Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان پیشین تکواندو جهان گفت: به‌عنوان نماینده مربیان تکواندو ایران در کرواسی تلاش خواهم کرد تا عملکرد مثبتی داشته باشم.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، یوسف کرمی که در کارنامه او مدال برنز المپیک، دو نشان طلا و دو مدال برنز جهان به همراه دو مدال طلای بازی‌های آسیایی در رشته تکواندو دیده می‌شود و چند سالی است از دنیای قهرمانی خداحافظی کرده به عنوان مربی باشگاه جاسترب زاگرب کرواسی انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او مدتی کوتاه مدیر فنی تیم نونهالان تکواندو ایران هم بوده است.

یوسف کرمی درباره حضورش در تباشگاه جاسترب کرواسی به خبرنگار ورزشی آنا اظهار کرد: تیم تکواندو این باشگاه یکی از باشگاه‌های موفق در کرواسی است که ملی‌پوشان زیادی را به تیم ملی کشورش معرفی کرده است. مدیران این باشگاه پس از آنکه متوجه شدند من مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی دارم علاقه‌مند بودند تا قراردادی برای چندین فصل امضا کنند اما من اعلام کردم موقتاً قرارداد یک ساله‌ای خواهم بست و در صورت تمایل مدت همکاری در آینده افزایش پیدا می‌کند.

وی درباره اینکه به چه دلیل تصمیم گرفت تا در قامت مربی برای تیمی در کرواسی فعالیت داشته باشد، بیان کرد: من از سال 2014 که از شیاپ‌چانگ خارج شدم و برای همیشه به‌عنوان تکواندوکار مبارزه را کنار گذاشتم، مسئولیت جدی از سوی فدراسیون تکواندو نداشتم و در این مدت به برگزاری سمینار در کشورهای مختلف نظیر مجارستان، صربستان، تونس، چین و ایران پرداختم و تنها در مقطعی مدیر فنی تیم نوجوانان بودم. چون پیشنهاد مربیگری خوبی در ایران نداشتم ترجیح دادم تا به درخواست نماینده باشگاه جاسترب کرواسی پاسخ مثبت دهم و چالش مربیگری در تیم تکواندو این باشگاه را قبول کردم تا نماینده مربیان ایران باشم و امیدوارم نتایج مثبتی بگیرم.

قهرمان پیشین تکواندو جهان خاطرنشان کرد: حضور در کرواسی می‌تواند چالش بسیار مهمی برای من باشد. تصمیمی حرفه‌ای گرفتم و تلاش خواهم کرد تا در تیم جاسترب مثمرثمر باشم. من برخلاف برخی ورزشکاران که زیر پرچم کشورهای دیگر مبارزه می‌کنند، تشخیص دادم تا در قامت مربی در یکی از تیم‌های اروپایی حضور داشته باشم و امیدوارم در کرواسی موفق باشم تا بتوانم توانمندی فنی مربیان ایرانی را در رشته تکواندو ثابت کنم.

کرمی درباره مهاجرت کیمیا علیزاده بانوی تکواندوکار ایران نیز عنوان کرد: او تصمیم شخصی گرفته و می‌خواهد برای کشور دیگری مبارزه دهد. به نظرم شکل رفتن او مناسب نبود و می‌توانست بدون سر و صدا و در آرامش ایران را ترک کند. نیاز به استفاده از بیانیه‌ای نبود که مطرح کردن آن حرف و حدیث‌های زیادی را به همراه داشت. علیرضا فغانی داور بین‌المللی فوتبال ایران ابتدا با فدراسیون فوتبال هماهنگ کرد و سپس به استرالیا رفت تا در این کشور داوری کند. بهتر بود علیزاده با انتخاب روشی حرفه‌ای از ایران می‌رفت.

انتهای پیام/4048/

منبع: آنا

کلیدواژه: تکواندو کیمیا علیزاده یوسف کرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۸۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ هزار مهاجرت به استان‌های شمالی کشور طی دو سال اخیر

معاون سازمان حفاظت از محیط زیست با حضور در کافه خبر خبرآنلاین می‌گوید: «بیش از ۲۰ سال هست که در ایران خشکسالی را به‌صورت ناپیوسته تجربه می‌کنیم.»

داریوش گل‌علیزاده ادامه می‌دهد: «ما سال‌ها غافل بودیم، اما الان یک سند بالادستی داریم تا کشور را با پیامدهای تغییر اقلیمی سازگار کنیم، وقتی هرسال با سیلاب مواجه هستیم چرا نباید خودمان را برای مواجه شدن با آن آماده کنیم.»

او اظهار می‌کند: «دستگاه محیط زیست خودش یک دستگاه مطالبه‌گر است، ما در برنامه هفتم برنامه مدیریت تغییرات اقلیمی را با چهار هدف تقویت سازگاری، کاهش آسیب‌پذیری، گسترش اقتصاد سبز و صنعت کم کربن دنبال کردیم.»

گل‌علیزاده با بیان اینکه یکی از تبعات خشکسالی مهاجرت اقلیمی است، ادامه می‌دهد: «این مهاجرت‌ها از فلات مرکزی ایران به‌علت کاهش کیفیت شاخص‌های زیستی به مناطق شمال کشور بسیار زیاد شده است، شاخص‌هایی مانند افزایش گرد و غبار، کمبود آب سبب این مهاجرت‌ها شده. برخی از مهاجرت‌های اقلیمی برای کسب شغل است چراکه با افزایش تغییرات اقلیمی مانند سیل و گرد و غبار معیشت مردم تحت تاثیر قرار می‌گیرد. یکی از پیامدهای تغییر اقلیم تهدید امنیت غذایی است، تولید بیش از ۹۰ درصد غذای دنیا وابسته به خاک است اما با جاری شدن سیل سلامت این خاک به خطر می‌افتد و سبب فرسایش آن می‌شود.»

او می‌گوید: «براساس آمارها در دو سال گذشته حدود ۸۰۰ هزار نفر مهاجرت اقلیمی در کشور داشتیم، که مقصد آن‌ها بیشتر استان‌های شمالی کشور و شهرهای اطراف تهران است.»

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899197

دیگر خبرها

  • کلوپ: هر کجای دنیا باشم، لیورپول را تماشا خواهم کرد
  • جمیله علم‌الهدی: از رسانه‌های غربی می‌خواهم که به ایران بیایند و وضعیت را ببینند
  • مربیان باید موضوعات را با ارزش‌های دینی تبیین و تشریح کنند
  • برگزاری نشست کمیسیون‌ ورزشکاران و مربیان فدراسیون دوومیدانی
  • ۸۰۰ هزار مهاجرت به استان‌های شمالی کشور طی دو سال اخیر
  • پائز: قلب بازیکنان را می‌خواهم
  • رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است
  • سرمربی تیم ملی والیبال: می‌خواهم با ایران در پاریس ۲۰۲۴ حضور داشته باشم
  • سرمربی تیم ملی والیبال: می‌خواهم با ایران در پاریس 2024 حضور داشته باشم
  • (ویدئو) برف سنگین در بهار کروات‌ها را شگفت‌زده کرد