Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون دام علیه بیماری تب برفکی اظهار کرد: با توجه به تلاش‌هایی که در سال گذشته و امسال صورت گرفته محدودیتی برای واکسن تب برفکی وجود ندارد.

او افزود: در حال حاضر واکسن تولید داخل جوابگوی نیاز دامداران است و به میزانی که واکسن ساز‌ها می‌توانند تحویل دهند از واکسن داخلی و مابقی نیاز از طریق واردات تامین می‌شود و جای هیچ گونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رفیعی پور از طرح ملی رایگان واکسیناسیون تب برفکی در کشور خبر داد و گفت: در ماه‌های گذشته واکسیناسیون دام علیه تب برفکی به صورت رایگان و همچنین با پرداخت پول توسط دامداران صورت گرفت و محدودیت و مشکلی در این زمینه وجود ندارد و طی دو ماه باقیمانده تا پایان سال واکسیناسیون ادامه خواهد داشت.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: با توجه به اقدامات مناسب در زمینه تامین به موقع واکسن توانستیم سال موفقی را در کنترل بیماری تب برفکی سپری کنیم و امیدواریم با همکاری دامداران و اتحادیه دامداران کشور بتوانیم این موفقیت را ادامه دهیم.

این مقام مسئول نیاز سالیانه کشور به واکسن تب برفکی را ۳۰ تا ۴۰ میلیون دوز اعلام کرد.

  موفقیت بالای ۹۸ درصدی در کنترل بیماری آنفولانزا حاد پرندگان   او درباره آخرین وضعیت آنفولانزا حاد پرندگان در کشور گفت: بار‌ها اعلام کرده‌ایم که سیکل دوره پرورش مرغ تخم گذار ۷۵ تا ۸۰ هفته است که بدین ترتیب قبل از ۲۰ تا ۲۵ هفتگی باید واکسن مورد نیاز تامین و واکسیناسیون صورت گیرد.

رفیعی پور با اشاره به اینکه توزیع واکسن آنفولانزا فوق حاد پرندگان تحت نظارت دامپزشکی صورت می‌گیرد، بیان کرد: طی ماه‌های گذشته به میزانی که مرغداران نیاز داشتند واکسن در اختیار آن‌ها قرار گرفت.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: در ماه‌های گذشته بیش از ۴۵ میلیون دوز واکسن در اختیار مرغداران قرار گرفت و همواره واکسیناسیون طی برنامه اعلام سازمان دامپزشکی به اتحادیه مرغ تخم گذار انجام شده و در حوزه آنفولانزا فوق حاد پرندگان همانند سال گذشته موفق بودیم.

این مقام مسئول در توصیه‌ای به مرغداران گفت: با توجه به شرایط دمایی، برف و سرما به مرغداران توصیه می‌شود که حتما طیور خود را در برابر بیماری آنفولانزا فوق حاد پرندگان واکسینه کنند و از تردد‌های غیر ضرور در واحد‌های مرغداری اجتناب کنند چرا که در شرایط سرما عمر ماندگاری ویروس بیشتر است.

او در پایان تصریح کرد: با توجه به وضعیت فعلی آب و هوا از مرغداران کشور انتظار می‌رود که دستور العمل‌های لازم را با جدیت اجرا کنند تا امسال بتوانیم در خصوص بیماری آنفولانزا فوق حاد پرندگان به موفقیت بالای ۹۸ درصد دست یابیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۱۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی

محمدرضا واحدی جو در گفت‌وگو با قدس خراسان اظهار کرد: واکسیناسیون زائران حج عمره از امروز آغاز شده و تا یک هفته ادامه خواهد داشت.

مدیر مرکز پزشکی حج و زیارت خراسان رضوی ادامه داد: این واکسیناسیون بر طبق زمان بندی انجام شده برای ۶۹ کاروان به تدریج در این یک هفته عملیاتی می‌شود که واکسیناسیون ۳۹ کاروانی که از مشهد و دو شهر فریمان و چناران هستند در مرکز درمانی امام خمینی (ع) مشهد انجام و زائران ۳۰ کاروان دیگر نیز در ۱۱ مرکز سایر شهرستان‌های خراسان رضوی به همان روال زمان بندی شده‌ای که کاروان‌ها اعلام شده انجام می‌پذیرد.

وی بیان کرد: تزریق واکسن مننژیت چهار ظرفیتی در این مرحله از واکسیناسیون برای کلیه زائرانی که طی دو سال گذشته این واکسن را دریافت نکردند الزامی است اما آن‌هایی که ۲۲ فرودین ۱۴۰۱ به قبل واکسن مننژیت را تزریق کردند یا تزریقی نداشتند ملزم به دریافت این واکسن به دلیل احتمال افزایش شیوع این بیماری در تجمعات هستند.

واحدی جو در پاسخ به این پرسش که آیا برای سفر حج عمره تزریق واکسن کرونا نیز انجام می‌شود، گفت: در حال حاضر برنامه‌ای برای تزریق واکسن کرونا برای حجاج وجود ندارد و سایر واکسن‌ها از جمله آنفولانزا نیز با نظر پزشک خواهد بود.

مدیر مرکز پزشکی حج و زیارت خراسان رضوی بیان کرد: معاینات پزشکی بیش از ۹ هزار عمره گزاری که قرار است از خراسان رضوی به سزرمین وحی سفر کنند که چندی قبل آغاز شد به پایان رسید که با این وجود همه آماده مهیا شدن شرایط سفر هستند.
 

هاشم رسایی‌فر

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند