Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@08:45:41 GMT

چند زن درایران سرپرست خانوارهستند؟

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۳۴۴۷۱

معاون‌ زنان و امور خانواده رئیس‌جمهور گفت: بر اساس آمار زنان سرپرست خانوار ۳.۵ میلیون نفر هستند، اما لزوما همه این زنان نیاز به حمایت ویژه یا اشتغال ندارند و یا بسیاری از آنها شاغل هستند. ناطقان: معصومه ابتکار، امروز، ۳ بهمن‌ماه، در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سالن شهید باهنر استانداری خراسان رضوی، اظهار کرد: ما اکنون در حال اجرای چند طرح توان‌افزایی زنان سرپرست خانوار در سطح کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک مورد طرح وزارت کار بوده که در خراسان با موفقیت در حال اجراست.

وی افزود: کل این طرح‌ها در سطح کشور حدود ۱۲ هزار نفر زن سرپرست خانوار را از ابتدا با مهارت‌های عمومی و زندگی آشنا می‌کند و بعد مهارت‌های کسب و کار و مهارت‌های اختصاصی مربوط به کسب و کارهایی که مزیت فردی و منطقه‌ای دارد و توانمندی‌هایی که خود بانوان دارند، آموزش داده می‌شود. مرحله بعد تامین زنجیره ارزش است که افراد، سرمایه‌گذاران و‌ پیشران‌هایی از این طرح‌ها حمایت کنند و بازاریابی انجام دهند. هدف این است که به نتیجه برسیم و نتیجه نیز اشتغال پایدار برای این زنان است. این طرح در استان‌ها مورد استقبال قرار گرفته است.

ابتکار با بیان اینکه «بر اساس آمار، زنان سرپرست خانوار ۳.۵ میلیون نفر هستند»، عنوان کرد: لزوماً همه این زنان نیاز به حمایت ویژه یا اشتغال ندارند. بسیاری از آن‌ها شاغل هستند. ما بیشتر سراغ زنانی رفتیم که نیاز به اشتغال، حمایت و توان‌افزایی دارند و آن‌ها را هدف قرار دادیم. شناسایی این زنان یکی از جهت‌گیری‌های عمده است. همکاری سازمان‌های مردم‌نهاد، دانشگاه‌ها، بخش‌های مختلف و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به عنوان پیشران در این طرح‌ها کلیدی بوده و موفقیت طرح را در حضور بخش خصوصی تضمین می‌کند.

معاون‌ زنان و امور خانواده رئیس‌جمهور بیان کرد: برای روستاها برنامه‌های متنوعی داریم که در استان خراسان نیز در حال اجراست. از سال ۹۶ با وزارت جهاد کشاورزی طرحی را اجرا می‌کنیم که در خصوص استانداردسازی محصولات کشاورزی بوده و هدف این است که مصرف سم و کود شیمیایی برای مصارف کشاورزی کاهش پیدا کند. در این طرح حفاظت از منابع آب و خاک، محیط زیست و تولید محصول سالم مدنظر است.

وی ادامه داد: این طرح در سطح کشور مورد استقبال قرار گرفته و جهاد کشاورزی در آموزش تسهیلگران و زنان روستایی گام‌های خوبی برداشته است. زنان روستایی تا کنون ۴۸ محصول استاندارد را تولید کرده‌اند. آن‌ها می‌توانند سریع برای محصولات بازار پیدا ‌کرده و صادرات کنند.

ابتکار اضافه کرد: امسال علاوه‌بر این طرح، طرح‌ توسعه فعالیت‌های مربوط به ترویج و تولیدات گیاهان دارویی را نیز در دستور کار داریم که آموزش زنان روستایی برای حفاظت از منابع طبیعی و تولیدات گیاهان دارویی است. طرح سوم با همکاری جهاد کشاورزی توان‌افزایی زنان روستایی در موضوع بوم‌گردی بوده که وزارت میراث فرهنگی نیز نقش دارد. این تفاهم‌نامه سه‌جانبه است. زنان روستایی نیز می‌توانند در توسعه بومگردی‌ها نقش داشته باشند. منبع: عصر ایران برچسب ها: زن ، سرپرست خانوار ، ابتکار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: زن سرپرست خانوار ابتکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، گفت: اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود 50 واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال 97 مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی ادامه داد: در صورت اخذ مجوزهای لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل 200 نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

فعالیت 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر 

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز گفت: با وجود اینکه شهرستان نیشابور یک شهر صنعتی است اما مزیت اول آن کشاورزی است و بیشتر صنایع آن هم وابسته به محصولات کشاورزی است.

علی مبارکی افزود: در این شهرستان حدود 40 هزار زن روستایی فعالیت می‌کنند و دارای 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر خانم هستیم.

وی یادآور شد: در بیشتر محصولات مزیت دار مانند سبزی و صیفی با برنامه ریزی‌های مدیریت هماهنگی ترویج استان و اداره آموزش و ترویج شهرستان و با کمک تسهیلگران، دوره های آموزشی برای توانمندسازی زنان روستایی برگزار می‌کنیم.

این مقام مسئول کمبود اعتبارات و تسهیلات مشاغل خانگی برای ایجاد شغل در بین این قشر زحمت کش را از کاستی‌های این حوزه برشمرد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی