Web Analytics Made Easy - Statcounter

مديرعامل ايران خودرو اظهار كرد:‌ اين شركت با برنامه‌ريزي اصولي در همكاري با زنجيره تامين و حمايت هاي وزارت صمت، موفق به افزايش شمارگان توليد شد و توانست در چند ماهه اخير روند تحويل خودرو به مشتريان را بهبود بخشد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از ايكوپرس_ فرشاد مقيمي در نشست با مديران ارشد ايران خودرو موفقيت هاي حاصل شده را نتيجه تلاش شبانه روز كارگران خط توليد در روزهاي سرد زمستاني دانست و گفت: كارگران در روزهاي تعطيل از جان مايه گذاشتند تا چرخ توليد بهتر از گذشته به حركت خود ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به توليد روزانه 2 هزار و 500 دستگاه خودرو در اين خودروساز خاطر نشان كرد: هدف توليد در بهمن و اسفندماه سال جاري، 120 هزار دستگاه انواع خودرو است كه با تحقق آن به بخش عمده اي از تعهدات خود به مشتريان عمل خواهيم كرد.
مقيمي افزود: ‌با روند افزايش توليد و تحويل، تمامي تعهدات معوق ايران خودرو به مشتريان تا ارديبهشت ماه سال آينده به روز خواهد شد.
وي تصريح كرد: تارسيدن به اهداف توليد و تامين نياز مشتريان جمعه ها تعطيل نيست.
مديرعامل ايران خودرو اضافه كرد: اجازه ورود قطعات بي‌كيفيت به بهانه افزايش شمارگان توليد به خطوط توليد را نخواهم داد .
مديرعامل ايران خودرو، ‌رمز موفقيت اين شركت در چند ماه اخير را تفكر جهادي، همدلي بين سازندگان قطعات و خودروساز عنوان كرد و گفت: ‌امروز مشتريان اطمينان دارند كه خودرو توليد مي‌شود و قطعا خودروهاي خود را تحويل خواهند گرفت،‌ هرچند ممكن است با تاخير زماني اين اقدام صورت گيرد و ما همواره بابت آن عذرخواه مردم هستيم.
وي با اشاره به اين كه تصوير ذهني ايران خودرو نزد جامعه به دليل تاخير در اجراي تعهدات به مشتريان خدشه دار شده تاكيد كرد:‌ مجوز پيش فروش محصولي را كه توانايي توليد آن را نداريم، نخواهم داد.
مديرعامل ايران خودرو افزود:‌ نهضت داخلي‌سازي قطعات با جديت دنبال مي‌شود و تاكنون 50 قطعه از محصولات ايران خودرو توسط سازندگان داخلي، بومي سازي شده است و اين روند حتي با برداشتن تحريم‌ها تداوم خواهد داشت.
وي درخصوص شفاف‌سازي در پرداخت‌ به قطعه‌سازان گفت: با ايجاد همدلي بين دو انجمن قطعه ساز، آرامش به زنجيره تامين بازگشته و قطعه‌سازان هم سهم مهمي در افزايش شمارگان توليد داشته‌اند و نبايد به هم‌گرايي و هم‌افزايي ايجادشده خدشه‌اي وارد شود.
مقيمي با اشاره به دستيابي به ركورد توليد دو هزارو 557 دستگاه خودرو در آخرين روز ماه گذشته (30 دي ماه) خاطرنشان كرد: ‌از تمامي كارگران خطوط توليد، زنجيره تامين و كساني كه در اين افزايش توليد نقش آفريني كرده اند قدرداني مي‌كنم، براي رسيدن به موفقيت‌هاي بيش‌تر بايد جهادي فكر و عمل كنيم.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۳۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است

به گزارش خبرنگار مهر، بابک مؤمنی پیش ازظهر پنجشنبه در دیدار با امام جمعه آمل تولید محصول سالم و طیب، توجه به الگوی کشت و بهره برداری از جنگل با توجه به اقلیم، استفاده از افکار و سیاست‌های کشور هلند در بخش کشاورزی برای بهره برداری از علم روز کشاورزی، توجه و برنامه ریزی برای تأمین نهاده‌ها، سوخت و آب کشاورزی، حمایت از محصولات تولیدی استان و برنامه ریزی در راستای خرید محصولات کشاورزی استراتژیک تولیدی و کمک به رشد اقتصاد کشاورزی و تنظیم برنامه بلندمدت انتظارات امام جمعه آمل از سازمان جهاد کشاورزی مازندران بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ضمن گرامیداشت روز معلم و تسلیت ایام شهادت امام صادق (ع)، جایگاه کشاورزی، صنعت و گردشگری شهرستان آمل در سطح کشور را ویژه دانست و گفت: بالاترین تولید استان در کشت برنج مربوط به دشت هراز و شهرستان آمل بوده و تولید محصولات کشاورزی استراتژیک و تأمین امنیت بازار پایتخت کشور از سوی این استان خود مبین جایگاه ویژه مازندران در کشاورزی کشور است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان آمل ثابت کرد تولید محصولات کشاورزی از لحاظ اقتصادی می‌تواند وارد رقابت با اقتصاد صنعتی شود.

وی افزود: مسائل و مشکلات فراوانی در بخش کشاورزی وجود دارد که این سازمان با تمام توان در حال پیگیری موضوعات می‌باشد و به همین منظور انتظاراتی هم در راه خدمت رسانی مناسب‌تر به بهره برداران بخش کشاورزی از ائمه جمعه و جماعات دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی مازندران در نظر دارد در راستای تحقق شعار سال، استفاده از مشارکت مردمی را سرلوحه امور خود قرار دهد که در این راه نیازمند سازماندهی نظام‌های مردم نهاد مانند اتحادیه‌ها و نظام‌های صنفی است و کمک ائمه جماعات بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

این مسئول تصریح کرد: حفظ کاربری اراضی به عنوان یکی از محورهای برنامه‌ای باید با ارائه پیوست فرهنگی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6094989

دیگر خبرها

  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند