Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@03:07:44 GMT

ماهواره ظفر چه نقشی در زندگی مردم دارد؟ +فیلم

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۳۶۸۵۷

ماهواره ظفر چه نقشی در زندگی مردم دارد؟ +فیلم

ماهواره ظفر چه نقشی در زندگی مردم دارد؟ +فیلم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: فردا

کلیدواژه: ماهواره ظفر پیشرفت بزرگ علمی فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۶۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری اولین ارتباط بلوتوثی با زمین

یک استارت‌آپ فضایی در تازه‌ترین تحقیقات خود توانست ارتباط اولین ماهواره خود را با بلوتوث انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اتصال ماهواره‌ها به یکدیگر به کمک بلوتوث جدیدترین موضوعی است که شرکت هابل نتورک روی آن متمرکز شده است. در حال حاضر، ارتباط و اتصال ماهواره‌های فضایی از طریق فرکانس‌های رادیویی انجام می‌شود، اما هابل نتورک به‌تازگی اعلام کرده که از فناوری بلوتوث برای برقراری ارتباط با یک ماهواره کمک گرفته است.

هابل نتورک که یک استارت‌آپ مستقر در سیاتل است، در ماه مارس امسال دو ماهواره خود را به کمک اسپیس‌ایکس به فضا پرتاب کرد. از آن زمان، این شرکت تأیید کرد که سیگنال‌هایی را از تراشه‌های بلوتوث ۳.۵ میلی‌متری ماهواره‌ها از فاصله بیش از ۶۰۰ کیلومتری دریافت کرده است.

هابل مدعی است به کمک این امکان می‌توان کاربردهای بسیاری را در زمینه لجستیک بهبود داد. ردیابی حیوانات و مدیریت آن‌ها، پایش وضعیت خاک یا منابع طبیعی در نقاط مختلف، ردیابی خودرو و کودکان از کاربردهایی است که هابل به آن‌ها اشاره می‌کند.

با این حال استفاده از فناوری بلوتوث در طراحی دستگاه‌ها و وسایل متصل موضوع جدیدی نیست. این شرکت می‌گوید که دستگاه‌های IoT (اینترنت اشیا) موجود، مصرف انرژی زیادی دارند و کارکرد آن‌ها پرهزینه است. از طرفی این دستگاه‌ها و وسایل، فاقد اتصال جهانی هستند. امروزه این محدودیت‌ها در دستگاه‌های دارای بلوتوث، بسیاری از صنایع را از استفاده از اینترنت اشیا برای کسب‌وکار خود باز می‌دارد.

هابل نتورک جهت فراهم‌سازی بستر سخت‌افزاری مناسب برای اتصال بلوتوث ماهواره‌ای آنتن خاصی نیز طراحی کرد که امکان نصب آن روی ماهواره‌های کوچک وجود دارد. عملکرد این آنتن تقریباً مشابه با ذره‌بین است و می‌تواند با تقویت سیگنال، ارتباط ماهواره‌ای با تراشه بلوتوث دستگاه‌های رایج را ممکن سازد.

این استارت‌آپ قصد دارد در تابستان امسال، سومین و چهارمین ماهواره خود را مجدداً با اسپیس‌ایکس به فضا پرتاب کند. هابل فصد دارد یک شبکه از ۳۶ ماهواره در فضا تشکیل دهد که نام آن را «صورت فلکی بتا» نامیده است. این ۳۶ ماهواره که طبق برنامه‌ریزی‌ها تا ۲۰۲۶ به فضا خواهند رفت، تقریباً ۲ تا ۳ ساعت در روز از هر نقطه‌ای در جهان با زمین ارتباط برقرار خواهند کرد.

منبع: فارس

کد خبر 750448

دیگر خبرها

  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • برقراری اولین ارتباط بلوتوثی با زمین
  • تا رسیدن مترو به حرم شاهچراغ از مسئولان مطالبه خواهم کرد
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • شوراهای شهر و روستا نقشی اساسی و مهمی در کشور دارند
  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر