Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: معتقدم با همین شرایط تحریم هم می توان در برنامه ای ۵ ساله اقتصاد کشور را به ثبات رساند و کاری کرد که دخل و خرج مردم با هم بخواند. ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۲ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، محمدباقر قالیباف در سلسله نشست های نیروهای انقلابی با موضوع "مردم، مقاومت و کارآمدی" یادبود شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی که در مسجد جامع الزهرا(س) قیامدشت برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدا به ویژه شهدای حادثه تلخ هواپیمای مسافربری ا‌وکراینی و سیدالشهدای مقاومت سپهبد سلیمانی با اشاره به فاصله مسئولان از مردم اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس این مردم بودند که در همه شئونات جنگ را اداره کردند نه ارتش و سپاه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما متأسفانه از دوران دفاع مقدس تا امروز به همان میزان که از مردم فاصله گرفتیم بر مشکلات نیز افزوده شده است.

وی با اشاره به موضوع داعش و شهدای مدافع حرم بیان کرد: خیلی از افراد می گفتند مگر می توان مقابل آمریکا و پولی که کشورهای مزدور منطقه می گذارند ایستادگی کرد؟ اما دیدید شهید سلیمانی با دست خالی و با اتکا به جوانان جهان اسلام چگونه توانست و موفق شود، به طوری که کاملا می توان دید که وعده خدا مبنی بر اینکه مهم نیست چقدر عده و عده دارید مهم این است که خالصانه همه امکانات تان را بیاورید و ما وعده پیروزی می دهیم محقق شد.

گزارش| کدام تجهیزات آمریکایی هنگام حمله موشکی ایران در عین الاسد مستقر بودند؟/ آمار خسارات آمریکا منتشر می‌شود؟اذعان تل‌آویو به توان و هماهنگی شگفت‌انگیز ایران در حمله موشکی به پایگاه عین الاسدسعداله زارعی: سرنوشت عین الاسد در انتظار برخی کشورهای منطقه

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به موضوع شلیک پهباد امریکایی و همچنین اقدام سپاه در هدف قرار دادن پایگاه عین الاسد افزود: از جنگ جهانی دوم تا امروز هیچ دولتی جرات شلیک یک تیر به یک سنگر و مقر آمریکایی را نداشته است اما نظام و انقلاب اسلامی معتقد به سنت های الهی ایستاد و توانست این کار را انجام دهد.

قالیباف با تاکید بر تکیه به مردم به ویژه جوانان تصریح کرد: وقتی در نیروی هوایی حرف از شهید مقدم می زنیم یعنی حرف از جوانان متدین، انقلابی و شجاعی که این اتفاقات مثبت به دست شان رقم خورد، افرادی که تکیه شان به خدا بود، وقتی از شهید سلیمانی و شهدا می گوییم باید بدانیم آن ها متعلق به مکتب علوی و عاشورا هستند و مثل کسانی نیستند که با وجود داشتن چنین جوان هایی برای حل مشکل تمنا از دشمن بکنند.

وی ادامه داد: ما مردم خود را فراموش کرده ایم و هر چه که می گذرد فاصله بین مسئولان و مردم بیشتر می شود که این یک اشکال است. وقتی ما حرف از فرهنگ جهادی می زنیم یعنی تمام وقت و فکر و کار ما باید با همان سنت های الهی منطبق باشد، وقتی با رویکرد مدیریت جهادی کار را دنبال نمی کنیم و منتظریم تا امکانات بیاید قطعا شرایط این گونه می شود.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در حقیقت راه شهید سلیمانی و دیگر شهدا و راه اساسی و اصولی انقلاب اسلامی این است که بر مردم تکیه کرده و منطبق بر سنت های الهی حرکت کنیم تا خدا ما را کمک کند در حالی که تا این موضوع را می گوییم می گویند نمی شود.

قالیباف سپس با ذکر خاطره ای از دوران خدمتش در نیروی انتظامی بیان کرد: در آن دوران وضعیت کلانتری ها بسامان نبود، بنابراین به این نتیجه رسیدیم که باید امنیت مردمی شود و مردم اگر به ما نیاز داشتند اطلاع دهند اما برخی ها به من گفتند دلت خوش است اما دیدید 15 ماه بعد این موضوع با همان امکانات تحولی در زندگی شما رخ داد؛ زیرا در فرهنگ جهادی و فرهنگ انقلاب اسلامی بحث نمی شود و نمی توانیم جایی ندارد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی قابل برطرف شدن است افزود: اکنون مشکل ما این است که افراد دخل و خرجشان با هم نمی خواند.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان با بیان اینکه ندید من جایی در مسئولیتی باشم و قولی به مردم داده باشم که انجام نشود خاطرنشان کرد: من می فهمم امروز زندگی ها سخت شده است، می فهمم یکی از مشکلاتی که در دل دارید و نمی توانید فریاد بزنید این است که به ما مسئولان بگویید شما ما را درک نمی کنید در چه شرایطی هستیم، من به خانه های بسیاری در تهران رفته ام به خانه ای که 6 پسر معلول داشت و بهزیستی به هر نفر آن ها 50 هزار تومان می داد پس من شرایط را درک می کنم، اما قول می دهم در یک برنامه پنج ساله بتوان این اقتصاد را به ثبات رساند و دخل و خرج مردم را با هماهنگ کرد.

انتهای پیام/220/ش

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۹۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد

رئیس فراکسیون مجلس یازدهم می‌گوید: دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر ۵ نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست.

به گزارش خبرآنلاین، جلال محمودزاده که به واسطه ردصلاحیت از حضور در مجلس دوازدهم بازمانده، می‌گوید؛ «مجلس یازدهم چشم خود را بر روی اشتباهات دولت بسته بود و به دلیل نبودن نظارت فساد در دولت رسوخ کرده است.»

این نماینده مجلس شورای اسلامی در قسمتی در دیگر از گفتگوی خود به نامه اخیر سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیسی به قالیباف اشاره می‌کند و می‌گوید؛ «دولت اگر برنامه‌ای برای حل مشکلات فعلی اقتصاد داشت برنامه‌ای ۳ مرحله‌ای به مجلس ارائه می‌کرد و به جای سر هم کردن آمارها در پاسخ به ضرب‌الاجل قالیباف برنامه جامعی می‌داد.»

در ادامه گفتگوی جلال محمودزاده، رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید:

آقای محمودزاده! به نظر شما دولت با علنی کردن اختلافات با مجلس چه هدفی را دنبال می‌کند؟

در حال حاضر اقتصاد کشور در وضعیت بسیار نامطلوبی بعد از انقلاب قرار دارد، فشار اقتصادی به مردم، گرانی کالاهای اساسی و کوچک شدن سفره مردم، همگی از جمله مواردی هستند که مشاهده می‌کنیم. مردم کاملاً تحت فشار اقتصادی هستند، در این دو سال طیف خانواده‌هایی که زیر خط فقر قرار گرفتند، بسیار افزایش پیدا کرده، تا جایی که خانواده‌های حاضر در قشر متوسط حذف شدند و به سمت خط فقر رفتند.

مجلس باید به دولت اخطار دهد

شرایط به نحوی است که یک خانواده برای تامین نیازهای خود نیاز به حداقل ۳۰ میلیون تومان درآمد ماهیانه دارد، یعنی درآمد زیر ۳۰ میلیون زیر خط فقر است. در صورتی که خانواده‌هایی در جامعه حضور دارند که با ۸ و ۱۰ میلیون تومان حقوق زندگی خود را مدیریت می‌کنند، این شرایط باعث شده که فشار اقتصادی به شدت به مردم وارد شود.

از آن طرف هم مجلس وظیفه نظارتی دارد و باید اخطارهای لازم را به دولت بدهد و اگر دولت از مسیر اصلی در اداره کشور خارج شود، مجلس باید از طریق ابزارهای نظارتی که در اختیار دارد، دولت را به ریل اصلی برگرداند. وظیفه رئیس مجلس هم همین است که نظارت کند اما در حال حاضر دولت گفتار درمانی می‌کند و آمارهایی می‌دهد که کارشناسی شده نیستند و واقعیت ندارند و با واقعیت جامعه در تضاد است.

تیم اقتصادی دولت بسیار ضعیف است و توانایی مدیریت وضعیت فعلی را ندارد

بنابراین وظیفه مجلس این است که از بعد نظارتی ورود پیدا کند و از دولت بخواهد که برنامه‌های خود برای حل این مشکل در بازه زمانی کوتاه مدت، متوسط و بلند مدت، ارائه کند. اما دولت حاضر نیست این اقدام را انجام دهد چراکه تیم اقتصادی دولت برنامه‌ای برای ارائه به مجلس ندارد چراکه اگر برنامه‌ای داشت وضعیت کشور به این ترتیب نمی‌شد، بنابراین تیم اقتصادی دولت تیم بسیار ضعیفی است، توانمندی مدیریت وضعیت موجود را ندارد لذا برنامه‌ای برای اصلاح وضعیت ندارد.

در مجموع دولت به این دلیل که برنامه ندارد خطاب به رئیس مجلس نامه نوشته و حرف‌های معمولی خود را در آن نوشته و برای انتشار به رسانه‌ها داده است.

رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند

با توجه به اینکه حدود ۳ هفته به پایان عمر مجلس یازدهم باقی مانده، هدف دولت از علنی کردن اختلافاتش با مجلس چیست؟

دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر ۵ نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست که قالیباف تنها کاندیدای ریاست مجلس باشد.

لذا دولت این نکته را دریافت کرده کما اینکه از میان داوطلبین ریاست مجلس چهره‌هایی حضور دارند که از قالیباف بیشتر به دولت نزدیک هستند. لذا یکی از دلایل علنی کردن اختلافات دولت و مجلس همین نکته است. دلیل عمده هم این است که دولت برنامه اقتصادی برای ارائه ندارد.

حتی رئیسی هم نمی‌تواند مانع فعالیت‌های مجلس یازدهم شود

بنابراین دولت احساس بی‌نیازی به مجلس کرده و آن را جدی نمی‌گیرد…

حدود ۱۱۰ نفر از نمایندگان مجلس تغییر کردند و اکثریت منتخین از جناح دولت هستند یا تجربه چندانی برای شروع حرکت جدی در مجلس ندارند. اینها مواردی است که دولت مشاهده می‌کند. لذا خود را موظف نمی‌داند که در فاصله آمدن افراد دیگر به جای قالیباف، برنامه‌ای ارائه دهد.

در صورتی که مجلس تا روز آخر یعنی تا روز ۶ خردادماه مجلس مسئولیت دارد و باید وظیفه نظارتی خود را پیگیری کند و هیچ‌کس حتی شخص رئیس جمهور، معاون‌های او و وزرایش نمی‌تواند مانع اجرای مسئولیت مجلس یازدهم تا روز آخر شوند.

دولت به رئیس مجلس آینده نیم‌نگاهی دارد

منظور شما این است که مثلا دولت به ریاست رسایی بر مجلس بیشتر روی خوش نشان می‌دهد تا ریاست قالیباف؟

اسامی که برای ریاست مجلس مطرح هستند نسبت به قالیباف، به دولت نزدیک‌تر هستند و این واقعیت است که دولت نیم‌نگاهی به این موضوع دارد اما اینکه دولت تا چه اندازه موفق شود به نظر نمایندگان مجلس دوازدهم بستگی دارد.

برای شما که عضوی از مجلس یازدهم هستید، این نکته عجیب نیست، رئیسی که همین نمایندگان از او دعوت کردند که وارد عرصه رقابت ریاست جمهوری شود، حالا با این ادبیات پاسخ نمایندگان را می‌دهد و رئیس همین مجلس را تخریب می‌کند؟

مجلس یازدهم در برخی از زمینه‌های نظارتی کوتاه آمد و رعایت حال دولت را کرد، در صورتی که اقدام اشتباهی بود. به عبارت دیگر مجلس یازدهم با هدف همکاری، از اشتباهات دولت گذشت و پیگیری نکرد، که اقدام مناسبی نبود.

برای مثال در قضیه چای دبش مجلس می‌توانست خیلی بهتر وارد شود اما متاسفانه وارد نشد و یا در مورد واگذاری پتروشیمی باختر به بخش خصوصی که تحقیق و تفحص آن انجام شده، اما هیئت رئیسه مجلس اجازه طرح موضوع در صحن علنی را ندادند، یا درباره خرید میوه شب عید وزارت جهاد و کشاورزی و شرکت آریو تجارت سهیل که تخلفات بسیار گسترده‌ای انجام داد، مجلس کوتاهی کرد، از موضوع هم گذشت و همین باعث شد مجلس در برخی مقاطع بازوی نظارتی خود را از دولت بردارد و تخلفاتی در بدنه دولت صورت بگیرد که به دلیل همین ضعف نظارتی مجلس بود.

دیگر خبرها

  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد