Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

از سال ۲۰۱۵ تا کنون بیش از ۲۰۰ شرکت نفت شیل (شیل اویل) آمریکا تقاضای ورشکستگی به ثبت رسانده‌اند و این فهرست امسال هم افزایش یافته است.

به گزارش مهر طبق گزارش جدید شرکت هاینس اند بونز، از سال ۲۰۱۵ تا نوامبر سال ۲۰۱۹ تعداد ۲۰۸ شرکت فعال در زمینه نفت شیل درخواست حمایت از ورشکستگی خود را ثبت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از پایان ۳ ماهه آخر سال گذشته که آخرین آپدیت شرکت هاینس اند بونز ثبت شد، ۹ شرکت دیگر هم ورشکست شدند.

در واقع تعداد ورشکستگی‌ها در سال ۲۰۱۹ با افزایشی ۵۰ درصدی روبرو شده و به بالاترین سطح خود از ۲۰۱۶ تا کنون رسیده است.

بادی کلارک، یکی از شرکای هاینس اند بونز، می‌گوید: با توجه به این که قیمت گاز طبیعی امسال به کمتر ۲ دلار برای هر واحد حرارتی انگلیسی رسید و قیمت‌های نفت خام دوبار سقوط کرد، من معتقدم که در نیمه اول ۲۰۲۰ تعداد ورشکستگی‌ها افزایش خواهد یافت.

مشکل اصلی بخش نفت شیل آمریکا موجی از وام‌هایی است که موعد بازپرداخت آنها در چند سال پیش رو می‌باشد. طبق گزارش وال استریت ژورنال شرکت‌های نفت شیل شمال آمریکا روی هم رفته باید ظرف ۴ سال پیش رو ۲۰۰ میلیارد دلار از وام‌های خود را پس دهند که ۴۰ میلیارد دلار آن در سال جاری خواهد بود.

مشکل اصلی بخش نفت شیل آمریکا موجی از وام‌هایی است که موعد بازپرداخت آنها در چند سال پیش رو می‌باشد. طبق گزارش وال استریت ژورنال شرکت‌های نفت شیل شمال آمریکا روی هم رفته باید ظرف ۴ سال پیش رو ۲۰۰ میلیارد دلار از وام‌های خود را پس دهند که ۴۰ میلیارد دلار آن در سال جاری خواهد بود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: شرکت های ورشکسته شیل اویل آمریکا صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۸۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه

ایتنا - در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.
طبق اعلام گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

گفتنی است؛ آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی است.

دیگر خبرها

  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس