Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@05:44:27 GMT

لایحه اصلاح مالیات های مستقیم اول بهمن به دولت رفت

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۵۶۰۳۶

لایحه اصلاح مالیات های مستقیم اول بهمن به دولت رفت

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد دژپسند در دومین نشست هم اندیشی کارآفرینان جوان اظهار داشت: یکی از ملزومات کسب و کار این است که دستگاه‌های سیاستگذار در حوزه اقتصاد به صورت مستقیم پای صحبت آنان بنشینند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: لایحه حمایت از سهامداران خرد تقدیم مجلس شد و طی نامه‌ای به رئیس مجلس درخواست کردم که این لایحه در اولویت بررسی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این لایحه تصویب شود در زیرشاخه این حوزه در کسب و کار ۲۰ رتبه بهبود می‌یابیم.

وی ادامه داد: همچنین مجتمع‌های قضائی و دعوایی برای بخش اقتصادی و تجاری ایجاد می‌شود. گواهی مالیات نقل و انتقالات املاک به صورت کلی در دفترخانه‌ها انجام می‌شود همچنین صدور گواهی مالیاتی مربوط به ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم از ۱۵ روز به سه روز تقلیل یافته است، در صورت اصلاح یکی دو مورد مراجعات موضوعی در این مورد به یک سوم کاهش می‌یابد که این مسائل به سهولت کسب و کار کمک می‌کند.

دژپسند با بیان اینکه در بحث مالیات دو موضوع را پیگیری می‌کنیم، گفت: تسریع در تصویب لایحه مالیات بر ارزش افزوده یکی از اقدامات ما بود که اما به دلیل حساسیت بالای این لایحه چند بار از صحن به کمیسیون ارجاع داده شد که البته طبق گفته نمایندگان مجلس تا سه شنبه هفته جاری کار تصویب لایحه تمام می‌شود.

وی افزود: همچنین پیش نویس لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم که در دستور کار سال ۹۸ ما بود، اول بهمن ماه به دولت ارسال شد.

دژپسند تاکید کرد: در این لایحه ۴ رکن اساسی شامل تعریف پایه‌های جدید مالیاتی، اعمال مالیات بر مجموع درآمد، اعمال مالیات بر عایدی سرمایه و ساماندهی معافیت‌های مالیاتی مورد توجه قرار گرفته است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: در این شرایط که تمام هم و غم دشمن برای مسدود کردن مجاری ورودی کشور است، توجه به افزایش درآمدهای مالیاتی امری اجتناب ناپذیر است. البته این مساله به معنای فشار به مودیان خوش حساب نیست بلکه از طریق تعریف پایه‌های جدید، ساماندهی معافیت‌ها و جلوگیری از فرار مالیاتی اجرا می‌شود.

دژپسند همچنین اظهار داشت: از سال ۹۴ تا سال ۹۷ تنها ۵۷ جلسه در کمیسیون تخصصی سهولت کسب و کار برای ساماندهی مجوزها برگزار شد در حالی که طی یک سال اخیر ۴۴ جلسه برگزار شده است. همچنین هیأت مقررات زدایی زدا سال ۹۴ تا ۹۷ تنها ۲۲ جلسه برگزار کرد در حالی که در عرض یک سال اخیر ۱۰ جلسه برگزار شده است.

 

کد خبر 4834883 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: اقتصاد مجلس فرهاد دژپسند سیل سیستان و بلوچستان بانک مرکزی ایران قیمت دلار وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت جهاد کشاورزی قیمت یورو بورس ایالات متحده آمریکا قیمت نفت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی قیمت سکه بهار آزادی سقوط هواپیمای اوکراینی مالیات ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۶۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان مالیاتی کشور، سید محمد هادی سبحانیان رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: در اجرای  قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به منظور تکریم مودیان و اجرای عدالت مالیاتی، تمامی صاحبان مشاغلی که مجموع فروش خالص کالا و ارایه خدمات آن‌ها در سال ۱۴۰۲ حداکثر صد و پنجاه برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) قانون مالیات‏های مستقیم یعنی مبلغ ۱۸ میلیارد تومان بوده و فرم مالیات مقطوع برای آن‏ها در درگاه خدمات الکترونیک سازمان بارگذاری می‌شود، مشمول مقررات این تسهیلات می‌باشند.

گفتنی است صاحبان مشاغلی که از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌ها استفاده می‌کنند، از مزایای عدم مراجعه به ادارات و قرار گرفتن در فرایند طولانی تشخیص و رسیدگی، عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک و دفاتر، امکان تقسیط مالیات در بازه‌های زمانی بیشتر و عدم نیاز به تکمیل جداول درآمد و هزینه (اظهارنامه) برخوردار می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • خوش خدمتی عجیب نشریات زنجیره‌ای به دلالان و فراریان مالیاتی دانه درشت
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم