Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت واحداتوبوسرانی تبریز و حومه گفت: با توجه به مساعدت شورا و شهرداری کلانشهر تبریز در بودجه سال آتی، در صورت تولید اتوبوس داخلی و یا امکان واردات، نسبت به نوسازی حداکثری ناوگان اتوبوسرانی تبریز اقدام خواهد شد.

فرخ جلالی در این خصوص اظهار کرد: با توجه به نبود امکان خرید اتوبوس نو در سال‌های گذشته و نبود کمک‌های دولتی، درحال حاضر بیش از 419 دستگاه اتوبوس با عمر بالای 10 سال (73 دستگاه دولتی و 346 دستگاه بخش خصوصی) در اتوبوسرانی تبریز فعالیت می‌کند که با اقداماتی همچون بازسازی، نگهداری و سرویس فنی مستمر و اخذ معاینه فنی، درحال حاضر امکان سرویس‌دهی را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: اما در بلند مدت باید با اتوبوس‌های نو جایگزین شوند، در غیر این صورت در ارائه خدمات به شهروندان با مشکل جدی روبرو خواهیم شد.

جلالی با اشاره به خرید 62 دستگاه مینی بوس در ماه‌های گذشته افزود: این مینی‌بوس‌ها با برگزاری فراخوان، به تدریج در حال ورود به خطوط و فعالیت در مسیرهای پاره خطی و خطوطی که امکان تردد اتوبوس در آن‌ها با مشکل موجه بوده، هستند.

وی با اشاره به بارشهای اخیر و سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی، اظهار کرد: با وجود بارش شدید برف در روزهای گذشته و افزایش تقاضای سفر با ناوگان اتوبوسرانی، همکاران راننده این شرکت در کنار اکیپ‌های فنی- تعمیرگاهی و نظارتی از ساعت پنج صبح تا ساعت چهار بامداد، با تمامی توان در مسیرهای شهری و حومه به فعالیت مشغول و به شهروندان عزیز ارائه خدمات کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، وی با بیان این‌که کل ناوگان اتوبوسرانی تبریز به سیستم پرداخت کرایه با کارت بلیت الکترونیکی مجهز شده است، افزود: شهروندان، کرایه سفر خود را صرفا با استفاده از کارت بلیت الکترونیکی پرداخت کرده و در صورت استفاده از کارت بلیت و خاموش بودن دستگاه کارتخوان اتوبوس، ضمن استفاده از اتوبوس بدون پرداخت کرایه و بصورت رایگان، مراتب را با ذکر شماره‌ی اختصاصی اتوبوس به سامانه پیام کوتاه 3000570555 و یا شماره تلفن‌های 32663916 و 32663904 اعلام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ناوگان حمل و نقل عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۹۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در  منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • باید برای جهش تولید به رفع موانع پرداخت/ لزوم توجه به موضوع عفاف و حجاب در جامعه