Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مینت پرس نیوز، سخنگوی فیس‌بوک در توضیح این مطلب به شبکه سی ان ان گفته است که علت غیرقانونی بودن چنین پست‌هایی، قوانین تحریم جدید آمریکاست که حمایت از افراد و گروه‌های تروریست توصیف شده توسط دولت ایالات متحده را در شبکه‌های اجتماعی ممنوع می‌کند. با توجه به تروریستی قلمداد شدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط کاخ سفید فیس‌بوک و اینستاگرام که در مالکیت فیس‌بوک است، اقداماتی درجهت اثبات تبعیت خود از این قانون انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گونه اقدامات محدود به سردار سلیمانی نبوده و توئیتر در اقدامی مشابه حساب کاربری آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ایران را هم تعلیق کرده و علت این امر را فعالیت غیرعادی عنوان کرده است.

در همین حال معدود سایت‌های امریکایی نیز که مطالب خبری متفاوت با رسانه‌های جریان اصلی در ایالات متحده تولید و منتشر می‌کنند هم تحت فشار قرار گرفته‌اند. به عنوان مثال می‌توان به وب سایت روزنامه نگاری تحقیقی Grayzone اشاره کرد که پی پال هرگونه اهدای پول به آن به صورت الکترونیکی را ناممکن کرده است.

نویسندگان Grayzone بارها با تلاش‌های دولت ترامپ برای آغاز جنگ با ایران مخالفت کرده، از تأثیر مخرب تحریم‌ها بر زندگی عادی ایرانیان انتقاد کرده بودند و برای مخاطبان آمریکایی روشن کرده بودند که سردار سلیمانی در ایران شخصیتی بسیار محبوب است.

آلن مک لئود نویسنده مینت پرس معتقد است مردم ایران به درستی بین دولت آمریکا و مردم این کشور تفاوت قائل می‌شوند.اما دولت آمریکا رفتاری کودکانه دارد و به تلافی مخالفت دولت ایران با ترامپ شرکت‌های فناوری را به پاک کردن پیام‌های حمایت آمیز از سردار سلیمانی مجبور می‌کند و بدین شکل از بسیاری از مردم عادی ایران انتقام می‌گیرد. این نوع رفتارهای انتقام جویانه پیامدهای عمیقی برای آزادی دسترسی به اطلاعات به همراه می‌آورد.

بسیاری از کشورهای خارجی از شبکه‌های اجتماعی آمریکا برای انتشار اخبار و نظرات خود استفاده می‌کنند، اما تصمیماتی از این دست بدان معناست که جهان نمی‌تواند از عقاید و دیدگاه‌های ایرانیان که یک طرف این بحث و منازعه هستند مطلع شود.

با پاک کردن مطالب ارسالی ایرانیان، آمریکایی‌ها تنها پلتفورم دسترسی به عقاید دست اول ایرانیان را نیز از دست می‌دهند و تنها در معرض نظرات و افکار کسانی قرار می‌گیرند که با جمهوری اسلامی مخالف هستند. بسیاری از این افراد که صرفاً طرفدار ترامپ هستند تلاش می‌کنند خود را نماینده همه ایرانیان قلمداد کنند و افکار عمومی و ناظران امور را به اشتباه می‌اندازند.

البته مدیران شبکه‌های اجتماعی امریکایی همین رفتار را در قبال طرفداران نیکولاس مادورو رئیس جمهوری قانونی ونزوئلا هم انجام می‌دهند و مطالب ارسالی آنها در توئیتر و فیس‌بوک را پاک می‌کنند.

هماهنگی فیس‌بوک در این زمینه با دولت آمریکا اتفاقی به نظر نمی‌رسد. فیس‌بوک از سال ۲۰۱۸ کنترل محتوای خبری و اطلاع رسانی در این شبکه اجتماعی را تا حد زیادی به شورای آتلانتیک واگذار کرده که یک اتاق فکر وابسته به ناتو است. اعضای هیأت مدیره این شورا قبلا در دولت آمریکا پست‌های برجسته مدیریتی داشته‌اند و از جمله آنها می‌توان به هنری کیسینجر، کاندولیزا رایس، کالین پاول و ژنرال‌هایی مانند وسلی کلارک، دیوید پترائو و رؤسای قبلی سیا مانند لئون پانتا، مایکل هیدن و رابرت گیتس اشاره کرد.

این افراد کنترل آنچه که آمریکا و دیگر کشورهای جهان به عنوان خبر در شبکه‌های اجتماعی دریافت می‌کنند را بر عهده دارند و بدیهی است تا زمانی که کنترل شبکه‌های اجتماعی پرطرفدار در کنترل شرکت‌های آمریکایی باشد تغییر اساسی در این وضعیت ایجاد نمی‌شود.

کد خبر 4834526

منبع: مهر

کلیدواژه: فیس بوک دونالد ترامپ ایران تحریم های ایران تهدیدات سایبری فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان نوآوری فناوری فضایی شرکت هواوی گوگل ایالات متحده آمریکا امنیت سایبری امنیت اطلاعات هکرها موبایل ماهواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۱۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت

دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا اعلام کرد که با جو بایدن، صلح در خاورمیانه به دست نخواهد آمد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ترامپ نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری 2024 که با بایدن رقابت می‌کند، گفت که با رئیس جمهوری مثل جو بایدن صلح در خاورمیانه به دست نخواهد آمد.

ترامپ امروز سه‌شنبه هنگام حضور در دادگاه برای رسیدگی به پرونده موسوم به «حق السکوت»، گفت که بایدن بدترین رئیس جمهور در تاریخ ایالات متحده آمریکا است.

وی با اشاره به برگزاری اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های بزرگ آمریکا، بیان کرد: آنچه در دانشگاه‌های کلمبیا، نیویورک و سایر آنها می‌گذرد، مایه شرمساری است. این واقعاً تقصیر بایدن است. او لحن اشتباهی دارد. او کلمات اشتباهی دارد. نمی‌داند از چه کسی حمایت می‌کند و این یک آشفتگی است.

ترامپ بایدن را به مناظره تلویزیونی فراخواند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فروش یا ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • دولت بایدن نسبت به «پیروزی اوکراین» مطمئن نیست
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • اتحاد بین آزادی‌خواهان دنیا دستاورد عملیات وعده‌ صادق است
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • خون مردم و کودکان غزه بر روی دستان مالک واتس‌اپ
  • برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق/رونمایی از منشور مسئولت اجتماعی شرکت‌های خلاق
  • دیدنی های امروز؛ از دادگاه ترامپ تا تولد لنین