Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@04:18:45 GMT

صدور بیش از هزار مجوز استخراج رمز ارز در کشور

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۴۶۸۷۶

صدور بیش از هزار مجوز استخراج رمز ارز در کشور

عضو کمیسیون بلاکچین سازمان نظام صنفی و رایانه‌ای با اشاره به ظرفیت ۸.۵ میلیارد دلاری صنعت ماینینگ در ایران گفت: وزارت صمت بالغ بر بیش از هزار مجوز استخراج رمز ارز در کشور را صادر کرده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایبِنا، امیر حسین سعیدی نائینی درباره صنعت ماینینگ در کشور گفت: استخراج رمز ارز صنعت نوینی است که با توجه به گسترش سریع جهانی در ایران نیز در طول دو سال اخیر به صورت گسترده مورد توجه فعالان فناوری اطلاعات قرار گرفت و تعداد زیادی ماینر برای درآمد زایی در این بخش اقدام به تهیه تجهیزات و پیاده سازی واحدهای استخراح کردند که در نهایت با اعمال قوانین از سوی دولت می‌توان گفت فعالیت بسیاری از این واحدها متوقف شده است؛ در واقع قوانین اعلام شده از سوی نهادهای حاکمیتی برای استخراج ارزهای رمزنگاری شده در مقایسه با سایر صنایع در کشور بسیار سخت گیرانه بوده و این مسئله باعث شده تا ماینرهای زیادی فعالیت را متوقف کنند یا برای مایننیگ با درآ»د مطلوب از ایران خارج و به کشورهای منطقه مهاجرت و در این نقاط سرمایه گذاری کنند چرا که دریافت مجوز و فعالیت در ایران سودآوری به مراتب پایینی دارد و نیاز است تا قوانین و نرخ برق در حوزه استخراج رمز ارز اصلاح و شفاف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون بلاک‌چین سازمان نظام صنفی رایانه‌ای ادامه داد: شرایط امروز کشور بسیار خاص است و نیاز به درآمدهای ارزی داریم؛ در این شرایط صنعت ماینینگ و استخراج ارزهای دیجیتال ضمن ورود ارز به کشور می‌تواند تجارت را تسهیل کند و بازرگانان با استفاده از رمز ارزهای تولید شده نسبت به واردات کالا اقدام کنند و مشکلات تحریم بانکی برای پرداخت را دور بزنند.

رییس اسبق سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تاکید کرد: اصلاح وضعیت نرخ برق و شرایط همکاری و تعامل نیروگاه‌های گازی با ماینرها در کنار پذیرش رمز ارز در بخش تجارت و معاملات صرافی‌ها حتی به صورت محدود و نظارت حاکمیت می‌تواند باعث توسعه این صنعت و درآمدهای آن شود که زمینه ساز رشد اقتصاد مبتنی بر فناوری اطلاعات خواهد بود.

عضو کمیسیون بلاک‌چین سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با اشاره به قوانین فعالیت ماینرها در کشور گفت: برای بهره‌برداری از مزارع استخراج رمز ارز، فعالان ماینینگ باید نسبت به دریافت مجوز از سوی وزارت صمت اقدام کنند که تا به امروز بیش از هزار مجوز در سرارسر کشور صادر شده و چند نمونه فارم ماینینگ بزرگ و صنعتی راه‌اندازی شده است؛ شرایط فعالیت در این صنعت نباید به نحوی باشد که فقط سرمایه داران بزرگ وارد بازار استخراج ارزهای رمزنگار شوند و نیاز است تا تمامی ماینرها بتوانند با تسهیل مجوزها نسبت به فعالیت اقدام کنند.

ظرفیت ۸.۵ میلیارد دلاری صنعت ماینینگ در ایران

سعیدی نائینی با بیان این که صنعت ماینینگ قابلیت کمک به اقتصاد را دارد، گفت: انرژی موضوعی مهم است و با استخراح رمز ارز می‌توان از خام فروشی آن جلوگیری کنیم و آن را به محصولی با ارزش افزوده بالا تبدیل کرد؛ بر آوردهای انجام شده حاکی از آن است که اگر این صنعت با تمام ظرفیت فعال شود، با توجه به گسترش سریع بازار رمز ارزها، در نهایت اقتصادی ۸.۵ میلیارد دلاری را در کشور از این بستر ایجاد خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور برای اصلاح تعرفه برق و شرایط فعالیت در کنار ماینرها است و این موضوع در حال پیگیری بوده که امیدواریم با موافقت دولت صنعت مرده ماینینگ احیا شود و امید به ماینرها بازگردد تا فعالیت‌های زیر زمینی و رانت برای عده‌ای خاص در ایجاد مزارع استخراج رمز ارز با مجوزهای دولتی پایان یابد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: عبدالحسین مجدمی اکبر طبری اجلاس داووس علی دیواندری طرح گام کروناویروس سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا احمد حمزه بیت کوین استخراج بیت کوین رمزارز مجوز ماینینگ عبدالحسین مجدمی اکبر طبری اجلاس داووس علی دیواندری طرح گام کروناویروس سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا احمد حمزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۶۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف کسب وکارهای غیرقانونی از گردونه رقابت با مجوز الکترونیکی

۵ روز مانده به پایان اردیبهشت، آخرین مهلتی است که صاحبان مجوزهای کسب و کار می توانند نسبت به تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا اقدام کنند و پس از تاریخ اعلام شده براساس نص صریح قانون به صاحبان مجوز کاغذی خدمات دولتی ارائه نمی شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طبق ماده 7 مکرر سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی در راستای بهبود محیط کسب و کار باید صدور مجوزها به صورت الکترونیک و با کمترین میزان مداخله کارشناسان مراجع صدور مجوز انجام شود.همچنین باید هزینه ، شرایط ، مدت زمان صدور و ... برای متقاضیان شفاف و روشن باشد تا بتوانند با شرایط راحت تری وارد بازار کار شده و کسب خویش را راه بیندازند.

از سال 1401 فرآیند الکترونیکی شدن صدور مجوز آغاز شد و پس از تکمیل مراحل صدور الکترونیکی لازم بود نسبت به  تبدیل مجوزهای کاغذی که پیش از این تاریخ صادر شده بود، اقدام شود به همین جهت از نیمه دوم سال گذشته فرآیند تبدیل به صورت جدی از سوی درگاه ملی مجوزها در دستور کار قرار گرفت.براساس اعلام رئیس مرکز ملی بهبود محیط کسب و کار بیش از 400 هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده و 2 میلیون مجوز دیگر نیز باید تا 25 اردیبهشت سال 1403 به شناسه یکتا تبدیل شوند.

قانونی برای مقابله با اقتصاد پنهان

الزام قانونی برای تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا در راستای تسهیل فضای کسب و کار با هدف ایجاد فرصت های سرمایه گذاری بیشتر و امکان فرصت های جدید است.بدون تردید این قانون علاوه بر مزایای مذکور می تواند در سایر بخش های اقتصادی نیز کارگشا باشد.

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان صنعت لوازم خانگی ایران مقابله با عوامل اقتصاد پنهان را از مزایای الکترونیکی کردن مجوزهای کسب و کار دانسته و در این باره به خبرنگار ما، گفت:‌ حذف امضاهای طلایی و مقابله با عوامل اقتصاد پنهان با الکترونیکی شدن مجوزهای کسب و کار از جمله اهداف راه‌اندازی سامانه ملی صدور مجوزها و تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا است که اگر این سامانه به خوبی استقرار یابد این اهداف را نیز محقق خواهد کرد.

عباس ابهری با بیان اینکه حذف مقررات زاید تاثیر مناسبی بر فضای کسب و کار کشور دارد، عنوان کرد: به طور حتم فضای کسب و کار کشور از حذف مقررات زائد تاثیرات مثبتی به خود خواهد دید. شرایط و فضای کسب وکار در شکور ما به گونه‌ای است که هر ‌بخشنامه، آئین‌نامه یا  تصمیم جدیدی که بخش‌های قانونگذاری یا اجرایی برای آن اتخاذ می‌کند می‌تواند تکانه‌ها یا تاثیرات منفی داشته باشد و طبیعی است که حذف مقررات زائد برای این بخش موثر خواهد بود.

وی افزود: وقتی تصمیم‌های جدید اقتصادی در کشور گرفته می‌شود فعالان اقتصادی باید امور اجرایی خود را متناسب با این تغییرات دستخوش تحول و تغییر دهند.

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان صنعت لوازم خانگی ایران عنوان کرد:‌ به جای تسهیل و ساده‌سازی امور کارها سخت‌تر شده است این در حالی است که در بسیاری از کشورهای همسایه کافی است تنها یک کد فعالیت اقتصادی و مالیاتی اخذ شود و بقیه مراحل به راحتی انجام می‌شود و لازم نیست برای هر کاری چندین بار به دستگاه‌های مختلف مراجعه شود.

وی ادامه داد:‌ تمدید مجوزها،‌دریافت سهمیه‌ها و انجام بسیاری از امور اجرایی برای فعالان اقتصادی تاکنون با دشواری بالا همراه بود و این امیدواری وجود دارد که هر روز تصمیم تازه‌ای اتخاذ نشود.

ابهری گفت: به طور مثال درحالی که گمرک این اشراف را دارد که تولیدکننده چه مواد اولیه‌ای وارد می‌کند هر بار مجوزهای متعدد برای واردات مواد اولیه درخواست می‌کند و در مسیر واردات تولیدکنندگان شناسنامه‌دار و نه مجهول‌الهویه یا بازرگان، سنگ‌اندازی می‌کند.این در حالی است که تولیدکنندگان شناسنامه‌دار مجوز کارخانه و تولید،پروانه تولید،‌سامانه الحاق تولید و سایر مجوزهای قانونی را در اختیار دارند اما هر بار در گمرک منتظر مجوز ترخیص می‌مانند چون به طور مثال کد ساتا در سامانه ننشسته‌ است و تنها با ترخیص درصدی موافقت می‌شود.برای تولید یک محصول به تمامی قطعات و ترخیص همه آنها نیاز است و اگر حتی 80 درصد قطعات هم ترخیص شوند اما بقیه معطل بمانند طبیعی است که فرایند تولید با مشکل مواجه می‌شود.

تسریع فرآیندهای اقتصادی با مجوزهای الکترونیکی

ابهری درباره سامانه ملی صدور مجوزها و نقش آن در بهبود فضای کسب و کارعنوان کرد:‌ اگر کار تبدیل مجوزهای فیزیکی به آنلاین و الکترونیکی و تبدیل آن به شناسه یکتا انجام شود طبیعی است که تاثیر مهمی در تسریع فرآیند تولید خواهد داشت.

وی افزود:‌ در گذشته باید از چندین درگاه، کار ثبت مجوز الکترونیکی انجام می‌شد اما اگر قرار باشد تعداد این درگاه‌ها کاهش یافته و فرآیند ثبت وصدور مجوز به یک یا درگاه محدود شود می تواند نقش مهمی در راه‌اندازی و سرعت‌بخشی به امور برای کسب و کارها داشته باشد.

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان صنعت لوازم خانگی ایران خاطرنشان کرد:‌ تعیین فرصت برای پاسخ‌دهی به درخواست‌های آنلاین نیز تصمیم و پیش‌بینی مناسبی است و در پاره‌ای موارد گفته شده که دستگاه مورد نظر باید حداکثر طی مدت 2 هفته به درخواست الکترونیکی پاسخ دهد که تصمیم مناسبی است اما باید میزان ورود درخواست‌ها و امکان پاسخ‌دهی آن نیز مورد نظر قرار گیرد.

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان صنعت لوازم خانگی ایران درباره مقابله با عوامل اقتصاد پنهان در الکترونیکی کردن مجوزهای کسب و کار، بیان کرد:‌ حذف امضاهای طلایی و مقابله با عوامل اقتصاد پنهان با الکترونیکی شدن مجوزهای کسب و کار از جمله اهداف راه‌اندازی سامانه ملی صدور مجوزها است که اگر این سامانه به خوبی استقرار یابد این اهداف را نیز محقق خواهد کرد.

دریافت خدمات حکومتی غیرحضوری می شود

الکترونیکی شدن تمام مراحل ثبت و صدور مجوز الزامات قانونی است و با توجه به قطع دسترسی به خدمات دولتی برای افرادی که هنوز مجوز خود را به شناسه یکتا تبدیل نکرده اند لازم است تا صاحبان کسب و کار نسبت به این امر تعجیل کنند.

طبق اعلام سید امیر سیاح رئیس مرکز ملی بهبود محیط کسب و کار؛ آن دسته از صاحبان کسب و کار که تا تاریخ 25 اردیبهشت نسبت به اخذ شناسه یکتا اقدام نکرده باشند از دریافت خدمات دولتی محروم می شوند.

رئیس مرکز مرکز ملی بهبود محیط کسب وکار افزود: صاحبان مجوز می توانند در طی 24 ساعت شبانه روز از طریق گوشی تلفن همراه نسبت به اخذ شناسه یکتا اقدام کنند.صاحبان کسب و کار از این پس فقط با داشتن شناسه یکتا می توانند از حکومت به صورت غیرحضوری خدمات دریافت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • فعالیت هنرستان انرژی اتمی هرمزگان از مهر ماه سال جاری آغاز می‌شود
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • ماینرهای قاچاق در نیکشهر کشف شد
  • واکنش نوری قزلجه به ادعاهای عجیب کریمی قدوسی
  • ای‌اف‌سی واگذاری استقلال و پرسپولیس را تأیید کرد
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • حذف کسب وکارهای غیرقانونی از گردونه رقابت با مجوز الکترونیکی
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار