Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به اعلام زمان ارائه طرح آمریکایی معامله قرن که هدف از آن حذف مسئله فلسطین است، اظهار داشت : ما نباید این فرصت تاریخی را از دست دهیم. ۰۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۲ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز به مسائل مختلفی درباره تحولات فلسطین اشغالی پرداختند که موضع جدید دولت آمریکا و شخص ترامپ در خصوص طرح موسوم به معامله قرن و واکنش سران رژیم صهیونیستی به آن در صدر عناوین آن قرار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در  اولین واکنش به اعلام طرح معامله قرن : ما نباید این فرصت تاریخی را از دست دهیم.

این در حالی است که نفتالی بنت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تاکید کرده است در صورتی که طرح معامله قرن آمریکا خواهان تشکیل دولت برای فلسطینیان شود، ما آن را نخواهیم پذیرفت.

مهمترین محورهای رسانه‌های رژیم صهیونیستی در روز جمعه بیست و چهارم ژانویه به این شرح است :  

کانال سیزدهم تلویزیون اسرائیل

-شهرک‌نشینان(صهیونیست‌) مسجدی را در شهرک بیت صفافا در قدس به آتش کشیدند و تهدیدها و شعارهای(نژادپرستانه) را به زبان عبری بر روی دیوار منازل ساکنان این شهرک نوشتند.

- دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا : جزئیات طرح معامله قرن را پیش از حضور نتانیاهو و گانتس(رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی و رئیس ائتلاف کاحول لاوان) در کاخ سفید اعلام خواهم کرد.

کانال دوازدهم تلویزیون اسرائیل:

- گزارش‌های عربی: هواپیماهای جنگی، شبانگاه یک مرکز نظامی وابسته به حزب الله عراق را هدف قرار دادند،‌گزارشی‌ها وقوع تلفات در این حمله را تایید می‌کند.

- برآوردهای اسرائیلی: «بروسیانعمایسسخار» زندانی  اسرائیلی(در روسیه)طی چند هفته آینده آزاد خواهد شد.

شبکه ماهواره‌ای کان اسرائیل

- نیروهای پلیس اسرائیل امروز به مسجدالاقصی پس از نماز(صبح) حمله کرده و 10 نفر از نمازگزاران را بازداشت کردند.

- حماس از قشرهای مختلف مردم فلسطین خواست در تظاهرات اعتراض آمیز پس از نماز جمعه مسجدالاقصی در مخالفت با معامله قرن شرکت کنند.

کانال هفتم تلویزیون اسرائیل

- یوسی دگان رئیس شوراهای شهرک‌های(صهیونیست‌نشین) کرانه باختری : ما از طرح معامله قرن آمریکا نگران هستیم، حاکمیت اسرائیل باید بر  تمام شهرک‌های کرانه باختری اعمال شود.

- وزارت بهداشت اسرائیل: برای رسیدن ویروس مبهم از چین پس از رسیدنش به آمریکا آماده می‌شویم.

روزنامه هاآرتص :

- وضعیت آب و هوایی : هوا ابری، با برودت شدید و کاهش دمای هوا همراه با بارش پراکنده باران، انتظار می‌رود گاهی با بارش شدید و با وزش توفان همراه با رعد و برق همراه باشد.

- طرح معامله قرن آمریکا : هیچ چیزی برای فلسطینیان باقی نمانده جز اینکه امیدوار باشند که این طرح چیزی جز یک مانور انتخاباتی نباشد.

روزنامه یدیعوت آحرونوت :

- طرح معامله قرن آمریکا : دولت فلسطینی خلع سلاح شده و الحاق تمام شهرک‌های کرانه باختری به حاکمیت اسرائیل

- ترامپ رئیس جمهور آمریکا: ممکن است فلسطینیان در ابتدا با طرح معامله قرن مخالفت کنند، ولی این طرح خیلی برای آنها خوب است.

روزنامه معاریو

- کاحول لاوان(ائتلاف آبی سفید به ریاست بنی گانتس) : کاخ سفید برای نجات نتانیاهو و کمک به وی در انتخابات و به تاخیر انداختن مسئله مصونیت وی در کنست(پارلمان رژیم صهیونیستی) دخالت می‌کند.

- گزارش‌های عربی : یک مسئول بزرگ حزب الله در حملات هوایی شبانه در عراق ترور شد،‌اما حزب الله آن را تکذیب کرد.


سایت والاه

- مخالفت فلسطینیان با طرح معامله قرن آمریکا پیش از اعلام آن؛ حماس و تشکیلات خودگردان فلسطین طرح معامله قرن را نمی‌پذیرند.

- نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در  اولین واکنش به اعلام طرح معامله قرن : ما نباید این فرصت تاریخی را از دست دهیم.

انتهای پیام/

R36361/P36355/S8,90/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۲۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابعاد ورشکستگی رژیم صهیونیستی در نتیجه جنگ غزه

به گزارش خبرگزاری مهر، بیش از ۲۰۰ روز از حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه گذشته و تل‌آویو در این مدت دچار خسارت‌های بی‌سابقه و گسترده‌ای شده است که در تمامی ابعاد نظامی، لجستیک و اقتصادی قابل بررسی است.

شبکه خبری الجزیره در گزارشی به این موضوع پرداخته و می‌نویسد که سطح خسارت‌های جنگ غزه بر اقتصاد رژیم صهیونیستی و بودجه عمومی این رژیم که با کسری بی‌سابقه‌ای مواجه شده، در نتیجه هزینه‌های مربوط به نظامیان ذخیره و کمک‌های مالی به اسراییلی‌های آواره شده از شهرک‌های اطراف غزه و مرزهای شمالی مجاور لبنان تعمیق پیدا کرده است.

علاوه بر اینها تعداد قابل توجهی از نظامیان و شهرک نشینان رژیم صهیونیستی در این حمله کشته یا زخمی شده‌اند و بخشی از آنها نیز به اسارت نیروهای فلسطینی درآمده‌اند. این‌ها علاوه بر خسارت‌های غیرمستقیم ناشی از جنگ در بخش‌های مختلف اقتصادی و تجاری و بازار کار رژیم صهیونیستی و خسارت‌هایی است که جبهه داخلی و زیرساخت‌های اسراییل با آن مواجه شده است.

کسری بودجه عمومی

کابینه رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۴ چارچوب کلی بودجه خود را ۲۷ میلیارد دلار افزایش داد تا شاید بتواند هزینه‌های ناشی از جنگ غزه را پوشش دهد. به این ترتیب در حال حاضر بودجه نظامی رژیم صهیونیستی حدود ۲۴ درصد از مجموع بودجه این رژیم است.

گزارش‌های منتشر شده از بانک اسراییل نشان می‌دهد که مجموع خسارت‌های این رژیم در دو جبهه غزه و لبنان بالغ بر۸۱ میلیارد دلار تا پایان سال ۲۰۲۴ خواهد بود.

با ادامه جنگ در غزه، کسری بودجه رژیم صهیونیستی در حال افزایش است. این کسری در مارس گذشته ۶ دهم درصد بود و این رقم در حال افزایش است. بنا بر اعلام دیوان محاسبات عمومی رژیم صهیونیستی، مجموع این کسری در حال حاضر بالغ بر ۶.۲ درصد از تولید ناخالص ملی یعنی ۳۱.۶ میلیارد دلار است.

در سه ماهه اول سال جاری میلادی میزان کسری بودجه رژیم صهیونیستی بالغ بر ۷ میلیارد دلار بود و هزینه‌های کابینه اسرائیل با افزایش ۳۸ درصدی نسبت به سال قبل مواجه شده است.

تلفات انسانی رژیم صهیونیستی

بر اساس آمارهای اعلام شده مجموع صهیونیست‌های کشته شده در جنگ غزه اعم از نظامی و شهرک نشین که اسامی آنها منتشر شده، حدود ۱۴۹۳ نفر است که تعداد ۶۰۵ نفر از آنها افسر و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی هستند که ۶۰ نفر از آنها در جریان حمله زمینی به غزه به هلاکت رسیده‌اند. ۸۱۴ شهرک نشین اسرابیلی نیز در این حملات جان خود را از دست داده‌اند.

آمارهای رسمی اسراییل که صهیونیست‌ها اجازه انتشار آن را می‌دهند و به نظر می رسد بسیار کمتر از آمارهای واقعی است، حکایت از آن دارد که ۷۲۰۹ نظامی اسراییلی در این جنگ زخمی شده اند که بیشتر آنها جزو نیروهای ذخیره بوده اند.

تعداد اسرای صهیونیست در نزد گروه‌های مقاومت نیز بالغ بر ۲۵۷ نفر بوده که ۱۲۴ نفر از آنها در نتیجه تبادل اسرا با ژیم صهیونیستی مبادله شده‌اند و همچنان ۱۳۳ اسراییلی در غزه اسیر هستند که گفته می‌شود ۳۶ نفر از آنها در نتیجه حملات موشکی و هوایی رژیم صهیونیستی به هلاکت رسیده‌اند.

خسارت‌های جبهه داخلی اسراییل

بر اساس آمارهای اعلام شده بالغ بر ۳۳۰ هزار صهیونیست از مناطق مجاور نوار غزه و شهرک‌های صهیونیستی اطراف مرز لبنان در نتیجه این جنگ آواره شده‌اند که هنوز ۱۳۵ هزار نفر از این افراد به منازل خود بازنگشته‌اند و ماهیانه بالغ بر۱۸۹ میلیون دلار هزینه به کابینه اسراییل تحمیل می‌کنند. حدود ۴۹۸ هزار شکایت و درخواست برای دریافت غرامت به دلیل تخریب منازل، به صندوق مالیات رژیم صهیونیستی رسیده و میزان این غرامت‌ها بالغ بر ۳.۲ میلیارد دلار ارزیابی می‌شود.

۷۰ هزار صهیونیست در نتیجه حمله گروه‌های مقاومت شوکه شده‌اند که ۱۱ هزار نفر از آنها روانه بیمارستان‌ها شده و کمک‌هایی به ارزش ۲۷۰ میلیون دلار دریافت کرده‌اند. خسارت‌های منازل شهرک‌های اطراف نوار غزه نیز بالغ بر ۵.۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

در مرزهای لبنان نیز مجموع خسارت‌های اولیه شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف مرزها، بالغ بر ۱.۳۵ میلیارد دلار ارزیابی می‌شود.

خسارت‌های جنگ غزه به اقتصاد رژیم صهیونیستی

ارتش رژیم صهیونیستی بالغ بر ۳۰۰ هزار اسراییلی از نیروهای ذخیره را فراخوانده که ماهیانه بالغ بر ۱.۳۵ میلیارد دلار هزینه روی دست رژیم صهیونیستی می گذارند. این هزینه ها ناشی از فقدان نیروی کار به ازای این نیروها است. خسارت‌های مستقیم این موضوع به بخش اقتصادی بالغ بر ۱.۶۲ میلیارد دلار در ماه ارزیابی شده است.

بخش ساخت و ساز در سرزمین‌های اشغالی تقریباً متوقف شده و خسارت‌های ناشی از این روند حدود ۴۰ میلیون دلار در روز برآورد می‌شود. در سرزمین‌های اشغالی بالغ بر ۱۴ هزار کارگاه وجود دارد که تنها ۴ هزار مورد از آنها به صورت جزئی کار می کنند، چرا که ورود ۸۰ هزار کارگر فلسطینی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی نیز در نتیجه جنگ متوقف شده است.

خسارت‌های بخش کشاورزی بالغ بر ۵۴۰ میلیون دلار در ماه ارزیابی می‌شود، چرا که ۷۵ درصد از سبد تغذیه صهیونیست‌ها از شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف غزه تامین می‌شد که بالغ بر ۱۲۰۰ مزرعه بزرگ در آنجا وجود دارد. بخش کشاورزی نیز بالغ بر ۱۰ هزار نیروی کار لازم دارد که در حال حاضر دسترسی به این افراد ممکن نیست.

خسارت بخش گردشگری رژیم صهیونیستی از عدد ۱.۱ میلیارد دلار فراتر رفته و در نتیجه جنگ، گردشگران خارجی به سرزمین‌های اشغالی سفر نمی کنند.

بخش تکنولوژی‌های پیشرفته اسراییل نیز با افت بیش از ۶۰ درصد سرمایه گذاری‌ها مواجه بوده که پیش بینی می شود در نتیجه ادامه جنگ، این روند نیز استمرار داشته باشد. در حال حاضر مجموع سرمایه‌گذاری ها شاخص ۱.۳ میلیارد دلار را نشان می‌دهد که کمترین رقم از سال ۲۰۱۷ تاکنون است.

کد خبر 6087414

دیگر خبرها

  • تظاهرات علیه سیاست‌های نتانیاهو در قلب تل‌آویو
  • (ویدیو) واکنش تند نتانیاهو به اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان
  • بحران ناتمام تل‌آویو
  • یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی برای سومین روز متوالی
  • واکنش تند نتانیاهو به اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان در آمریکا
  • تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان در برابر محل اقامت نتانیاهو
  • ابعاد ورشکستگی رژیم صهیونیستی در نتیجه جنگ غزه
  • کارشناس یمنی: «وعده صادق»، اسرائیل را به لاک دفاعی فرو برد
  • روز۲۰۰ طوفان‌الاقصی|آتش‌سوزی در شهرک صهیونیست به دنبال حمله موشکی/ هتک حرمت مسجد الاقصی از سوی صهیونیست‌ها
  • ابعاد بی‌سابقه اعتراضات در آمریکا علیه حملات صهیونیست‌ها به غزه