Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل ـ رامین حسین آبادیان: روز گذشته بود که میلیون ها عراقی در پاسخ به فراخوان های صادره از سوی احزاب، جریان ها و گروه های مختلف، دست به برگزاری تظاهرات میلیونی ضد آمریکایی زدند.

همانطور که پیش بینی می شد، میلیون ها عراقی در تظاهرات روز گذشته مشارکت کردند و با سر دادن شعارهای گوناگون علیه ایالات متحده آمریکا و اقدامات تروریستی این کشور، خروج فوری تروریست های آمریکایی از خاک خود را خواستار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تظاهرات میلیونی در عراق در واقع به مثابه یک رفراندوم برای جویا شدن دیدگاه شهروندان عراقی درخصوص تداوم یا عدم تداوم حضور تروریست های آمریکایی در کشورشان بود.

بدین ترتیب، میلیون عراقی با مشارکت خود در تظاهراتِ تاریخیِ ضد آمریکایی ضمن پاسخ مثبت به رفراندوم اخراج تروریست های آمریکایی، بر تداوم حضور آن ها در عراق خط بطلان کشیدند. این تظاهرات میلیونی ضد آمریکایی بازتاب وسیعی در رسانه های مختلف جهان داشت.

درهمین ارتباط، شبکه لبنانی المیادین گزارش داد که پیام این تظاهرات میلیونی ضد آمریکایی مردم عراق این است که گروه‌های مقاومت از پایگاه مردمی برخوردار بوده و فراکسیون‌های پارلمانی به تلاش برای اجرای تصمیم اخراج آمریکایی‌ها ادامه خواهند داد. کما اینکه خبرگزاری رویترز با اشاره به تظاهرات گسترده مردم عراق در روز جمعه نوشت: عراقی ها در دو نقطه شهر بغداد پایتخت عراق به درخواست رهبران سیاسی عراقی به خیابان‌ها آمدند و علیه حضور نظامیان آمریکایی در خاک این کشور شعار سر دادند.

درهمین حال، شبکه الجزیره نیز بخش‌های مختلف تظاهرات میلیونی عراقی ها را به صورت زنده پوشش داد. در تصاویری که شبکه الجزیره مباشر پخش کرد، شرکت کنندگان در این تظاهرات میلیونی، پرچم آمریکا را به آتش کشیدند. شبکه خبری بی بی سی هم در همین راستا نوشت: جمعیت عظیمی از مردم عراق خیابان‌های پایتخت بغداد را پُر کردند تا از آمریکا درخواست کنند خاک عراق را ترک کند.

واقعیت این است که تظاهرات میلیونی عراقی ها علیه آمریکایی ها و سردمداران تروریست آن‌ها درحالی انجام شد که نه تنها رسانه های وابسته به آمریکا و غرب، بلکه شخصیت های سیاسی آن ها نیز نتوانستند به سانسور بزرگیِ آن بپردازند. درست به همین دلیل است که یک منبع دیپلماتیک غربی در سخنانی به بیان بزرگیِ تظاهرات میلیونی عراقی ها علیه تروریست های آمریکایی پرداخت.

در همین راستا، یک منبع دیپلماتیک غربی سخنانی را در خصوص تظاهرات میلیونی عراقی ها برای اخراج تروریست های آمریکایی، مطرح کرد. این منبع اذعان کرد که نمی توان تظاهرات میلیونی عراقی ها برای اخراج آمریکا از کشور خود را نادیده انگاشت. این منبع اظهار داشت: تظاهرات میلیونی عراقی ها، صحنه ای تأثیرگذار و بی سابقه را در این کشور رقم زد.  وی گفت: این تظاهرات میلیونی نشان داد که اغلب عراقی ها خواستار خروج آمریکایی ها از کشور خود هستند.

این تظاهرات همچنین حمایت مرجعیت عالیقدر شیعیان عراق یعنی آیت الله سیستانی را نیز به دنبال داشت. در همین راستا، «شیخ احمد الصافی» نماینده مرجعیت عالی دینی عراق در خطبه‌های نماز جمعه در کربلای معلی که در صحن مطهر حرم امام حسین (علیه السلام) برگزار شد، تصریح کرد: «مرجعیت بر موضع خود مبنی بر ضرورت احترام به حاکمیت و ثبات تصمیم گیری سیاسی و یکپارچگی ارضی و مردمی عراق تاکید می‌کند». این درحالی است که مرجعیت عراق پیشتر نیز اقدامات تروریستی ایالات متحده آمریکا در این کشور را محکوم کرده بود.

تظاهرات میلیونی عراقی ها علاوه بر مرجعیت، واکنش مقامات عراقی، شخصیت های احزاب و جریان های سیاسی را به دنبال داشت. «همام الحمودی» رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در بیانیه‌ای از مشارکت گسترده مردم عراق در تظاهرات ضد آمریکایی قدردانی کرد. وی در این بیانیه اظهار داشت: «شما با حضور میلیونی خود باعث سربلندی اعراب و مسلمانان در جهان شدید».

«هادی العامری» رئیس ائتلاف فتح عراق در بیانیه ای اعلام کرد: مردم عراق خواسته خود را برای خروج نیروهای آمریکایی اعلام کردند و دولت آمریکا باید به خواسته و اراده مردم احترام بگذارد. از سوی دیگر، «سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق با اشاره به تظاهرات میلیونی مردم عراق علیه تروریست های آمریکایی و شعارهای مختلف آن ها علیه واشنگتن و اقداماتش، اعلام کرد: «مردم عراق روز جمعه فریاد استقلال سر دادند». قیس الخزعلی دبیرکل عصائب اهل الحق در عراق با صدور بیانیه ای ترامپ را احمق خطاب و اعلام کرد مردم دیدگاه خود در خصوص آمریکا را صراحتا اعلام کردند.

بر اساس آنچه که گفته شد، پر واضح است که آشکارترین پیام ملت عراق در تظاهرات میلیونی روز گذشته، اعلام مخالفت صریح آن ها با بقای تروریست های آمریکایی در کشور خود به ویژه پس از ترور فرماندهان مقاومت ازجمله شهیدان سلیمانی و ابو مهدی المهندس، است. پاسخ مثبت مردم عراق به رفراندوم اخراج تروریست های آمریکایی در واقع واکنشی به فرافکنی های اخیر آمریکایی ها نیز بود.

اخیرا مقامات آمریکایی مدعی شده بودند که مردم عراق به حضور نظامی آمریکا در کشورشان اعتراضی ندارند و به حضور دیگران معترض هستند. تظاهرات میلیونی مردم عراق که به مثابه سیلی محکمی به صورت رئیس جمهور تروریست آمریکا و دیگر سردمداران این کشور بود، دروغ بودن ادعاهای واشنگتن در عرصه های مختلف را بر ملا ساخت.

بدون شک، با برگزاری تظاهرات میلیونی مردم عراق در واکنش به تداوم حضور آمریکایی ها در کشورشان، شمارش معکوس برای پایان حضور ایالات متحده در عراق پایان یافته است و بدون تردید این موج خشم و نفرت مردمی از تروریست های آمریکای تنها در دامنه جغرافیایی عراق محدود باقی نخواهد ماند و خیلی زود به دیگر کشورها نیز کشیده خواهد شد؛ مسأله ای که تروریست های آمریکایی به شدت از آن در هراس هستند.

کد خبر 4834427

منبع: مهر

کلیدواژه: عراق مرجعیت ایالات متحده آمریکا ایالات متحده آمریکا عراق ایران لیبی رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ سوریه روسیه لبنان ترکیه فلسطین برجام قاسم سلیمانی مایک پمپئو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۰۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان

   به گزارش  خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، با توجه به غیبت‌های غیرمجاز و پیاپی"علی عدنان" بازیکن عراقی، با نظر محرم نویدکیا سرمربی مس رفسنجان، این مدافع از این تیم کنار گذاشته شد و در اختیار باشگاه قرار گرفت.

بر این اساس باشگاه مس رفسنجان با کسر مبلغ باقی‌مانده قرارداد و امضای توافقنامه فسخ دوجانبه، به همکاری با بازیکن عراقی پایان داد.

وی سابقه بازی در تیم‌های اودینزه، روبین کازان و آتالانتا را در کارنامه خود دارد.

"علی عدنان" بازیکن عراقی در این فصل، ۱۶ بار برای مس‌رفسنجان بازی کرد.

 

دیگر خبرها

  • روایت «شینهوا» از ماشین سرکوب آمریکا دربرابررستاخیزدانشجویان
  • جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان
  • ترکیه: ۱۵ تروریست در شمال عراق از پای درآمدند
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • کارشناس مسائل حقوقی عراق: بغداد حق دارد سفیر آمریکا را اخراج کند
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • اخراج بازیکن عراقی از باشگاه صنعتی ایران
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی