Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در پایان سفر خود به یزد در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به ضرورت توجه به موضوع پیشگیری از وقوع جرم گفت: در این ارتباط کارگروهی تعیین شد تا پیشگیری از وقوع جرم را در استان بررسی کنند که در این کارگروه از دانشگاهیان نیز کمک گرفته خواهد شد، زیرا معتقدیم زیبنده استان دارالعلم و دارالعباده یزد نیست که برخی از آسیب‌ها را در آن شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در مورد پرونده‌های معوقه در محاکم قضایی استان نیز گفت: تدابیری اندیشیده شد تا روند رسیدگی به پرونده‌ها تسهیل به ویژه پرونده‌هایی که شاکیان زیادی دارند به صورت ویژه دنبال شود.

رییس دستگاه قضا در ادامه گفت: یک هفته قبل از سفرش به یزد با حضور حدود ۴۰ نفر از بخش‌های مختلف این نهاد و استان یزد، کمبود‌ها، کاستی‌ها و نقاط مثبت و منفی را بررسی کردند و در آستانه سفر نیز تعدادی از مسئولان قوه قضاییه در قالب ۱۷ هیات به شهرستان‌ها اعزام شدند و عملکرد دستگاه‌های وابسته به این نهاد را بررسی کردند.

او افزود: نتیجه این بررسی‌ها جمع بندی شد و در جلسه سه ساعته شورای عالی قضایی با حضور مسئولان استان، گزارش همه این هیات‌ها طرح شد و تصمیماتی نیز در رابطه با رفع مشکلات به صورت فوری اتخاذ شد.

رئیسی عنوان کرد: پزشکی قانونی، برخی زندان‌ها و… مشکلاتی داشتند که مقرر شد به این موارد نیز رسیدگی شود.

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: ۸۰۰ میلیارد ریال از بودجه‌های قوه قضاییه و منابع استانی برای پرداخت به دستگاه‌های مختلف برای رفع مشکلات آن‌ها نیز در نظر گرفته شد و همچنین تدابیری اتخاذ شد تا زندانیان غیربومی که خانواده‌های آن‌ها در استان‌های دیگر ساکن هستند و خود متقاضی انتقال باشند به استان محل اقامت خود منتقل شوند.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در ادامه بر فعال شدن حوزه گردشگری تاکید کرد و افزود: استان یزد این ظرفیت را دارد که در این ارتباط بیشتر سرمایه گذاری کند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به اینکه یکی از دغدغه مسوولان یزد مهاجرپذیر شدن استان است، گفت: در این زمینه مقرر شد تا راهبرد جدی از سوی مدیران تدوین شود تا در شورای عالی سران قوا مورد بررسی قرار گیرد.

اوهمچنین اظهار امیدواری کرد که مکتب شهید سلیمانی نیز مورد توجه گروه‌های مختلف قرار گیرد و مردم هم بیشتر با آن آشنا شوند.

انتهای پیام/ ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری قوه قضاییه وقوع جرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۸۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو

بعد از پیگیری تسنیم در خصوص حجم بالای تخصیص ارز به مونتاژکاران و عدم کاهش التهابات بازار خودرو، وزیر صمت تیم کارشناسی را به جهت بررسی فرایندهای مذکور تعیین کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها 

گفتنی است،  اخیراً گمرک ایران لیست 100 واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.
همان‌طور که در پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست
  • تصاویر و مستندات جدید از نیکا شاکرمی به روایت خبرگزاری قوه قضاییه/ هشدار؛ تصاویر ناراحت‌کننده است
  • دستور رئیسی برای طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره
  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده
  • رازگشایی از قتل هولناک دختر جوان
  • ابراهیم رئیسی دستور ساخت جت ۱۰۰نفره را داد!
  • دستور رئیسی برای طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره | ویدئو
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو