Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشکان ایرانی موفق شدند روش نوین و غیرتهاجمی در درمان بیماری‌های سطح چشم به کار ببرند. در این شیوه ابداعی، برای اولین بار در جهان، از پلاسما برای جراحی سطح چشم استفاده شد.

به گزارش خبرنگار حوزه پزشکی، بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، شرکت دانش بنیان ماریا اسلیم آریا (مداریا)، پس از تحقیقات فراوان توانست قابلیت‌های دستگاه پلکسر را در چشم‌پزشکی به نام روش پانیذ معرفی نماید و پزشکان ایرانی در مرکز سلامت بینایی برای اولین بار در جهان موفق شدند روشی نوین و غیرتهاجمی در درمان بیماری‌های سطح چشم به‌صورت (non-surgery) بدون جراحی انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این روش، جایگزین بسیار مناسبی برای اتاق عمل در بسیاری از موارد درمانی است.

در هفتمین همایش بین‌المللی چشم‌پزشکی که صبح روز جمعه در محل هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد، از روش اختراع‌شده پانیذ در درمان بیماری‌های سطح چشم با انجام جراحی زنده و به‌صورت عملی روی سطح چشم تعدادی از بیماران، رونمایی شد.

مصطفی فرهی قائم‌مقام شرکت دانش بنیان ماریا اسلیم آریا ( مداریا ) در ارتباط با این روش نوین در درمان بیماری‌های سطح چشم عنوان کرد: در شرکت دانش بتیان ماریا اسلیم آریا که از 20 سال پیش  شکل‌گرفته است، شرکتی تولیدی و وارداتی است و با شعار «تا شادی با فناوری» به دنبال درمان سریع و با کمترین درد و هزینه برای بیماران هستیم. در این راستا حمایت از مرکز سلامت بینایی را در استفاده از دستگاه پلکسر در بیماری‌های چشم و پوست در پیش گرفتیم.

فرهی افزود: در حوزه چشم‌پزشکی کار علمی بزرگی انجام شد و با کمک موسسه سلامت بینایی توانستیم بخشی از امور مربوط به چشم‌پزشکی را از اتاق عمل به داخل مطب بیاوریم. امروز با حضور بیش از 150 نفر از متخصصان چشم‌پزشکی اعلام کردیم برای اولین بار در جهان پزشکان و محققان ایرانی از فناوری پلاسما در درمان بیماری‌های سطح چشم ،استفاده کردند.

وی در خصوص برنامه ویژه هفتمین سمینار تخصصی چشم‌پزشکی هم گفت : در این برنامه معرفی محصول انجام‌شده و پس‌ از آن چندین مورد به‌صورت زنده تحت درمان با این روش قرار می‌گیرند.

فرهاد نجات از متخصصان چشم‌پزشکی در تشریح این روش درمانی با اشاره به این‌که استفاده از روش درمانی با پلاسما امن، پاک، به‌صرفه و باارزش افزوده بالا است که کاهش چشمگیر هزینه‌ها را در پی دارد، گفت: پلاسما یک محیط یونیزه است که استفاده پرکاربردی در درمان انواع سرطان، کاهش تاثیرات آلرژیک، غیرفعال کردن باکتری‌ها، ممانعت از خونریزی‌ها در اعمال جراحی و ازبین بردن آلودگی‌های محیطی داشته است.

نجات ادامه داد: دو دهه از آغاز کاربردهای پلاسما می‌گذرد و در این دو دهه شاهد پیشرفت چشمگیری در این علم که محل تلاقی چهار علم دیگر از جمله فیزیک، مهندسی، بیولوژی و طب هستیم.

این متخصص چشم‌پزشکی افزود: تجربه‌های موفقی که در دیگر حوزه‌های پزشکی انجام شد ما را به استفاده از پلاسما در جراحی‌های سطح چشم امیدوار کرد و درنهایت با تحقیقات بسیار زیاد انجام‌شده روش درمان با نام فارسی "پانیذ" برای استفاده از پلاسما توسط متخصصان ایرانی ابداع شده و در این نوع از جراحی‌ها به کار گرفته شد.

انتهای پیام/4145/

منبع: آنا

کلیدواژه: چشم پزشکی فرهاد نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۲۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند موجب کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟