Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از آثار حاضر در جشنواره فیلم فجر، مستند عالیجناب است. مستندی که از بُعدی متفاوت به یکی از مشکلات رایج در جامعه می پردازد. درباره این اثر و حواشی آن با سجاد ایمانی کارگردان مستند عالیجناب گفت‌وگو کردیم.

وی ابتدا به خبرنگار ما گفت: «عالیجناب» یک مستند اجتماعی است که از زندگی یک قهرمان بوکس می‌گوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شخص در زندگی با مشکلاتی مواجه شده که در صدد حل آن هاست. مدت ها بود این موضوع را بررسی می کردم که چرا عده ای که عملکرد خوبی در برهه ای از زندگیشان داشتند، به یک باره دچار بحران می شوند. دلیل و علت های این موضوع را در شهرهای کوچک جست و جو کردم؛ چراکه بیشتر در آن مناطق چنین موضوعاتی پیش می‌آید.

ایمانی در ادامه بیان کرد: روایت مستند «عالیجناب» روایت زندگی بوکسوری است که در گذشته انسان مهمی بوده و حال و روز خوبی داشته است. حالا بعد از گذشت سال ها این شخص زندگی اش دچار مخاطره شده و با چنگ و دندان تلاش می کند خود و زندگی اش را به مسیر قبلی برگرداند.

بیشتر بخوانید: علت نبود انیمیشن در جشنواره فیلم فجر چیست؟

وی درباره چگونگی شکل‌گیری این مستند اظهار کرد: ابتدا تصمیم داشتم مستندی درباره بی اعتقادی بسازم. البته هدفم از توجه به موضوع بی‌اعتقادی صرفاً مذهبی نبود. منظور بی اعتقادی نسبت به انسانیت، شخصیت و عهد و پیمان هایی بود که فرد با دیگران بسته است؛ اطرافیانم را می دیدم که قبلاً انسان های با شخصیتی بودند و الان به دلیل بیکاری و مشکلات دیگر دچار دوگانگی رفتاری در زندگی روزمره شدند. احساس کردم باید پیگیر این موضوع باشم.

این مستند ساز ادامه داد: دنبال سوژه ای بودم که ایده من را با زندگیاش به مخاطب منتقل کند. در نهایت با عالیجناب آشنا شدم. بعد از شش ماه دوستی، رفاقت و رفت و آمد با او پیشنهاد ساخت مستند را مطرح کردم؛ عالیجناب هم پذیرفت. الان هم با یکدیگر در ارتباط هستیم. تصمیم دارم وی را در سانس اکران به کاخ رسانه جشنواره فجر بیاورم. جشنواره فجر به واسطه اعتباری که دارد، مهم است. به واسطه این جشنواره فیلم ما هم دیده خواهد شد. خوشبختانه چند اکران مردمی هم داریم و برای مستند ساز این دیده شدن خیلی اهمیت دارد.

ایمانی در پایان به اهمیت جشنواره فجر اشاره کرد و گفت: در دوره های قبل سانس اول جشنواره متعلق به مستند بود. ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره گفت برای دیده شدن آثار مستند، سانس پایانی را به اکران آن ها اختصاص داده است. فکر نکنم این کار بازخورد مثبتی داشته باشد. بی توجهی سال گذشته به آثار مستند، امسال هم اتفاق خواهد افتاد. سانس پایانی جشنواره از ساعت ۲۲ آغاز می شود و همه در آن ساعت می‌خواهند نقد فیلم ها را بشنوند. اتفاقی افتاد که نباید می افتد. من هم به این موضوع اعتراض دارم. متاسفانه برنامه ریزی جشنواره به گونه‌ای است که مستند‌ها دیده نمی‌شوند.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۵۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان با ابتکار عمل برای افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   حجت‌الاسلام حسن اسماعیلی در سفر به شهرستان نقده و شهر محمدیار و در دیدار با مسئولین این منطقه بر ضرورت برنامه‌ریزی جهت افزایش حضور مردم در فریضه الهی نماز جمعه تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت نماز جمعه به عنوان سنگر اسلام و انقلاب، افزود: حضور در نماز جمعه علاوه بر واجب شرعی، فرصتی برای وحدت و همدلی مسلمانان و همچنین تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

مدیر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه آذربایجان‌غربی با بیان اینکه نماز جمعه باید به عنوان یک فریضه واجب و ضروری در بین مردم نهادینه شود، گفت: مسئولین و متولیان امر باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و ابتکار عمل در جهت افزایش حضور مردم در نماز جمعه تلاش کنند.

اسماعیلی همچنین از زحمات و تلاش‌های برگزارکنندگان نماز جمعه محمدیار قدردانی کرد و از آن‌ها خواست با توجه به گسترش شهر و ازدیاد جمعیت، از هم اکنون برای جانمایی و احداث مکانی مناسب برای برگزاری نماز جمعه در آینده برنامه‌ریزی کنند.

دیگر خبرها

  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • مسئولان با ابتکار عمل برای افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند
  • مرور زندگی «آقای خاص» کشتی با روایت فرزاد حسنی
  • فرزاد حسنی راوی ناگفته‌های زندگی سرمربی تیم ملی شد
  • مسئولان با ابتکار عمل در جهت افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می‌شود
  • تیزر «بارگادون» منتشر شد/ مستندی درباره آداب خوشه‌چینی انگور
  • شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون