Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی امروز پنجشنبه در دومین روز از سفر خود به جمهوری سوریه با بسام ابراهیم وزیر آموزش عالی سوریه، دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که جمعی از روسای دانشگاه‌های شهرهای حلب و دمشق حضور داشتند، وزیر آموزش عالی سوریه با گرامیداشت یاد و خاطره سردار سلیمانی و تبریک و تسلیت این شهادت به دو ملت ایران و سوریه اظهار داشت: شهید سلیمانی و ابومهدی مهندس همواره با دشمنان مشترک دو ملت می جنگیدند و به خنثی کردن توطئه‌های دشمنان دو ملت می‌پرداختند و این دو شهید در شدیدترین محاصره‌های اقتصادی و نظامی در کنار ملت سوریه بودند و یاد و خاطر آنان همواره در ذهن مردم سوریه زنده و بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسام ابراهیم با ارائه گزارشی از وضعیت آموزش عالی در کشور سوریه گفت: سوریه دارای هشت دانشگاه دولتی، ۲۳ دانشگاه خصوصی و هشت بیمارستان آموزشی تحت پوشش وزارت آموزش عالی و چندین مدرسه عالی است.

وزیر آموزش عالی سوریه با اشاره به اینکه همکاری‌های مشترک با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری ایران در حال انجام است، افزود: تقاضای بورسیه برای تحصیل دانشجویان سوری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را داریم تا دانشجویان ما در رشته‌های پزشکی و داروسازی و دندانپزشکی بتوانند تحصیل کنند.

وی افزود: در حال حاضر دانشجویانی از سوریه در رشته‌های سلول‌های بنیادی در ایران در حال تحصیل هستند و زبان فارسی در دانشگاه‌های دمشق و سایر شهرهای سوریه در مقطع کارشناسی تدریس می‌شود. امیدواریم این دانشجویان بتوانند در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در ایران ادامه تحصیل دهند.

حاجی میرزایی در ادامه این دیدار با ابراز تشکر از همدردی مردم و دولتمردان سوریه در مورد شهادت سردار سلیمانی گفت: دشمنان تصور می‌کردند می‌توانند با شهادت سردار سلیمانی اتحاد به وجود آمده بین ملت‌های مسلمان منطقه را از بین ببرند، اما پس از شهادت سردار سلیمانی این نقشه دشمنان نقش برآب شد و اتحاد بین ملت‌های مسلمان منطقه بیشتر و باعث شد تا انسجام بیشتری بین ملت‌های مسلمان منطقه شکل گیرد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: من اینجا هستم تا بر استمرار حمایت همه جانبه جمهوری اسلامی ایران از کشور سوریه و ضرورت همکاری‌های علمی، آموزشی و فرهنگی تاکید کنم و جمهوری اسلامی ایران همواره حامی تمامیت ارضی کشور سوریه و حفظ انسجام و یکپارچگی ملی سوریه بوده و برآن تاکید داشته است.

حاجی میرزایی با تبریک پیروزی‌های کسب شده در ادلب به ملت و دولت سوریه گفت: امیدوارم این پیروزی‌ها به خروج تروریست‌ها از کشور سوریه منجر شود.

وی با اشاره به موفقیت‌های علمی ایران در حوزه های مختلف گفت: با تاکید مقام معظم رهبری پیشرفت‌های علمی بسیار خوبی به دست آمده است و ایران بالاترین رشد علمی را در بین کشورهای منطقه کسب کرده است.

حاجی میرزایی با بیان اینکه آموزش و پرورش ایران دو دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی را در زیر مجموعه خود دارد که وزارت آموزش عالی سوریه می‌تواند همکاری‌های علمی و فرهنگی را با این دو دانشگاه انجام دهد.

برچسب‌ها سوریه قاسم سلیمانی محسن حاجی‌ میرزایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سوریه قاسم سلیمانی محسن حاجی میرزایی حاجی میرزایی حاجی میرزایی حاجی میرزایی حاجی میرزایی سوریه قاسم سلیمانی محسن حاجی میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۵۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران

دانشگاه تهران، امسال 90 ساله می شود و به همین مناسبت، برنامه هایی برگزار می شود.

لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران با عنوان «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد. رویدادهای این بزرگداشت، هشتم خرداد ماه ۱۴۰۳ افتتاح می‌شود و تا پایان سال ادامه دارد. 

 

  دانشگاه تهران در سال 1313 تاسیس شد. به نوشته دانشنامه ایرانیکا، دانشگاه تهران با ادغام دارالفنون، مدرسه علوم سیاسی، مدرسه طب، مدرسه عالی فلاحت و صنایع روستایی، مدرسه فلاحت مظفر (نخستین مدرسه کشاورزی در ایران)، مدرسه صنایع و هنر (مؤسس کمال الملک)، مدرسه عالی معماری، مدرسه عالی حقوق، و چند مرکز آموزش عالی دیگر تهران شکل گرفت.

دانشگاه تهران، هم اکنون یکی از بزرگترین دانشگاه های ایران به شمار می رود. با این حال اولین دانشگاه معاصر، مدرسه عالی دارالفنون است.

دانشگاه تهران دارای ۱۹ دانشکدهٔ مستقل، ۶ دانشکدگان با ۲۹ دانشکده وابسته، ۵ پردیس منطقه‌ای، ۱۳ مرکز پژوهشی و ۱۸ مؤسسهٔ پژوهشی و پژوهشکده است. 


سردر دانشگاه تهران

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند (فیلم)
  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟
  • قهر پسران دهه هشتادی با دانشگاه
  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد