها، تولیدات این صنعت، می‌تواند به مزیت رقابتی برای کشور تبدیل شود.

زکایی در پایان درباره موانع نوآوری در صنعت پلاستیک گفت: قوانین مقرراتی وجود داردکه باعث شده پتروشیمی‌ها مواد اولیه مورد نیاز صنعت پلاستیک را صادر کنند زیرا برای‌‌شان سودآوری بیشتری دارد. در حال حاضر تمایل کمی از سوی پتروشیمی‌ها وجود دارد که مواد اولیه را به زنجیره‌های ارزش بالاتر وارد کنند.

انتهای پیام/4141/

منبع: آنا

کلیدواژه: پتروشیمی صنعت پلاستیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۲۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم

ایسنا/خراسان رضوی رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز رویداد ملی فبین‌فود گفت: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد.

شقایق حق‌جوی جوانمرد امروز ۱۳ اردیبهشت در اولین رویداد ملی فبین‌فود که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، با اشاره به اهمیت کیفیت غذا در کلام پیامبر(ص) اضافه کرد: با توجه به سخن رهبری و شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است، باید از مردم خواستار شویم که در حوزه ارتقای صنعت غذا مشارکت کنند، زیرا غذای خوب حق تمامی مردم ایران است و باید در تامین غذای خوب و سالم خود کوشا باشند. صنعت غذا، صنعتی شاداب با گردش مالی بزرگ است که پتانسیل ایجاد ثروت و اشتغال را به خوبی دارد و بعد از صنعت پتروشیمی دومین صنعت بزرگ ایران است. لذا همه ما باید به ارتقای آن توجه کنیم.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری بیان کرد: انسان برای اینکه بتواند خوب زندگی کند، باید در مرحله اول غذای خوبی داشته و در مرحله بعدی دارای شغل مناسبی باشد. دانشگاه‌های ما رشد بسیار خوبی داشته و فارغ‌التحصیلان آن مهارت‌های بالایی دارند، بنابراین باید جوانان ایرانی ما در همین صنایع پویای ایران مشغول به فعالیت شوند.

حق‌جوی جوانمرد ادامه داد: صنعت غذا با سختی مواد اولیه را جمع می‌کند و سعی در حرکت دارد و نیازهای مختلفی را شامل می‌شود، بنابراین سخت می‌تواند نوآوری را در خود جای دهد. لذا ما در معاونت علمی ریاست‌جمهوری فقط مسئول توسعه فناوری نیستیم، بلکه مسئول اشاعه فناوری هم هستیم که این اتفاق در چنین رویدادی رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه رویداد فبین‌فود در راستای همرسانی صنعت و فناوری است، عنوان کرد: صنایع ما نیازهایی دارند و متخصصین باید برای رفع این نیازها وارد شوند تا صنعت ناچار به واردات نباشد و نوآوری در ایران توسط فارغ‌التحصیلان دانشگاهی صورت گیرد. لذا این رویداد طراحی شده است تا به این مسائل رسیدگی کند. صنعتی که با سختی اجزای خود را در کنار هم جمع می‌کند، برای تمرکز بر روی نوآوری دچار سختی است و باید واسطه‌ای در این میان روی کار بیاید و نوآوری را به ارمغان بیاورد. همچنین تکثیر نمونه جدید، هزینه‌ و ریسک بالایی دارد، لذا باید نهاد بینابینی حضور یابد که ساخت سریع و آسان در آن صورت گیرد. چنین نهادی فب‌لب (آزمایشگاه ساخت سریع) نامیده می‌شود.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز این رویداد بیان کرد: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد. فرهنگ غنی ما سرشار از دستورالعمل‌های غذایی بسیار فاخر است که نه تنها به دلیل طعم بلکه به دلیل نوآوری و ترکیبات بسیار خاص، دارای ارزش غذایی بالایی هستند. غذای هر قوم یکی از مهمترین نمادهای فرهنگ و تمدن آن است. بنابراین باید بتوانیم تمامی قدرت خلاقانه خود را با نوآوری ترکیب نماییم تا ارزشی خلق شود که بتوانیم آن را در سطح کشور معرفی کنیم و انتشار دهیم.

در پایان این بخش از مراسم، قراردادهای همکاری میان برخی از صاحبان صنایع با پژوهشگران و اساتید دانشگاه امضا شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی