Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان مدیریت بحران کشور اعلام کرد که تاکنون بیش از ۲۰هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی دولت برای ساخت و بازسازی مناطق سیل‌زده کشور در فروردین ماه پرداخت شده است.

به گزارش ایسنا، اسماعیل نجار درباره جمع‌آوری کمک‌های مردمی در بحران‌های مختلف گفت:ایران کشوری است که احتمال وقوع حوادث و بلایا در آن بسیار بالاست به‌طوری که از حدود ۴۵ بلای طبیعی شناخته شده در جهان احتمال وقوع ۳۵ بلای طبیعی در کشورمان وجود دارد، از سوی دیگر مردم ایران نیز جزو مردمان نوعدوستی هستند که همواره در بحران‌ها و حوادث مختلف در کنار هموطنان خود بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دولت و ملت در کنار یکدیگر اقدام به کمک به آسیب‌دیدگان در حوادث مختلف می‌کنند، گفت: برای جمع آوری کمک‌های مردمی لازم است یکسری مراحل طی شود، ما  باید در مرحله اول ارزیابی کنیم که آسیب‌دیدگان به چه وسایلی احتیاج دارند و به همین دلیل درخواست ما عمدتا این است که مردم کمک مالی کنند، چرا که وسایل مختلف در کشور وجود دارد و به راحتی می‌توان آنها را خریداری کرد.

وی با بیان اینکه وظیفه هریک از دستگاه‌ها در مدیریت بحران مشخص است، گفت:‌ باید هرکدام از دستگاه‌ها وظایف خود را به درستی انجام دهند، در مورد کمک‌های مردمی نیز لازم است یک ساماندهی وجود داشته باشد و اینطور نباشد که هر فردی یک شماره حساب اعلام کند و برای سیل‌زدگان و زلزله‌زدگان و ... کمک نقدی جمع کند. اگر اینطور شود معلوم نیست که این پول‌ها چطور هزینه می‌شود و آیا نظارتی بر آن وجود دارد؟ شاید تمام افرادی که پول جمع کردند آن را در یک نقطه خرج کنند و در نقطه‌ای دیگر هزینه‌ای نشود. به همین دلیل است که می‌گوییم باید کمک‌ها شفاف باشد و قانونمند انجام شود.

وی با اشاره به اعتبارات دولتی در زلزله کرمانشاه و سیل فروردین ماه گفت:‌در کرمانشاه ۱۲هزار میلیارد تومان کمک بلاعوض و تسهیلات در اختیار مردم قرار گرفت. در سیل فروردین ماه که ۲۵ استان درگیر شدند، برآورد ما ۳۵ هزار میلیارد خسارت با احتساب زیرساخت‌ها بود  که تا الان قریب به ۲۰ هزار میلیارد تومان آن از سوی دولت پرداخت شده است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه ما دست سلبریتی‌ها و تمام کسانی را که برای خدمت به مردم تلاش می‌کنند، می‌بوسیم، گفت: اما همانطور که گفتم کار باید نظام مند و با هماهنگی انجام شود. نمی‌شود که یک نفر بیاید و بگوید من خودم می‌روم هرجا که دلم خواست برای یک زلزله‌زده یک خانه می‌سازم. دولت هزاران خانه در سرپل ذهاب ساخته است.

نجار ادامه داد:‌در حال حاضر بیش از ۱۲۰۰ سمن با ما همکاری دارد. همه کسانی که می‌خواهند کمک کنند کسی مانع کمک کردنشان نخواهد شد. اما کسی که حساب باز می‌کند و می‌گوید بریزید به این حساب، دستگاه‌های نظارتی باید بدانند چه خبر شده است؟‌کجا خرج شده است؟ اگر هرکسی بیاید و بگوید پول بریزید، از کجا می‌شود فهمید که چه شد ؟

 

رییس سازمان مدیریت بحران کشور که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، درباره انتقادات از مدیریت بحران در سیل اخیر سیستان و بلوچستان گفت: سیل در سیستان  وبلوچستان بسیار گسترده بود اما به منازل مسکونی آسیب زیادی وارد نشد، با این وجود دولت تصمیم به ساخت خانه‌های جدید گرفت. قبل از سیلاب پیش‌بینی ۱۲۰ میلی‌متر بارندگی شده بود اما در بعضی نقاط ۲۲۶ میلی‌متر بارندگی داشتیم. برخی از راه‌ها در این استان به‌گونه‌ایست که هنگام سیلاب مسیر زیادی به زیر آب می‌رود، نمی‌شود وقتی پیش‌بینی می‌کنیم بلافاصله بیاییم و پل بسازیم. اما در مجموع آمادگی خوبی داشتیم، در آنجا حدود ۱۲ بالگرد مستقر بود و با تمام این اقدامات است که در سیلی با آن وسعت ما حتی یک جانباخته هم نداریم و این نشان دهنده تلاش و درایت همه دستگاه‌ها است.

 نجار بر ضرورت ساماندهی حریم رودخانه‌ها به ویژه در مراکز جمعیتی تاکید کرد و گفت: ۱۴۶هزار رودخانه داریم که ۷۰هزار کیلومتر آن در مراکز جمعیتی است، اما از این تعداد ۷۰۰۰ کیلومتر آن ساماندهی شده است، ما با انباشت مشکلات از سال‌های دور مواجهیم و طبیعی است که نمی‌توان همه آنها را یک شبه و در یک دوره حل و فصل کرد.

  انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل سازمان مدیریت بحران کشور اسماعیل نجار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۶۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود

ایسنا/کردستان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با تاکید بر پرداخت حق سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر، گفت: سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی طی ۳۲ سال گذشته تا قبل از آغاز به کار دولت سیزدهم از سوی راه و شهرسازی استان پرداخت نشده بود.

 کیومرث حبیبی، امروز پنجشنبه (۱۳اردیبهشت) در نشست اعضای شورای اسلامی شهر با استاندار که با حضور فرماندار و شهردار سنندج و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، اظهار کرد: طرح جامع شهر سنندج به سال ۸۷ برمی‌گردد و بعد از ۱۵ سال، امسال بازنگری می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان افزود: فرایند طولانی بودن تدوین و تایید طرح تفصیلی شهرها تنها مشکل استان کردستان نیست و در بسیاری از استان‌های کشور همین منوال حاکم است.

حبیبی در مورد طلب شهرداری از دستگاه های اجرایی به ویژه سهم شهرداری از اراضی الحاقی، گفت: اینکه راه و شهرسازی به نمایندگی از دولت بیش از ۳۲ سال حق شهرداری را پرداخت نکرده قبول داریم اما از آغاز به کار دولت سیزدهم حتی یک مترمربع تغییر کاربری بدون اینکه حق سهم شهرداری پرداخت شود به شهر سنندج صورت نگرفته است.

وی تصریح کرد: در ارتباط با وجهه فرهنگی شهر سنندج هم ۱۴ هزار مترمربع فضای تالار مرکزی سنندج که با باری از مشکلات تحویل این دولت داده شد با پیشرفت خوبی جلو می‌رود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان در مورد آلایندگی های واحد پتروشیمی هم عنوان کرد: اجازه نمی دهیم سهم شهرداری که حق شهر است در این راستا تضعیف شود هر آنچه در حدود توان و اختیارات باشد انجام خواهیم داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی
  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • چرا تمدن‌ها با گذشت زمان شکننده‌تر می‌شوند؟ (+عکس)
  • درویش با یحیی گل‌محمدی دوباره تماس گرفت