Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@03:24:52 GMT

پرده سینما به پژمان جمشیدی بله گفت!

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۴۶۲۱۶

پرده سینما به پژمان جمشیدی بله گفت!

تهیه‌کننده سینما که در کارنامه کاری اش فیلم «فوتبالیست‌ها» به چشم می‌خورد، درمورد حضور بازیکنان فوتبال در عرصه بازیگری گفت: سینما یک مقوله متفاوتی است که اصلا به محبوبیت سابق افراد توجهی نمی‌کند. به همین دلیل اگر فردی از حوزه‌های دیگر از جمله فوتبال بخواهد وارد بازیگری شود حتما باید استعداد داشته باشد و سینما روی خوش خود را به او نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اکبر ثقفی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا در مورد حضور فوتبالیست‌ها در عرصه بازیگری گفت: حدود بیست سال پیش فیلمی به نام «فوتبالیست‌ها» ساختم که در آن بازیکن‌هایی چون علی پروین، حمید استیلی، افشین پیروانی، محمد برزگر، هاشم حیدری و... بازی کردند. آن سال‌ها برخلاف امروز، فضای مجازی نبود و مردم به راحتی با فوتبالیست‌ها و بازیگران در ارتباط نبودند به همین دلیل اگر بازیکن مورد علاقه‌شان را در قاب تلویزیون یا سینما می‌دیدند برای‌شان جالب بود و از آن استقبال می‌کردند.

او با اشاره به موفقیت این روزهای پژمان جمشیدی در سینما و تلویزیون بیان داشت: این روزها پژمان جمشیدی بیش از اینکه فوتبالیست شناخته شود به عنوان یک بازیگر گران و پرکار در سینما و تلویزیون است. من به شخصه زمانی که ایشان فوتبالیست بود نمی‌شناختم اما الان به خوبی نشان داده جدا از فوتبالیست بودن می‌تواند یک بازیگر محبوب باشد.

ثقفی ادامه داد: اینکه پژمان جمشیدی توانسته اینگونه موفق عمل کند، به استعداد و توانایی او برمی‌گردد وگرنه نمی‌توان گفت به او میدان داده شده و اگر به باقی فوتبالیست‌ها میدان داده شود می‌توانند مانند او موفق شوند. البته پژمان جمشیدی تاکنون بیشتر در فیلم‌های کمدی و سینمای بدنه کار کرده و فیلم هنری غیرمنتظره از او ندیدیم.

تهیه‌کننده فیلم «روسی» به عامل ماندگاری در سینما اشاره کرد و افزود: علامل اصلی ماندگاری یک فوتبالیست یا هرکسی که از حوزه‌های دیگر وارد عرصه بازیگری می شود و جلوی دوربین می‌رود، اخلاق و رفتار حرفه‌ای است. بازیگری که دلی کار کند و با مخاطب خود خوش اخلاق باشد قطعا می‌تواند در سینما ماندگار شود وگرنه شهرت برای ماندن در اذهان کافی نیست.

علی اکبر ثقفی اظهار داشت: سینما یک مقوله جداست و هیچ کاری با محبوبیت سابق افراد ندارد. راز ماندگاری بازیگران در سینما به بله گفتن پرده سینما بستگی دارد البته نباید فراموش کرد حافظه مردم ما کوتاه مدت است و اگر بازیگری کار جذاب و ماندگار نداشته باشد از یادها می رود. مثل بسیاری از بازیگرانی که قبل از انقلاب حضور داشتند و الان هیچ‌کس یادش نمی‌آید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون سینما بازیگر تهیه کننده فوتبالیست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۶۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم‌داری در طرشت به روش کدخدامنشی

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی: دهه ۴۰ را باید عصر شکوفایی فوتبال در محله‌های پایتخت دانست. طرشت یکی از محله هایی بود که از همان دوره تاریخی به جایی برای کشف فوتبالیست‌های مستعد تبدیل شد و فوتبالیست های زیادی از زمین های خاکی این محله به باشگاه‌های بزرگ و اسم و رسم‌دار تهران راه پیدا کردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

محمدصادق لطفعلی‌خانی، فوتبالیست قدیمی طرشت، در باره روند عجین شدن فوتبال با تار و پود محله طرشت می گوید: «از اواخر دهه ۴۰ و همزمان با اوج‌گیری تب فوتبال در پایتخت، تیم های فوتبال یکی پس از دیگری در طرشت متولد شدند. مشعل نخستین تیمی بود که تشکیل شد و تیم های دیگر هم آرام‌آرام از راه رسیدند. تیم های زرین، کهن، دلاور، ستاره آبی، طوفان و ... از جمله تیم هایی بودند که نطفه آنها در زمین‌های خاکی گذاشته شد و جالب اینکه هر کدام از این تیم ها برای خودشان یک زمین خاکی داشتند.»

تشکیل تیم های فوتبال در زمین های خاکی طرشت و برپایی مسابقات محلی در دهه ۴۰ کار سهل و آسانی نبوده و با مصائب زیادی همراه بوده است. فوتبالیست های طرشتی قبل از شروع هر بازی، سنگ و کلوخ ها را با شن‌کش از داخل زمین جمع می کردند تا همه چیز برای برپایی یک مسابقه محلی مهیا شود و تماشاگران دور تا دور زمین خاکی حلقه بزنند.

لطفعلی‌خانی معتقد است داستان شکل گیری تیم های فوتبال طرشت هیچ شباهتی با روند تشکیل تیم های فوتبال در سایر محله های تهران نداشت: «ایجاد زمین های خاکی و حتی تشکیل تیم های فوتبال با سنت های قومی و قبیله ای طرشت ارتباط تنگاتنگی داشت. یکی از سنت های رایج این بود که دوستان و همسایه ها یا اقوام دست به دست هم می دادند و یک تیم فوتبال تشکیل می دادند. به طور مثال، تیم ستاره آبی را پسرعموها تشکیل دادند و تیم کهن را پسر سرایدار مدرسه به اتفاق دوستانش راه انداخت. ارتباطات فامیلی گاهی در خلال مسابقات محلی خودش را نشان می داد و هر طایفه ای تیم خودش را تشویق می کرد، اما دورهمی اهالی طرشت در زمین های فوتبال، فارغ از هر نتیجه‌ای که حاصل می شد دلچسب بود.»

تیم‌داری یکی از سنت‌های فوتبال‌دوستان طرشتی در سال‌های دور بوده است. رسم بر این بوده که بزرگان محله مسئولیت سرپرستی تیم ها را بر عهده می گرفتند و زمان و مکان مسابقات محلی را انتخاب می کردند. نظم در برپایی مسابقات و وجود زمین های خاکی متعدد، آرام‌آرام طرشت را به یکی از کانون های مهم فوتبال در پایتخت بدل کرد و مسابقات دوره ای بسیاری در این محله انجام می شد.

لطفعلی‌خان می گوید: «جام های زیادی مثل جام رمضان و پول کاپ در طرشت برگزار می شد و در تعطیلات و تابستان که فصل رونق فوتبال در محله ها بود هم مسابقاتی برگزار می شد. قبل از شروع مسابقات، فوتبالیست های جوان برای خرید کفش و لباس ورزشی به امیریه و منیریه می رفتند و این گونه بود که شور فوتبال، زندگی در طرشت را تحت تاثیر قرار می‌داد.»

زمین های خاکی محله طرشت با گذشت زمان یکی پس از دیگری تخریب شدند و از چند زمین خاکی معروف این محله فقط زمین شهدای طرشت باقی مانده که آن هم به مجموعه ورزشی با زمین چمن فوتبال تبدیل شده است.

کد خبر 846642 برچسب‌ها همشهری محله فوتبال تهران

دیگر خبرها

  • توصیه مهم پاکو خمس به دخترش!‏
  • تیم‌داری در طرشت به روش کدخدامنشی
  • تعهد پاکستان برای اجرایی کردن خط لوله صلح/ پارادایم جدید از قدرت اقتصادی ایران در آسیا
  • وقتی یوهان کرایوف در دهه ۷۰ میلادی مانند یک فوتبالیست مدرن بازی می کرد / فیلم
  • «پژمان» در راه شبکه آی‌فیلم فارسی
  • بازیگری پوتین، ۲ عمارت و مسافران تایلند
  • ببینید | طعنه سنگین ستاره تیم ملی فوتبال ساحلی به حواله خودروی فوتبالیست‌ها
  • جانباز شیمیایی اهل تربت جام به جمع شهدا پیوست
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۸ هشتم کامل