Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلشحوری 4 سال در مجلس حضور داشته و همسرش نیز معاونت یکی از وزارتخانه های مهم اقتصادی را بر عهده دارد. اما با اینحال، امثال سلحشوری بدون پاسخگویی درباره عملکرد خود، به سیاه نمایی وضعیت کشور مشغولند.

سرویس سیاست مشرق - روزانه می‌توان از لابه‌لای گزارش‌ها و عناوین خبری رسانه‌های مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابل‌توجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژه‌های مشرق" نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با «ویژه‌های مشرق» همراه شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*******

**پروانه سلحشوری: منطقه خاورمیانه،نفرین شده است

«پروانه سلحشوری» نماینده عضو فراکسیون امید مجلس در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت:«باید از سطوح کوچک جامعه شروع کنیم تا جامعه جهانی را بسازیم. باید از روی دوش منطقه نفرین شده خاورمیانه باری برداریم، این منطقه محل فروش سلاح‌های آمریکایی و جان دادن مردم شده است، ما باید زندگی را به خاورمیانه بازگردانیم و با مرگ مقابله کنیم».

سلحشوری در بخش دیگری از این مصاحبه گفت:«هم مجلس و هم عملکرد دوساله اخیر دولت باعث سرخوردگی مردم شد».

وی افزود:«شورای نگهبان دلایل زیادی برای رد صلاحیت افراد عنوان می‌کند، که متاسفانه مصادیق یکسانی ندارد. همه برای شورای نگهبان برابرند، اما خودی‌هایشان برابرترند...».

چندی پیش «پروانه سلحشوری» در اظهارنظری تأمل برانگیز گفته بود:«ما تمرکز خود را بر کشورهای منطقه گذاشتیم و امروز مردم آن کشورها، ما را لعن و نفرین می‌کنند»! حالا این نماینده اصلاح طلب مجلس، منطقه غرب آسیا(خاورمیانه) را منطقه ای نفرین شده نامیده است!

سلحشوری همچنین پیش از این خواستار تکرار طرح آمریکایی «بهار عربی» در ایران شده بود. وی گفته بود:«مگر سوختن یک دکه‌دار در تونس منجر به انقلاب نشد؟ پس چرا ما اینقدر نسبت به هم بی‌تفاوت هستیم؟ چرا وقتی این همه زنان را تحت فشار قرار می‌دهند، ساکت هستیم و کسی حرفی نمی‌زند؟».

پروانه سلحشوری و همقطاران وی هیچگاه اقدامات جنایتکارانه و تروریستی دولت آمریکا را محکوم نمی کنند. این جماعت حتی از پاگذاشتن بر خون سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نیز شرم نمی کند و همچنان نسخه ذلت بار مذاکره با آمریکا را می پیچد.

سلحشوری در مصاحبه مذکور علیرغم اذعان به کارنامه غیرقابل دفاع دولت و مجلس، شورای نگهبان را به رفتار حزبی و سیاسی متهم کرده است. شورای نگهبان براساس قانون و در پروسه ای که در بسیاری از کشورها رایج و بدیهی است، صلاحیت کاندیداهای مجلس را بررسی کرده است.

لازم به ذکر است که «برات قبادیان»، همسر پروانه سلحشوری، معاون وزیر صنعت است. سلشحوری 4 سال در مجلس حضور داشته و همسرش نیز معاونت یکی از وزارتخانه های مهم اقتصادی را بر عهده دارد. اما با اینحال، امثال سلحشوری بدون پاسخگویی درباره عملکرد خود، به سیاه نمایی وضعیت کشور مشغولند.

اصلاح طلبان مسبب اصلی وضع موجود هستند اما با توهین به فهم و شعور مردم، ژست شاکی و منتقد به خود می گیرند.

** از تئوری داماد لرستان تا تئوری فرزند آیت الله جنتی

روزنامه ایران در گزارشی نوشت:«دبیر شورای نگهبان از رئیس جمهوری گلایه کرده که چرا با اظهارات خود، افکار عمومی را نگران کرده و موجب یأس مردم و سوء استفاده دشمن شده است. آیت‌الله احمد جنتی در جلسه دیروز شورای نگهبان گفته که این شورا از تأیید یا رد صلاحیت هیچ فردی منتفع یا متضرر نمی‌شود و برایش این جناح یا آن جناح فرقی ندارد و فقط به مر قانون عمل می‌کند.»

ارگان دولت در ادامه نوشت:«روحانی دیروز تأکید کرده که رضایت عامه مردم باید ملاک باشد نه رضایت یک قوم یا جناح. با هیچ متر و معیاری این سخن رئیس جمهوری را نمی‌توان نه در حکم نگران کردن افکار عمومی خواند و نه شرکت در یک پروژه ضد ملی. مضاف بر اینکه آیا انتقادها نسبت به عملکرد شورای نگهبان محدود به رئیس جمهوری بوده است؟...مگر علی جنتی، فرزند دبیر شورای نگهبان هم انتخابات پیش رو و عملکرد شورای نگهبان را به باد انتقاد نگرفت و نگفت که "نتیجه انتخابات پیشاپیش روشن است"؟...در حقیقت فرزند دبیر شورای نگهبان موضع رئیس جمهوری را تأیید کرده‌اند تا موضع شورای نگهبان را».

ارگان رسانه ای دولت، مدعی شده است که چون فرزند آیت الله جنتی به رویکرد شورای نگهبان ایراد گرفته است، پس درباره عملکرد شورای نگهبان،حق با دولت و اصلاح طلبان است!

واقعیت این است که دولتمردان و اصلاح طلبان هیچ دلیل فنی و کارشناسی و منطقی در مخالفت با عملکرد شورای نگهبان ندارند، به هیم دلیل به استدلال های سطحی و خنده دار روی می آورند.

در سال 88 یکی از سران فتنه در تشریح چرایی تقلب در انتخابات گفته بود:«یک نقاطی هستند که خودشان نشان دهنده نادرست بودن میزان آراست. مثلا ترک‌زبان‌ها و مردم آذربایجان فرزند خودشان را رها نمی‌کنند تا به فرد دیگری رای بدهند یا خود بنده که بارها گفتم من لر هستم و آقای موسوی هم گفته داماد لرستان است، لرها داماد خودشان را رها نمی‌کنند...این دو مورد برای ما ملاک است که باقی موارد هم همینطور است....ما نمی‌دانیم چگونه با این صندوق‌ها عمل شده و رأی‌ها چگونه دست برده شده و چه بوده»!

در روزهای گذشته نیز «سعید شریعتی» از دستگیرشدگان فتنه 88 گفته بود چون «علی مطهری» فرزند شهید مطهری و رئیس انتشارات آثار شهید مطهری است، پس حتما باید تایید صلاحیت می شده است.

متاسفانه دولتمردان و طیف اصلاح طلب با اهداف سیاسی و قبیله ای به شورای نگهبان حمله می کنند. این جریان از تئوری داماد لرستان به تئوری فرزند آیت الله جنتی رسیده است. این یعنی دستِ منتقدان شورای نگهبان از دلایل کارشناسی و فنی و منطقی خالیست. 

** اصلاح طلبان همچنان در پی کسب رضایت از دولتِ تروریست آمریکا

روزنامه ابتکار در مطلبی با عنوان «درهای بسته به روی CFT» نوشت:«اف‌ای‌تی‌اف و لوایح مربوط به آن به یکی از جنجال‌برانگیزترین موضوعات کشور تبدیل شده است به نوعی که پیوستن ایران به این کارگروه بین‌المللی دستاویز جریان‌ها و جناح‌های سیاسی علیه همدیگر شده است. سال‌هاست ایران درگیر این موضوع است و همچنان برای پیوستن ایران به گروه ویژه اقدام مالی (FATF) و تصویب لوایح چهارگانه آن است».

در هفته های گذشته، دولت تروریست آمریکا در اقدامی جنایتکارانه سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی را به شهادت رساند. بسیاری از تحلیلگران تاکید کردند که این اقدام آمریکا، مصداق عینی تروریسم دولتی است.

آمریکا عضو FATF است و یکی از کارویژه های اصلی این سازمان مبارزه با تروریسم و پولشویی است. اما اف ای تی اف به هیچ عنوان درباره اقدام تروریستی یکی از اعضای خود موضع گیری نکرده و سکوت پیشه کرد.

این سازمان پیش از این نیز در مسئله داعش و پولشویی و اقدامات تروریستی این گروهک تکفیری، هیچ اقدامی انجام نداد.

FATF هیچ کاربردی در مبارزه با تروریسم و پولشویی ندارد. به همین خاطر است که 70 درصد پولشویی در جهان در آمریکا و کشورهای اروپایی(اعضای اصلی FATF) رخ می دهد.

کارویژه اصلی اف ای تی اف، هوشمند سازی تحریم های آمریکا و مسدودکردن مسیرهای دورزدن تحریم ها از سوی ایران و به عبارتی ایجاد قابلیت «نقطه زنی» در تحریم های آمریکاست.

ترور ناجوانمردانه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، حجت را درباره اف ای تی اف تمام کرد. اما اصلاح طلبان همچنان در پی کسب رضایت از دولتِ تروریست آمریکا هستند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: هواپیمای اوکراینی سردار سلیمانی انتخابات98 لیگ قهرمانان آسیا ویژه های مشرق خاورمیانه شورای نگهبان سردار حاج قاسم سلیمانی امریکا علی مطهری آیت الله جنتی روحانی ویژه های مشرق علی جنتی فراکسیون امید مجلس داعش آذربایجان تروریسم لرستان سعید شریعتی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دولت تروریست آمریکا شهید مطهری انقلاب روزنامه آرمان ویژه های مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۳۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟

آمریکا همزمان با حملات هوایی به الحدیده، صعده و صنعا برای حمایت از رژیم صهیونیستی، پروژه ای سیاسی - امنیتی برای تضعیف دولت نجات ملی یمن را به اجرادرآورده تا بار دیگر آتش جنگ داخلی در این کشور را شعله‌ور نماید. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، همزمان با استمرار عملیات نیروهای یمنی در مقابله با کشتی های رژیم صهیونیستی در باب‌المندب برای حمایت از مردم غزه، آمریکا تحرکات سیاسی خود را با هدف تضعیف دولت صنعا آغاز کرده است. آمریکا به موازات عملیات موسوم به "نگهبان رفاه" که با همراهی انگلیس در غرب اقیانوس هند و دریای سرخ به اجرا درآورده، پروژه سیاسی را  با نقش آفرینی "استیون فاگین" به اجرا درآورده است.

براساس گزارش ها، استیون فاگین، سفیر آمریکا در یمن که سابقه سرکنسولی در اربیل و ریاست دفتر ایران در وزارت خارجه آمریکا را بر عهده داشته است، تلاش می کند تا گروه های مختلف در یمن را علیه دولت نجات ملی که در صنعا مستقر می باشد، متحد نماید. تلاش های فاگین طی دو ماه گذشته باعث شد تا از حجم حملات لفظی و رسانه ای میان اعضای شورای ریاستی (به ویژه بازمانده های دولت «منصور هادی»، رئیس جمهور مخلوع) کاسته شود و هم نشانه هایی از کاهش اختلاف میان این شورا با شورای انتقالی جنوب هم نمایان شد.

در این راستا، «رشاد العلیمی»، رئیس شورای ریاستی در همین بازه زمانی بارها از تلاش ها برای وحدت و همکاری برای مقابله با دولت صنعا سخن گفت و در مصاحبه ای در 18 آوریل با جمعی از خبرنگاران مصری اظهار داشت: اعضای شورای ریاستی شرایط استراتژیک کنونی را درک می کنند و دولت (در تبعید) بر ایجاد تحول استراتژیک که به سود منطقه باشد، تاکید دارند. سفیر آمریکا در یمن همزمان با تلاش برای یکصدا کردن شورای ریاستی تلاش برای کاستن از اختلافات موجود میان شورای ریاستی و شورای انتقالی جنوب را به طور ویژه در دستور کار خود قرار داده است. فاگین در همین راستا نشستی در 28-29 آوریل با حضور 24 حزب، گروه و مجموعه سیاسی یمنی مخالف دولت نجات ملی در عدن برگزار نمود.

این نشست که توسط آژانس توسعه بین المللی و مرکز دموکراسی وابسته به وزارت خارجه آمریکا برگزار گردید، به توافقی هفت بندی منجر شد که بر اصول صلح و همکاری میان بازیگران مخالف دولت صنعا تاکید داشت. در این توافق بر بندهایی همچون مبارزه با تروریسم، تشکیل دولت فراگیر و حل مشکل جنوب (بدون اشاره به استقلال) تاکید گردید و فاگین سفیر آمریکا در سخنانی بر تعهد کشورش بر اجرای این اصول تاکید نمود. با وجود تلاش های مذکور، شورای انتقالی جنوب پس از نشست تحت سرپرستی آمریکا با لحنی منفی به این نشست پرداخت و از گنجانده نشدن حق جدایی و استقلال جنوب انتقاد کرد تا نشان دهد رسیدن به توافق فراگیر در یمن تا چه حد دشوار است.

آمریکایی ها همزمان با این تلاش های سیاسی، در حوزه نظامی و امنیتی هم وارد عمل شده اند و سایت "الخلیج" در این زمینه خبر داد که آمریکا نیروهای مخالف حوثی ها در یمن از جمله شبه نظامیان وابسته به شورای ریاستی موسوم به نیروهای مقاومت ملی و عمالقه (مزدوران امارات) را به طور مستقیم و بی واسطه مسلح کرده است. همچنین نیروهای جدایی طلب جنوب هم توسط آمریکایی ها برای جنگ با دولت نجات ملی در صنعا تسلیح شده اند و سفرهای چندماه گذشته استیون فاگین به حضرموت در ارتباط با همین تلاش ها بوده است.

آمریکا درحالی همزمان با حملات هوایی به الحدیده، صعده و صنعا برای حمایت از رژیم صهیونیستی، پروژه ای سیاسی - امنیتی برای تضعیف دولت نجات ملی یمن را به اجرادرآورده که طی یکسال اخیر نه تنها درگیری میان عربستان با یمن متوقف شده بود، بلکه اوضاع جنگ داخلی در مناطقی همچون تعز و مارب هم تا حد زیادی آرام شده بود.  دور از انتظار نیست که با آغاز فاز عملیاتی پروژه آمریکا، تلاش ها برای صلح در جنوب شبه جزیره به کلی به شکست کشیده شود که این امر حتی به ضرر منافع متحدان عربی واشنگتن تمام خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • چرا متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین اجرایی نشد؟ | مابه‌التفاوت واریز خواهد شد
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!