Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پنجمین روز از بهمن ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به آخرین خبر‌ها از جشنواره فیلم فجر ۳۸ اشاره کرد. تاریخ انتشار: 16:40 - 05 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۰۲۱۲

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پنجمین روز از بهمن ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به آخرین خبر‌ها از جشنواره فیلم فجر ۳۸ اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«وارش» سخت‌ترین تجربه من در بازیگری بود

بازیگر سریال تلویزیونی «وارش» گفت: به جرات می گویم که نقش وارش یکی از سخت ترین تجربیات من در عرصه بازیگری بود، زیرا پیش از من الهام طهوری جوانی‌های وارش را بازی کرده بود و من باید با در نظر گرفتن تمام مقتضیات بازی وی و کاراکتری که برای وارش به وجود آورده بود آن نقش را ادامه دهم.

نسرین بابایی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون حضورش در سریال «وارش» گفت: من در فاز دوم سریال تلویزیونی «وارش» به این مجموعه دعوت شدم و قرار بر این شد تا میانسالی شخصیت وارش را بازی کنم، انتخاب من توسط گروه سازنده بیشتر به خاطر بازی‌ام در فیلم ناهید و شباهتم به دوران جوانی این شخصیت در سریال بود. 

وی درباره چگونگی رسیدن به نقش «وارش» اظهار کرد: به جرات می گویم که نقش وارش یکی از سخت ترین تجربیات من در عرصه بازیگری بود، زیرا پیش از من الهام طهوری جوانی‌های وارش را بازی کرده بود و من باید با در نظر گرفتن تمام مقتضیات بازی وی و کاراکتری که برای وارش به وجود آورده بود آن نقش را ادامه دهم. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده گفت‌وگوی بابایی درباره بازی در فیلم سینمایی «مغز استخوان» اینجا کلیک کنید

بازیگر فیلم مغز استخوان دلایل سختی ایفای نقش در سریال «وارش» را اینگونه تشریح کرد: جدا از فیلمنامه بسیار سخت، کارگردان کاربلد و سختگیر و وسواس خودم برای انتخاب نقش، با دنیای الهام طهوری برای خلق نقش وارش روبرو بودم، من در این نقش باید با بازیگر نقش جوانی وارش به یک نتیجه واحد می رسیدم، این نتیجه واحد واحد در تمامی بخش ها همچون لحن، بیان، حرکات لحاظ شده بود و در کنار آن گریم به شدت سنگین وارش کار را برایم سخت تر هم می کرد. 

وی پیرامون نظرات مردمی درباره سریال وارش اذعان کرد: من معمولاً بیننده خوبی برای کارهای خودم نبوده و به شدت سخت گیر هستم، برای این نقش بسیار نگران بودم اما به احمد کاوری کارگردان کار اعتماد کردم و این نقش شکل گرفت، خوشبختانه طبق بازخوردهای مردمی که داشتم گمان می کنم که نقش مورد رضایت مخاطبان قرار گرفته و همین اتفاق برای من کافی است. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

اعلام داوران بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر ۳۸ تا ۲ روز آینده

مدیر روابط عمومی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر گفت: پس از اعلام داوران بخش نگاه نو، مستند و فیلم کوتاه و مسابقه تبلیغات سینمای ایران، داوران بخش سودای سیمرغ طی دو روز آینده معرفی خواهند شد.

مسعود نجفی مدیر روابط عمومی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون اعلام فهرست هیات داوران این دوره از جشنواره گفت: پس از اعلام داوران بخش نگاه نو، مستند و فیلم کوتاه و مسابقه تبلیغات سینمای ایران، داوران بخش سودای سیمرغ طی دو روز آینده معرفی خواهند شد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده فهرست کامل آثار سودای سیمرغ فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید


مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر درباره کیفیت پخش سینما‌های پردیس ملت تاکید کرد: خوشبختانه طی دو سال گذشته هیچ شکایتی از سوی فیلمسازان پیرامون کیفیت پخش صورت نگرفته و به اطمینان می‌توان گفت که کیفیت پخش آثار در پردیس ملت یکی از مولفه‌های مثبت این پردیس است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

ولایتمداری مهم‌ترین بارزه اخلاقی «سپهبد شهید قاسم سلیمانی»

نویسنده کتاب «برای زین اب» گفت‌: سپهبد شهید قاسم سلیمانی همواره مطیع رهبر معظم انقلاب بود، نباید فراموش کرد که اگر سپهبد شهید قاسم سلیمانی توانست در کسوت یک سرباز وطن دل‌های انسان‌های زیادی را با خود همراه کند و سعادتمند گردد استادی همانند مقام معظم رهبری داشته است.

سمیه اسلامی نویسنده کتاب «برای زین اب» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون اهمیت نوشتن کتاب در مورد سپهبد شهید قاسم سلیمانی گفت: سپهبد شهید قاسم سلیمانی مدیر سیاسی و نظامی لایقی بود همین امر سبب شده تا نه تنها در ایران بلکه در منطقه و حتی دنیا نامی بلند از وی برجای بماند نوشتن کتاب برای چنین شخصیت ارزشمندی قطعا ضرورت دارد، پرداختن به این شخصیت را از سوی جامعه ادبی کاری بس ارزشمند و مهم است. 

وی لزوم الگو سازی از سپهبد شهید قاسم سلیمانی را مورد ارزیابی قرار داد و تاکید کرد: کشور‌های هستند که الگو و استوره‌های ارزشمند انسانی ندارد و با کمبود چنین شخصیت‌های روبرو هستند، اما کشور ما از این حیث توانمند است چراکه اسوه‌های ارزشمندی همچون سپهبد شهید قاسم سلیمانی این توانایی را برای حوزه ادبیات فراهم می‌کنند تا الگویی ارزشمند را به جامعه معرفی کنند.  بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین واکنش‌ها به شهادت سردار سلیمانی اینجا کلیک کنید
اسلامی اشتباه دشمن در به شهادت رساندن سپهبد شهید قاسم سلیمانی را یاد آورشد و ابراز کرد: دشمن با به شهادت رساندن سپهبد قاسم سلیمانی نه تنها اشتباه کرد بلکه سبب انسجام بیشتر مردم ایران شد، بیان قدرت سپاه و برهم زدن معادلات بین‌المللی در سطوح اقتصادی و سیاسی از جمله تحولاتی بود که شهادت سپهبد قاسم سلیمانی ایجاد کرد. شهادت این سردار بزرگ ابهت توخالی آمریکا را درهم شکست، وی شخصیتی فرا منطقه‌ای بوده و نیازمند تولید محتوا در ابعاد گسترده و وسیعی است.

وی ویژگی‌های سپهبد شهید قاسم سلیمانی را برشمرد و تاکید کرد: سپهبد شهید قاسم سلیمانی فردی آگاه با بصیرت و مدیر نظامی توانمندی در عرصه دفاع از امنیت بود این خصوصیات از وی شخصیتی بزرگ و الگویی ارزشمند ساخت. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید داستان رویارویی دو نسل متفاوت در فیلم سینمایی «پدران» با اعلام نهایی نتایج آثار سینمایی حاضر در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، فیلم سینمایی «پدران» به کارگردانی «سالم صلواتی» به عنوان یکی از حاضران این دوره از مهمترین رویداد سینمایی کشور معرفی شد. 

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، با اعلام نهایی نتایج آثار سینمایی حاضر در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، فیلم سینمایی «پدران» به کارگردانی «سالم صلواتی» به عنوان یکی از حاضران این دوره از مهمترین رویداد سینمایی کشور معرفی شد.

سالم صلواتی که کارگردانی فیلم‌های کوتاه را در کارنامه خود دارد سال گذشته جایزه ویژه هیات داوری جشنواره «ماکائو» چین را برای فیلم «آینه‌های پریده رنگ» دریافت کرده بود.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده فهرست کامل آثار سودای سیمرغ فجر ۳۸ اینجا کلیک کنید

سالم صلواتی با فیلم «زمستان آخر» به شهرتی بین‌المللی رسید و این فیلم جوایز متعددی در جشنواره‌های بین‌المللی از جمله جشنواره فجر فیلم بیروت، زردآلوی طلایی ارمنستان، بغداد و… را از آن خود کرد.

وی در فیلم‌های کوتاهش مثل «اگر بروم»، «رویا‌های برفی» به روابط انسانی و فاصله بین افراد، پرداخته‌است.

پدران داستان رویارویی ۲ نسل و حوادث ناشی از آن است. ایده اولیه این فیلم سینمایی متعلق به محمدرضا گوهری از فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران است و داستان آن در فضایی شهری روایت شده است.

 برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

 مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در حوزه ادبیات چه بوده است؟

نویسنده کتاب «دارساوین» گفت: اکنون پس از انقلاب اسلامی ایران شاهد ظهور نهضت ترجمه به عنوان یک حرکت مبارک هستیم، بدین ترتیب ماحصل آنچه به عنوان کتاب‌های ارزشمند و چاپ شده از پیروزس انقلاب اسلامی ایران تا هشت سال دفاع مقدس و مدافعان حرم تولید شده را می‌توان به دنیا صادر کرد. 

 سعید علامیان نویسنده کتاب «دارساوین» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری پیرامون تفاوت ادبیات پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: ادبیات پیش از انقلاب اسلامی ایران در حوزه خاطره نگاری تنها منحصر به تعدادی از افراد خاص که عموما درباریان و یا افراد پر نفوذ بودند منحصر می‌شد، این خاطرات عموما از سوی خود افراد نوشته می‌شد که غالبا یادداشت‌های روزانه آنان بود. فعالین سیاسی در زمان پیش از انقلاب اسلامی به خاطره نگاری می‌پرداختند و چیزی به عنوان خاطرات شفاهی در پیش از انقلاب نداشتیم، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران خاطره نگاری شروع شد و در ابتدا مبارزین انقلاب اسلامی ایران از ۱۵ خرداد سال ۴۲ آغاز به فعالیت در زمینه خاطره نگاری کردند بدین ترتیب خاطره نگاری با انقلاب اسلامی ایران جان گرفت و متولد شد. 

وی نزدیک بودن زمان انقلاب اسلامی و آغاز هشت سال دفاع مقدس را عامل مهم در کم پرداخته شدن به موضوع پیروزی انقلاب اسلامی دانست و ابراز کرد: از آنجا که وقوع انقلاب اسلامی ایران و آغاز هشت سال دفاع مقدس از نظر زمان به هم نزدیک هستند و جنگ تحمیلی هشت سال متوالی به طول انجامید بخش اعظم نوشته‌ها و خاطره نگاری‌ها به دفاع مقدس اختصاص داده شده است. 
بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار ادبیات اینجا کلیک کنید
علامیان خاطره نگاری پس از انقلاب اسلامی ایران را مورد بررسی قرار داد و تصریح کرد: خاطره نگاری دفاع مقدس رشد فراوانی را در طی سال‌های پس از انقلاب اسلامی ایران پشت سرگذاشت و در طی این مدت توانست به رشد و شکوفایی قابل توجهی دست یابد، پیشرفت در حوزه‌های پژوهش، نگارش و توسعه ژانر خاطره نویسی از جمله تحولات قابل توجه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران است. 

وی استقبال مردم از خاطره نگاری را عاملی مهم در رواج این ژانر دانست و تصریح کرد: خاطره نگاری از اقشار مختلف مردم، شهدا و رزمندگان پس از انقلاب اسلامی ایران رواج گسترده‌ای پیدا کرد. استقبال مخاطبان نیز در این حوزه، کاری ارزشمند و قابل توجه بود همین امر موتور محرک برای سرعت بخشیدن به رشد خاطره نویسی شد.
   برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید «نیره» در سریال وارش یک عاشق واقعی بود یک بازیگر سینما و تلویزیون گفت‌: هرچند نقش «نیره» در سریال «وارش» نقش کوتاهی بود، اما او کاراکتر اثرگذاری محسوب می‌شد من معتقدم نیره در سریال «وارش» یک عاشق واقعی بود. 

ساناز سماواتی بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون نقش خود در سریال «وارش» گفت: ایفای نقش در سریال «وارش» برایم جذاب بود، زیرا به مدد همکاری همه اعضا تیمی توانمند و موفق تشکیل شده بود و همین امر همکاری با آنان را برایم جذاب و ارزشمند می‌کرد. 

وی به نقطه قوت سریال «وارش» اشاره و تاکید کرد: من معتقدم مهمترین نقطه قوت سریال وارش استقبال مردم از این مجموعه بود، البته بعد جغرافیای و جذابیت‌های بصری نیز بخش تفکیک ناپذیر این سریال است، همین امر در کنار تلاش و ایفای نقش همکاران جذابیت‌های فراوانی را ایجاد کرد که از دید بینندگان مخفی نماند، همچنین استفاده از لهجه و وجود داستانی پر محتوا در استقبال تماشاچیان این مجموعه تاثر زیادی گذاشت. داستان به خوبی توانست در طول سریال پیش برود اتفاقات با ضرب آهنگی هماهنگ داستان را به مخاطب ارائه کرد و همین امر سبب موفقیت سریال شد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از سریال تلویزیونی «وارش» اینجا کلیک کنید


وی در مورد دستمزد بازیگران در سریال «وارش» ابراز کرد: پرداخت دستمزد‌ بازیگران موضوعی است که همواره برای بازیگران طی سال‌های اخیر دغدغه بوده و این مسئله در سریال وارش بسیار خوب رقم خورد چراکه دست‌مزد‌ها به موقع پرداخت شد.

سماواتی وجود لهجه‌ها را بخش مهمی از سریال «وارش» دانست و ابراز کرد: استفاده از لهجه نیز یکی از رویکرد‌های خوب دیگر سریال وارش بود و همه برای اینکه بتوانیم این لهجه‌ها را به خوبی ادا کنیم تمرین بسیار زیادی کردیم.

 برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اینجا اینجا اخبار ادبیات اخبار موسیقی اخبار تلویزیون اخبار سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۵۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) چهره واقعی زن داعشی سریال پایتخت | نیلوفر رجایی کیست؟!

نیلوفر رجایی فر بازیگر سریال پایتخت ۵ که نقش الیزابت داعشی را برعهده داشت به تازگی تصاویری از چهره این بازیگر منتشرشده.

نیلوفر رجایی فر متولد ۱۱ بهمن ۱۳۷۱ در شهر تهران بازیگر سینما و تلویزیون ایران است؛ و در رشته لیسانس فیزیک و اختر فیزیک در دانشگاه رویال لندن مدرک دارد و به زبان انگلیسی هم کاملا مسلط است. او در اولین حضور بازیگری اش در سریال پایتخت حاضر شد. در سریال پایتخت ۵ به کارگردانی سیروس مقدم در نقش یک زن داعشی ایفای نقش کرده است.

tags # سریال پایتخت سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • عمو کاووس نون خ چگونه بازیگر شد؟!
  • (تصاویر) چهره واقعی زن داعشی سریال پایتخت | نیلوفر رجایی کیست؟!
  • عکس| گریم متفاوت بازیگر سریال یاغی/ عکس‌های علی شادمان در سریال جدیدش
  • ببینید | نمایش سختی کار کولبران در «نون. خ ۵»
  • تغییر چهره جالب بازیگر سریال «جومونگ»/عکس
  • «دست‌های فیلمسازان ما را در پروژه‌های تاریخی بسته‌اند»
  • نمایش سختی کار کولبران در «نون. خ ۵» + فیلم
  • عکس| تصویر دیده نشده از امیر جعفری در کنار بازیگر سریال جنگل آسفالت
  • عکس| بازیگر «زیر آسمان شهر»، بعد از ۲۳ سال کنار همسرش
  • عکس| این دو بازیگر «پایتخت» چه زمانی به ایران باز می‌گردند؟