Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: شورای نگهبان اگر دغدغه مشارکت مردم، اتحاد و فرمایش‌های رهبری را دارد باید از این رویکرد سلیقه‌ایی که به حذف یک جریان سیاسی خاص از انتخابات می‌انجامد، دست بردارد و به منافع ملی توجه کند.

به گزارش ایمنا، اسماعیل گرامی‌مقدم گفت: با توجه به پیامدهایی که بستن لیست امید با اصولگرایان معتدل و به ‌صورت ائتلافی به وجود آمد، تمامی کاستی‌های مجلس دهم را بر دوش اصلاح‌طلبان گذاشتند و مردم مدیریت را از اصلاح‌طلبان مطالبه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموعه این مباحث باعث شد تا شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان تصمیم بگیرد درصورتی لیست بدهد که امکان تدوین فهرستی تماما اصلاح‌طلبانه وجود داشته باشد. 

درادامه متن کامل گفت و گوی گرامی‌مقدم را می‌خوانید:

در دهمین دوره انتخابات مجلس، اصلاح‌طلبان با این استدلال مردم را به مشارکت در انتخابات تشویق کردند که مبادا مجلس در اختیار تندروها قرار گیرد اما امروز به ‌رغم شرایط نسبتا پیچیده‌تر کشور و با وجود انتقادها و نارضایتی‌ها نسبت به عملکرد مجلس دهم ظاهرا چنین ائتلافی در دستورکار و راهبرد اصلاح‌طلبان قرار نگرفته است؛ علت تفاوت راهبرد در انتخابات مجلس دهم و انتخابات یازدهمین دوره مجلس چیست؟

در زمان انتخابات دهمین دوره مجلس برای اصلاح‌طلبان امکان ارایه لیست وجود داشت. با توجه به پیامدهایی که بستن لیست امید با اصولگرایان معتدل و به ‌صورت ائتلافی به وجود آمد، تمامی کاستی‌های مجلس دهم را بر دوش اصلاح‌طلبان گذاشتند و مردم مدیریت را از اصلاح‌طلبان مطالبه کردند. مجموعه این مباحث باعث شد تا شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان تصمیم بگیرد درصورتی لیست بدهد که امکان تدوین فهرستی تماما اصلاح‌طلبانه وجود داشته باشد. اما در شرایط کنونی که تمامی نامزدهای اصلاح‌طلب را رد صلاحیت کرده‌اند اصلا امکان ارایه لیست وجود ندارد؛ چه برسد به اینکه به ائتلاف فکر کنند. به نظر می‌رسد، شورای نگهبان پیش از انتخابات دست‌کم به ‌طور تقریبی تعیین کرده چه‌ کسانی به مجلس بروند. در واقع محدودیتی را برای انتخاب‌کنندگان ایجاد کرده‌اند که باعث می‌شود، جریانی خاص از صندوق‌های رای بیرون بیاید. وقتی که تقریبا تمامی کاندیداهای یک جریان سیاسی از انتخابات حذف می‌شوند، روشن است که این جریان ناچار به حضور در عرصه انتخابات با حداقل ظرفیت خود خواهد بود.

کدخدایی گفته در قانون انتخابات مباحثی در ارتباط با سوءاستفاده‌های اقتصادی، اخلاقی همچنین بحث مقابله با حاکمیت مطرح است. این شورا همچنین اعلام کرده که در صورت مراجعه حضور کاندیداها، علت اصلی رد صلاحیت‌شان را به آنها اعلام می‌کند؛ علت اتخاذ این رویکرد چیست؟

متاسفانه سخنگوی شورای نگهبان در اظهاراتی مدعی شده عمده رد صلاحیت‌شدگان به‌ دلیل مسائل اقتصادی و اخلاقی با این مشکل مواجه شده‌اند. در صورتی که بنابر بررسی‌های متعدد انجام شده در کشور ازجمله بررسی‌هایی که جریان اصلاح‌طلب انجام داد تقریبا تمامی کاندیداهای اصلاح‌طلب بر اساس بند یک، دو و سه ماده 28 قانون انتخابات رد صلاحیت شده‌اند؛ این وصله‌ها ممکن است به بسیاری بچسبد اما به هیچ عنوان به اصلاح‌طلبان نمی‌چسبد.

واقعیت این است که کاندیداهای اصلاح‌طلب به دلیل رویکرد و تفکرات سیاسی‌شان رد صلاحیت شده‌اند. چنانکه عمده نامه‌هایی که به کاندیداهای رد صلاحیت ‌شده اصلاح‌طلب ارسال شده، نشان می‌دهد هیات‌های نظارت با رویکردی سیاسی اقدام به رد صلاحیت کاندیداهای جناح چپ کرده است. بعضی ناظران حتی معتقدند، کاندیداهای اصلاح‌طلب را رد صلاحیت کرده‌اند تا جریان مورد وثوق‌شان بی‌رقیب وارد مجلس شود.

عملکرد شورای نگهبان متاسفانه برخلاف بیانات رهبری بود که فرمودند هر کس به کمرنگ کردن انتخابات کمک کند در راستای کمک به دشمنان حرکت کرده است، چراکه وقتی جریانی سیاسی به این صورت رد صلاحیت شود، روشن است که انتخابات کمرنگ و کم ‌رونق خواهد شد. حال آنکه زمانی موضع نظام قوی می‌شود که آحاد شهروندان جامعه حق انتخاب داشته باشند و بتوانند از میان جریان‌های سیاسی، گروهی را انتخاب کنند که مطالبات‌شان را محقق کنند.

هر گاه در آستانه انتخابات اینچنین شاهد رد صلاحیت گسترده اصلاح‌طلبان بودیم، بزرگان جناح چپ همچنین بعضی چهره‌های متنفذ به ‌نمایندگی از جریان اصلاحات، اقدام به رایزنی با شورای نگهبان و نهادهای موثر در روند بررسی صلاحیت‌ها می‌کنند. آیا این دست رایزنی‌ها در دستورکارتان قرار دارد؟ و آیا نتیجه‌بخش خواهد بود؟

به نظر می‌رسد رایزنی‌هایی که انجام می‌شود، راه به جایی نخواهد برد. اساسا ما با این شیوه رد صلاحیت و نظارت خاص مشکل داریم و آن را خلاف منافع ملی می‌دانیم. شورای نگهبان اگر دغدغه مشارکت مردم، اتحاد و فرمایش‌های رهبری را دارد باید از این رویکرد سلیقه‌ایی که به حذف یک جریان سیاسی خاص از انتخابات می‌انجامد، دست بردارد و به منافع ملی توجه کند. با این رد صلاحیت‌های گسترده همگان متوجه شده‌اند که هیات‌های نظارت توجهی به منافع ملی ندارند و اساسا برایشان اهمیتی ندارد. در این شرایط دشوار، ما اصلاح‌طلبان تا جایی که توانستیم نام‌نویسی کردیم و به میدان آمدیم.

از طرفی بسیاری از چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب نیامدند تا شورای نگهبان بهانه‌ای برای رد صلاحیت نداشته باشد. از اصلاح‌طلبانی که نام‌نویسی کردند همگی از چهره‌های معتدل اصلاح‌طلب بودند؛ ولی شورای نگهبان و هیات‌های نظارت به آنها هم رحم نکرد و آنها را هم رد صلاحیت کردند؛ تا اصلاح‌طلبان نتوانند در انتخابات، حضوری قوی و پررنگ داشته باشند. نمی‌توان از یک ‌سو از مردم خواست که در انتخابات مشارکت داشته باشند و از سوی دیگر یک جریان سیاسی خاص را حذف کرد. اگر امروز اصلاح‌طلبان قادر به ارایه لیست نیستند، دلیل آن عملکرد هیات‌های نظارت و رد صلاحیت‌های گسترده است.

آنها هستند که به خودی خود دست به تحریم انتخابات زدند. قطعا با این روند بسیاری از مردم که در شرایط کنونی و با اتفاقات چند ماه اخیر از مسوولان نا امید شده بودند بیش از پیش مایوس شده و واقعیت این است که این فضای ناامیدی توسط شورای نگهبان به مردم منتقل شده است. علاوه بر این شورای نگهبان تهمت‌هایی در رد صلاحیت‌ها به صورت مکتوب به افراد می‌زند. این شورا به کاندیداها کتبا اعلام کرده که بر اساس بندهای یک، دو و سه ماده 28 قانون انتخابات که ناظر بر مسائل سیاسی است، رد صلاحیت شده‌اید ولی در انظار عمومی و نیز در سیمای جمهوری اسلامی می‌گویند که برخی از این افراد به ‌دلیل داشتن تخلفات مادی و اخلاقی رد صلاحیت شده‌اند.

ظاهرا شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان قادر نخواهد بود در بسیاری نقاط لیست ارایه دهد، آیا امکان دارد که حزب اعتماد ملی به‌ طور مستقل لیست انتخاباتی ارایه دهد؟

باید بگویم که خیر! چنین امکانی وجود ندارد. تمامی کاندیداهای حزب اعتماد ملی رد صلاحیت شده‌اند و حتی یک نامزد هم از «اعتماد ملی» تایید صلاحیت نشده است. ما در قالب شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان، فعالیت‌های انتخاباتی خود را دنبال می‌کنیم. هر تصمیمی که خروجی جلسات شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان باشد ما نیز تبعیت خواهیم کرد و سعی می‌کنیم با پیروی از خرد جمعی به ‌طور یکپارچه و یکدست عمل می‌کنیم. در عین حال باید در نظر داشته باشیم که حزب اعتماد ملی دیدگاه‌های خود را نیز ارایه می‌کند ولی اساسا به دلیل رد صلاحیت کاندیداهای حزب اعتماد ملی امکان ارایه لیست وجود ندارد.

منبع: روزنامه اعتماد

کد خبر 407415

منبع: ایمنا

کلیدواژه: روزنامه اعتماد انتخابات انتخابات مجلس شورای اسلامی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اصلاح طلبان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند

به گفته عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای ریاست ۳ جریان فعال بوده و نامزد خواهند داشت. یکی جریان قالیباف است که برای مجلس دوازدهم پای کار است. یک جریان هم جریان معتدله است که آقای متکی که برای ریاست نامزد می‌شود و فعالیت‌هایشان را هم شروع کرده است. آن‌ها مقداری معتدل‌تر هستند، زیرا بالاخره شورای وحدت در یک چارچوبی حرکت کرده است.

به گزارش سازندگی، در کنار این دو جریان طیفی هم وجود دارند که پایداری، شریان و مصاف هستند. این‌ها هم قطعا نامزد خواهند داشت و آن‌طور که معلوم است روی آقای ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند.

هرچند گمانه‌زنی‌های بیشتر را باید برای بعد از انتخابات مجلس دور دوم بگذاریم، اما این گزارش-گفتگو را می‌توان این طور شروع کرد. ۱۶روز تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم باقی مانده و قرار است پس از انتخابات ۴۵ کرسی دیگر برای پارلمان آینده مشخص شود. مجلس آینده، اما متفاوت‌تر از مجلس‌های دیگر خواهد بود. قوه‌ای که نمی‌توان حداکثر طیف غالب بر آن را اعلام کرد. شاید بشود در یک جمع‌بندی گفت که اصولگرایان تعداد بسیار بیشتری هستند، ولی همین اصولگرایان از طیف و احزاب متعددی تشکیل شده‌اند که از قضا ثابت کردند، رابطه خوبی هم با یکدیگر ندارند. این را از هجمه‌های نمایندگان پایداری در چهار سال ریاست قالیباف تا رقابتی که از الان برای صندلی رییس قوه مقننه به راه انداخته‌اند به راحتی می‌توان متوجه شد. البته آن طور که از لیست منتشر شده دور اول انتخابات مشخص است، شانس شورای ائتلاف همزمان با لیست‌های اصولگرا‌ها برای به دست آوردن کرسی پارلمان بیشتر خواهد بود.

این حضور آنقدر پررنگ به نظر می‌رسد که سیدحسین نقوی‌حسینی، نماینده اصولگرای ادوار به خبرآنلاین گفته بود که «مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است یعنی پایداری، شریان و مصاف که این اصطلاح، توضیح مختصر و مفید این سه کلمه است.» در همین راستا گفت‌وگویی با این نماینده داشتیم. نقوی‌حسینی ابتدا با بیان اینکه هرگز عضو جبهه پایداری نبوده از اشتباه بعضی خبرگزاری‌ها در این خصوص که او را عضو پایداری نامیده بودند، انتقاد کرد و به سازندگی گفت: «واقعیت این است که در دورانی مواضع نزدیکی به جبهه پایداری داشتم. به‌خصوص در اواخر مجلس نهم و دهم، اما هیچ موقع عضو پایداری نبودم و حتی در جلسه‌های آن‌ها نیز شرکت نداشتم بنابراین وقتی در گفتگو با خبرآنلاین از من به عنوان نماینده پایداری نام برده شد با آن‌ها تماس گرفتم و خواستم تا این موضوع را اصلاح کنند، زیرا این مساله روزنامه‌ها را هم به اشتباه انداخت.»

حسینی درحال حاضر عضو شورای مرکزی و معاونت سیاسی تشکیلات عدالت‌طلبان ایران اسلامی است.

او درخصوص اصطلاحی که (پشم) به کار برده بود از مکدر شدن پایداری‌ها و باقی جریان‌های مربوط به آن سخن گفت و تاکید کرد: «اصطلاحی که من استفاده کردم بدون هیچ غرضی بود. بالاخره به کار بردن مخفف اسم‌ها امروزه مرسوم است، مانند رزما یا امنا یا از این قبیل که از مخفف استفاده می‌کنند، اما نکته آنجاست که بعد از این مصاحبه دوستان ما خیلی ناراحت شدند، تماس گرفتند و گفتند چه اصطلاحی بود که برای ما به کار بردید. گفتم که اگر از این اصطلاح ناراحت شدید، عذرخواهی می‌کنم، چون واقعا قصدی در آن نبود. در گروه‌های خارج از کشور و حتی گروه‌هایی که ما قبول نداریم نیز این موضوع مرسوم هست. مثلا سیا، داعش یا کا. گ. ب. به هرحال نمی‌شد این پیام را بدون عنوان این موضوع مطرح کرد.»

شانس بالای قالیباف

در ادامه این مصاحبه، نقوی‌حسینی درخصوص احتمال ریاست برخی افراد بر صندلی مجلس دوازدهم این طور به جمع‌بندی رسید که از بین نامزد‌هایی که فعلا برای مجلس مطرح هستند، شانس قالیباف از بقیه به دلیل کرسی‌هایی که ایشان در اختیار دارد و با توجه به نمایندگانی که رای آوردند بیشتر است. البته بستگی به انتخابات مرحله دوم هم دارد، زیرا ۴۹ کرسی در دور دوم مشخص می‌شود و این ۴۹ کرسی عدد اثرگذاری است. وی افزود: باید ببینیم آیا در تهران ۱۶ نفر شورای ائتلاف رای خواهند آورد یا آن ۱۶ نفری رای می‌آورند که در وحدت بین شریان و مصاف و از این قبیل هستند. نمی‌دانیم چه اتفاقی می‌افتد و بستگی به انتخابات بعدی دارد.

به گفته عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای ریاست ۳ جریان فعال بوده و نامزد خواهند داشت. یکی جریان قالیباف است که برای مجلس دوازدهم پای کار است. یک جریان هم جریان معتدله است که آقای متکی که برای ریاست نامزد می‌شود و فعالیت‌هایشان را هم شروع کرده است. آن‌ها مقداری معتدل‌تر هستند، زیرا بالاخره شورای وحدت در یک چارچوبی حرکت کرده است. در کنار این دو جریان طیفی هم وجود دارند که پایداری، شریان و مصاف هستند. این‌ها هم قطعا نامزد خواهند داشت و آن‌طور که معلوم است روی آقای ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند. زیرا گزینه‌های مطرح آقایان آقاتهرانی، نبویان، رسایی و ذوالنور بودند، اما آقاتهرانی به این میدان پا نمی‌گذارد. بر سر آقای رسایی هم اختلاف‌نظر زیاد است و آقای نبویان هم که گفته نمی‌خواهد حضور داشته باشد، اما به آقای ذوالنور پیشنهاد شده؛ بنابراین اگر ریاست رقابت را بین این جریانات درست ببینیم به نظر من سه ضلعی است.

مجلس دوازدهم به شدت متکثر است

نماینده اصولگرای سابق پارلمان درباره دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم گفت: شورای ائتلاف گفته بودند ما ۱۳ نفر از اعضای لیست‌مان را از دوره‌های قبل تعیین کرده‌ایم و تنها ۳ نفر مانده است که آن‌ها را گزینش می‌کنیم و در لیست می‌گذاریم.

او همچنین درخصوص آرایش سیاسی مجلس دوازدهم معتقد است: «انتخابات این دوره مجلس دوازدهم، تفاوت زیادی با دوره‌های گذشته دارد یعنی گروه‌ها و جریاناتی که وارد انتخابات شدند، لیست دادند و کاندیداهایشان را در شهر‌های بزرگ و کوچک معرفی کردند، خیلی متکثر و متعدد هستند یعنی در انتخابات مجلس دوازدهم شاهد یک لیست واحد از جریان سیاسی خاصی در کشور نبودیم.»

نقوی‌حسینی همچنین از حضور کمرنگ‌تر اصلاح‌طلبان به نسبت دوره‌های قبل سخن گفت و تاکید کرد که اصلاح‌طلبان لیست و کاندیدا‌های مطرحی نداشتند بنابراین در صحنه نیز پررنگ نبودند. اگرچه نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ نفر از افرادی که گرایش اصلاح‌طلبی دارند از کرسی‌های مختلف انتخاب شده‌اند، اما اصلاحات به معنای لیست احزاب اصلاح‌طلبان، لیستی در کشور نداشت.

وی افزود: اصولگرایان هم متفرق بودند. شاهد بودیم که رزما، امنا، شریان، پایداری، مصاف، شورای ائتلاف و شورای وحدت هر کدام لیست‌های متفاوتی داشتند و در شهرستان‌ها هم بالطبع لیست‌های تهران، افرادی منتسب به این جریانات حضور داشتند. شاید حمایت این جریانات از افراد در شهرستان‌ها چندان تاثیرگذار نبوده، اما افرادی که انتخاب شدند هر کدامشان به یکی از این جریان‌ها مربوط می‌شدند بنابراین به دلیل تکثر در این لیست‌ها و تفاوت‌های بسیار بین افراد و وابستگی آن‌ها به جریانات سیاسی، ما شاهد یک مجلس بسیار متکثری خواهیم شد.

نماینده اصولگرای سابق مجلس ادامه داد: مثلا در مجلس یازدهم یک اکثریت قاطع حدود ۲۵۰ نفر اصولگرایان داشتیم که یک اقلیت اصلاح‌طلب نیز در مقابل آن‌ها بودند. مجلس دهم که خیلی انسجام فراکسیونی نداشت، نهایتا سه فراکسیون تشکیل شد (امید، مستقلین و اصولگرایان) که باز در یک مجلس سه فراکسیون هم قابل پذیرش است و می‌توان چنین مجلسی را خوب مدیریت کرد، اما مجلس دوازدهم، مجلسی به شدت متکثر است و ما نه شاهد یک فراکسیون اکثریت قاطع هستیم که بتواند مجلس را مدیریت کند و نه این جریانات، جریاناتی هستند که بتوانند کنار هم قرار بگیرند، ائتلاف کنند و وحدت داشته باشند، زیرا اغلب آن‌ها با یکدیگر تقابل دارند بنابراین مجلس بسیار سختی خواهد بود.

به عملکرد پایداری‌ها نقد دارم

در ادامه این گفتگو، عضو فراکسیون رهروان ولایت دوره هشتم، نهم و دهم مجلس به سازندگی از انتقاد‌هایی که به جبهه پایداری وارد می‌داند گفت.

او بیان کرد: در برهه‌ای مواضعم به پایداری‌ها نزدیک بوده، اما واقعا نسبت به عملکرد آن‌ها نقد دارم. این دوستان ۴ سال در مجلس نسبت به عملکرد آقای قالیباف در مواقع و به مناسبت‌های مختلف نقد داشتند و خیلی‌هایشان علیه او نطق می‌کردند. معتقد بودند که آقای قالیباف مدیریت مجلس را به سمت دیگری می‌برد و در جهتی که به مردم قول داده است، حرکت نمی‌کند. حتی در انتخابات هیات رییسه در مقابل آقای قالیباف، کاندیدا معرفی می‌کردند. تا چند ماه قبل از انتخابات هم در همه مصاحبه‌ها تاکید می‌کردند که ما این بار با شورای ائتلاف، وحدت نخواهیم کرد و در لیستی که آقای قالیباف هست، نخواهیم آمد و لیست مستقل خواهیم داد.

وی افزود: این موضوع بدی نیست کمااینکه مصاف، صبح ایران و شریان این کار را کردند، اما نقد این است که پایداری تا یک هفته قبل از انتخابات روی آن ارزش‌ها و اینکه حتما می‌خواهد لیست مستقل دهد حتی اگر لیستشان رای نیاورد پافشاری کردند، زیرا اعتقاد داشتند که ارزش‌ها مهم‌تر از رای‌آوری است، ولی هفته منتهی به انتخابات به همه عملکرد ۴ ساله پشت پا زدند و ائتلاف کردند.

به عقیده حسینی، بالاخره اعضای پایداری باید به این موضوع فکر می‌کردند که طرفدارانش در کل کشور این را نمی‌گویند که وقتی به پایداری تحت عنوان یک تشکیلات ارزش‌مدار افتخار کردیم به یکباره خیلی راحت معامله می‌کند و کنار آقای قالیباف می‌ایستد؛ بنابراین فکر می‌کنند از کجا معلوم که حال با ورود بیشتر پایداری‌ها به مجلس یازدهم با ریاست آقای قالیباف کنار نیایند و ائتلاف نکنند.

در پایان این گفتگو، نقوی‌حسینی با بیان اینکه ۴۰ کرسی جریان اصلاح‌طلب و البته مستقلین داریم، گفت: هرچند فکر می‌کنم که ائتلاف در این مجلس کمی سخت‌تر از مجلس‌های دیگر است. متاسفانه اصلاح‌طلبان در عرصه انتخابات نبودند و اگر کسی هم مانند آقای پزشکیان در تبریز، شهریاری در بجنورد و نصیرپور در سراب به طور مستقل رای آورده و براساس محبوبیت خودشان در حوزه انتخابیه خودشان به مجلس ورود پیدا کرده به دلیل اعتبار خودشان است و این یعنی آن‌ها با وجه جریان سیاسی کشوری رای نیاوردند.

این نماینده اصولگرا به جلسه اخیر حمید رسایی با برخی از نمایندگان مجلس دوازدهم اشاره و اظهار کرد: اکنون دوره رایزنی است بنابراین هر کدام از افرادی که مدعی هستند یا کاندیدایی دارند برای ریاست رایزنی می‌کنند. جلسه اخیر آقای رسایی هم در همین راستاست. مانند آقای متکی که جلسه ضرورت تحول گذاشتند، عده‌ای را دعوت کردند و اتفاقا جلسه بسیار خوبی هم بود و افراد شاخصی نیز در آن شرکت کردند یا نشست‌هایی که قالیباف با مجامع استانی نمایندگان می‌گذارد و با آن‌ها دیدار می‌کند.

دیگر خبرها

  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهیابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • راه‌یابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس