Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سعید سرکار روز شنبه در مراسم افتتاحیه سومین همایش نانو پزشکی و نانو ایمنی در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه ما از ابتدای شروع کار نانو در ایران عضو استاندارد جهانی شدیم، افزود: ما پنج استاندارد جهانی را پیشنهاد دادیم. این استانداردها تدوین و منتشر شده است. در این مقوله هم رتبه چهارم و پنجم جهانی را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به محصولات نانویی در کشور اشاره کرد و گفت: امروز در کشور ما حدود ۶۵۰ محصول نانویی مورد تایید در بازار وجود دارد که حدود ۸۵ محصول در حوزه سلامت است.
سرکار ادامه داد: توجه داشتن به خواص و کارایی و نداشتن اثرات جانبی  از پارامترهای  محصولات حوزه نانو است.
وی افزود: از ابتدای شروع کار نانو در ایران حدود ۷۰ هزار مقاله در ISI چاپ شده است. مقالات سال ۲۰۱۹ در حوزه نانو از مرز ۱۱ هزار مقاله در سال عبور خواهیم کرد که افتخاری بزرگ برای کشور است.

ایران برای سومین سال رتبه چهارم خود را حفظ کرد
سرکار ادامه داد: برای سومین سال رتبه چهارم را در دنیا تثبت کردیم.

وی با اشاره به اینکه مقاله، بنیه علمی کشورها را نشان می‌دهد، گفت: ما نمی توانیم در توسعه فناوری موفق باشیم مگر اینکه بنیه علمی داشته باشیم. اگر در مرز دانش حرکت نکنیم تبدیل به یک کپی کار می‌شویم.
دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: براساس بررسی انجام شده به ازای هر هزار مقاله در ایران،  ۱.۵ شرکت نانویی داریم که آمار نسبتا خوبی است اما نباید در این حد بمانیم و باید تلاش کنیم تا شرکت‌ها بیشتر شود.
وی با اشاره به اینکه به ازای هر هزار مقاله ۴ محصول در بازار داریم، افزود: تابحال حدود ۲۰ هزار پایان نامه داشتیم و به ازای هر ۱۰۰ پایانه نامه ۱.۵ محصول جدید نانویی در دانشگاه ها داشتیم.
سرکار ادامه داد: حدود ۳۰۰ محصول نتیجه کار تحقیقاتی دانشگاه ها بوده و این باید به عنوان الگو محسوب شود.

برچسب‌ها ستاد ویژه توسعه فناوری نانو سعید سرکار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۸۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت

به گزارش خبرنگار مهر، شمس‌الدین جمشیدی امروز چهارشنبه در ستاد برداشت محصولات کشاورزی پلدختر، اظهار داشت: ۵۶ هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی شهرستان پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت.

وی اظهار کرد: سطح زیر کشت قابل‌برداشت حدود ۲۹ هزار هکتار شامل گندم آبی و دیم، ۲۰ هزار هکتار جو دیم و هفت هزار و ۴۰۰ هکتار کلزا در شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: چهار کمیسیون در پلدختر و یک کمیسیون در شهرستان معمولان کار خرید محصولات مازاد بر مصرف شهرستان را به عهده دارند.

جمشیدی، افزود: پیش‌بینی تولیدات کشاورزی شهرستان حدود ۷۰ هزار تن انواع محصولات زراعی است و حدود ۳۲ هزار تن گندم به‌صورت تضمینی خریداری می‌شود.

وی گفت: نرخ خرید گندم تضمینی هر کیلوگرم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و کلزا ۳۵ هزار تومان است.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: مشکلات اساسی شهرستان‌های پلدختر و معمولان نبود جاده‌های دسترسی است که متأسفانه جهاد کشاورزی شهرستان هیچ‌گونه ماشین‌آلاتی ندارد و دراین‌رابطه نیاز به همکاری دیگر دستگاه‌های شهرستان از جمله راهداری که سال‌های گذشته به طور ویژه مساعدت داشتند، احساس می‌شود.

جمشیدی، یادآور شد: میزان نیاز سوخت کمباین‌های فعال حدود ۹۶۰ هزار لیتر است که توسط شرکت فرآورده‌های نفتی تأمین خواهد شد.

وی افزود: پنج اکیپ، کارن نظارت بر برداشت را انجام می‌دهند و اواخر اردیبهشت برداشت در مناطق جنوبی شهرستان آغاز خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی پلدختر، گفت: این مدیریت آمادگی کامل برای برداشت و خرید محصولات کشاورزی شهرستان که نتیجه زحمات حدود ۹ ماهه کشاورزان است را دارد و امید است به طور مطلوب صورت گیرد.

کد خبر 6087702

دیگر خبرها

  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • قیمت محصولات ایرانخودرو پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین محصول ایرانخودرو؛ ۶۵۰ میلیون
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • پیش‌فروش محصول جدید سایپا بدون تعیین قیمت کارخانه
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی