Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری رویترز، دولت چین اعلام کرد که تعداد کسانی که در اثر ابتلا به ویروس کرونای جدید جان خود را از دست دادند به 41 تن و تعداد مبتلایان در جهان نیز به 1300 تن رسید.

کمیته ملی بهداشت چین با صدور بیانیه ای امروز شنبه اعلام کرد که تعداد مبتلایانی که در چین به شکل قطعی ثبت شده اند تا کنون به 1287 مورد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد کسانی که تا روز جمعه جان خود را از دست دادند و همه آنها در شهر«ووهان» مرکز شیوع ویروس جان خود را از دست دادند به 26 مورد رسیده بود.

بیشتر موارد ابتلا به این بیماری تا کنون در چین ثبت شده است اما این ویروس در کشورهای تایلند، ویتنام، سنگاپور، ژاپن، کره جنوبی، تایوان، نپال، فرانسه، عربستان سعودی، ایالات متحده آمریکا و استرالیا رسیده است.

مسئولان بهداشتی در استان«هوبی» که شهر ووهان در آن واقع شده است امروز شنبه گفتند که 658 تن که مبتلا به ویروس شده اند در حال درمان هستند و حال 57 تن از آنها وخیم گزارش شده است.

در همین حال، مالزی امروز شنبه اعلام کرد که نخستین سه مورد از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شدند.

استرالیا نیز امروز شنبه اعلام کرد که نخستین مورد از ابتلا به ویروس کرونا در ایالت«ویکتوریا» در این کشور ثبت شد و فرد بیمار به بیمارستانی در حومه شهر«ملبورن» منتقل شده است.

در همین حال، «آگنس بوزین» وزیر بهداشت فرانسه روز گذشته -جمعه- اعلام کرد تا کنون دست‌کم دو مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور تایید شده است.

به گفته او، یکی از این دو بیمار در شهر پاریس و نفر دوم در شهر «بوردو» در غرب فرانسه تحت درمان هستند. او افزود احتمالا موارد دیگر ابتلا به این بیماری نیز در اروپا وجود دارد.

نخستین افراد آلوده به ویروس کرونا که دچار تب و سینه‌پهلو می‌شوند، در آخرین روزهای سال ۲۰۱۹ میلادی در شهر ووهان چین دیده شدند. بسیاری از مبتلایان در چین و سایر کشورهای جهان نیز در پی سفر به این شهر آلوده شدند.

دانشگاه «چستر» انگلستان به همه دانشجویان چینی خود هشدار داد که ممکن است در زمان بازگشت به انگلیس پس از جشن‌های سال نو چین، در قرنطینه نگه داشته شوند. این دانشگاه به دانشجویان چینی خود توصیه کرد که بهتر است در حال حاضر به چین سفر نکنند.

دانشگاه های انگلیس همچنین اعلام کردند که وضعیت گسترش احتمالی این ویروس را تحت نظر دارند و با دانشجویانی که از مناطق آلوده به این ویروس هستند در تماسند تا اقدامات لازم را برای پیشگیری از شیوع آن را به اجرا بگذارند.

اتباع چینی بیشترین تعداد دانشجویان خارجی را در موسسات آموزش عالی انگلیس تشکیل می‌دهند.

«جاش هاولی» سناتور ایالات متحده آمریکا در نامه‌ای خطاب به مقامات دولت ترامپ در واشنگتن از آنها خواست با توجه به شیوع ویروس کرونا، برای انجام سفر میان چین و آمریکا محدودیت هایی اعمال کنند.

علاوه بر «مایک پمپئو» وزیر خارجه ایالات متحده، برخی دیگر از وزرا از جمله وزیر بهداشت، وزیر حمل و نقل و وزیر امنیت داخلی نیز این نامه را دریافت کرده‌اند.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 چین ویروس کرونا در چین ویروس کرونا قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۹۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد

یونس عرب مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه آمار ابتلا به بیماری تالاسمی در استان‌های شمالی و جنوبی کشور بیشتر است، اطهار کرد: در واقع آمار ابتلا به تالاسمی در استان‌هایی که در مجاورت دریا قرار دارند بیشتر است.

وی ازدواج‌های فامیلی را نیز یکی از عوامل اصلی ابتلا به تالاسمی عنوان کرد و ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان آمار ابتلا بالاست، چون دو فاکتور اصلی وجود دارد یعنی هم در مجاورت دریا قرار گرفته و هم ازدواج‌های فامیلی در این استان آمار بالایی دارد. در واقع این استان با داشتن یک‌هفتم بیماران تالاسمی و جمعیت ۳ هزار و ۷۵۰ بیمار، رکورددار تولد بیماران تالاسمی است.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی به استان‌های مازندران، خوزستان، بوشهر و گلستان اشاره کرد و افزود: آمار بیماران تالاسمی در تهران هم کم نیست، در تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی داریم که هم مهاجرت در این آمار دخیل است و هم بخش دیگر آن به ازدواج‌های فامیلی برمی گردد.

عرب گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، قزوین و یزد کمترین بیمار تالاسمی وجود دارد.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی با بیان اینکه کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی دستاورد بزرگی در نظام سلامت کشور است، گفت: هم اکنون در کل سال در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نوزاد مبتلا به تالاسمی به دنیا می‌آید که این در حالی است که در سال‌های گذشته این آمار به بیش از هزار نفر می‌رسید، در واقع این دستاورد بزرگی در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود.

یاسر داودیان، رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران نیز به خبرنگار آنا گفت که واردات داروی بیماران تالاسمی با تحریم‌ها به مشکل برخورده است. به همین دلیل داروسازان تلاش کردند دارو‌های بیماران تالاسمی را در داخل کشور تولید کنند و در حال حاضر تعداد زیادی از بیماران تالاسمی که دچار مشکل ژنتیکی خونی هستند از این دارو‌ها استفاده می‌کنند و باید زمان بگذرد تا میزان تاثیر این دارو‌ها مشخص شود.

وی تصریح کرد: امیدوارم از سوی وزارت بهداشت برنامه‌ای اتخاذ شود تا مشکلات بیماران صعب‌العلاج و نادر همانند تالاسمی به زودی مرتفع شود.

 رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران در ادامه با بیان اینکه ۲۷ سال پیش نخستین بیمار تالاسمی در آمریکا شناسایی شد و در حال حاضر، این بیماری شایع‌تر شده است، گفت: با توجه به توان حمایتی دولت و شرایطی که بیماران دارند، انتظار داریم وزارت بهداشت و هر دستگاه مرتبط با بیماران صعب‌العلاج تدبیری بیندیشند تا بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری نداشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟